Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Mini tutorial σε απαλό Μόκα τόνο!!!

Γεια σας κορίτσια μου!

Ελπίζω σήμερα να ξεφαντώσατε...!!!

Λοιπόν όπως έχω εξηγηθεί δεν είμαι ειδικός σχετικά με τις εφαρμογές μακιγιάζ και αισθητικής, όμως χθες ετοιμάστηκα για απογευματινή βόλτα και έκανα το ακόλουθο μακιγιάζ που απ' όσο μου είπαν άρεσε πολύ!!!

Είναι πολύ απλό και πολύ εύκολο.






Κατ' αρχήν παραβλέψτε τυχόν ατέλειες αλλά απ' ό,τι σας είπα ήταν απόγευμα και δεν με πολυένοιαζε...Να φανταστείτε ούτε foundation δεν έβαλα παρά μόνο κονσίλερ στα πιο προβληματικά σημεία.

Λοιπόν, πρώτα ενυδάτωσα το πρόσωπό μου με την κρεμούλα μου.

*Απλωσα με ταμποναριστές κινήσεις κάτω από τα (μαυρισμένα) ταλαιπωρημένα από τις ιώσεις μάτια μου το concealer ΡΟΔΙ ΝοPC1 του ΚΟΡΡΕ. Με το ίδιο προϊόν και με τη βοήθεια ενός πλατύ και φουντωτού πινέλου ταμπονατιστά πέρασα από το σημείο Τ και ελαφρώς στις μικρές ευρυαγγείες που έχω στα μάγουλα. Με ό,τι απέμεινε στο πινέλο πέρασα και στα κινητά βλέφαρά μου.

*Άπλωσα με το δάχτυλο 2 ελαφρές στρώσεις από την κρεμώδη μεταλλική καφέ- σκιά STAY ALL DAY Νo1 COPY RIGHT από την ESSENCE η οποία λειτούργησε ως βάση (απλώνεται καλύτερα με τα δάχτυλα παρά με πινέλο αυτή η σκιά). Την ανέβασα και λίγο πιο πάνω από το κινητό βλέφαρό μου.

*Με τη βοήθεια ενός μικρού και φουντωτού πινέλου πέρασα πάνω από τη βάση μου τη σοκολά ματ σκιά από την τετραπλή παλέτα ISLAND BREEZ true colour της AVON.

*Από την ίδια παλέτα πήρα μια μικρή ποσότητα από την ανοιχτή σωμόν ματ σκιά και την πέρασα από την εσωτερική γωνία του ματιού μου έως και τα μισά.

*Πέρασα στο κάτω βλέφαρο και στην εσωτερική μεριά μια στρώση από το μαύρο μολύβι  Νο1 του ΚΟΡΡΕ. Τράβηξα τη γραμμή λίγο παραέξω από το βλέφαρο. Με το ίδιο μολύβι έκανα μια μικρή γωνίτσα στο 1/3 του άνω βλεφάρου.

*Πήρα ένα στενό και παλτύ πινέλο και έσβησα προς τα πάνω και προς τα μέσα τη γραμμή που προεξείχε κάνοντας έτσι μια διακριτική γωνία. Ανέμειξα απαλά τις σκιές μου με το μολύβι ώστε το ένα να σβήνει μέσα στο άλλο.

*Σταθεροποίησα με μια μπατονέτα τη γραμμή κάτω από τα μάτια μου περνώντας από πάνω την καφέ ματ σκιά που τοποθέτησα και προηγουμένος. Έτσι ο χρωματικός τόνος έγινε πιο ομοιόμορφος.

*Με ένα καθαρό πινελάκι τοποθέτησα στην εσωτερική γωνία των ματιών μου μια μικρή ποσότητα από τη σκιά Νο58 CAPPUCCINO PLEASE, ESSENCE για λίγη φωτεινότητα.

*Πέρασα 2 στρώσεις από την υπέροχη μάσκαρα EXTRA LASTING, ΑVON.

*Mε ένα λοξό πινέλο για ρουζ έδωσα απαλό χρώμα στα ζυγωματικά μου με το ροδακινί ρουζ Νο30 SECRET IT GIRL, ESSENCE.

*Τέλος στα χείλη μου έβαλα το ροζ-κοραλλί lipgloss No07 BONFIRE, LONGLAST GLOSSWEAR SPF 15 της CLINIQUE.

Αυτά κορίτσια...
Δυστυχώς σε τέτοιου είδους περιγραφές δεν είμαι και τόσο καλή....
Ελπίζω να μη σας κούρασα και να μη σας μπέρδεψα!


 Σας φιλώ!!!
Μαριφάνη

1 σχόλιο: