Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένα μολύβια ματιών!!!

Γεια σας λαμπερά κορίτσια!!!!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τα πιο αγαπημένα μου μολυβάκια ματιών. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά σε διάφορα χρώματα και  υφές αλλά αυτά εδώ  τα ξεχωρίζω!!!!

Ας ξεκινήσω με αυτό το bronze-χρυσαφί-μελί μολυβάκι της GT cosmwtics (Tommy G) της σειράς MAKE-UP PLUS N08!!! Πολύ ιδιαίτερο το χρώμα του και πολύ σταθερό. Μέτριο από άποψη σκληρότητας.



Δεύτερο αγαπημένο είναι ΚΗΟL ORIENTAL EYELINER No13 Green της εταιρίας ADAMO (λατρεμένη εταιρία). Έχει λαδο-πράσινη απόχρωση και έχει πολύ καλή διάρκεια. Εκτός των άλλων ταιριάζει γάντι με τις περισσότερες πράσινες σκιές!!!


Επόμενο μολύβι-λατρεία είναι το διπλό  Double Satin Eye Pencil της Τοmmy G No4. Φανταστική μπεζ απόχρωση, πολύ δυσεύρετη, πολύ μαλακή και αδιάβροχη η μία πλευρά και η άλλη μαύρη με τις ίδιες ιδιότητες. Πάρα πολύ οικονομικό!!!


Ακόμη ένα αγαπημένο μου  είναι το SUPER SMOOTH No 03 Bronze της SEVENTEEN, πάρα πολύ μαλακό, αδιάβροχο και μακράς διαρκείας καφέ-μπρονζέ μολυβάκι.


Επίσης φανταστικό κλασικά αγαπημένο μολυβάκι είναι το  Νο1 του Κορρέ, το μαύρο, το οποίο είναι μεν λίγο σκληρό, γράφει όμως εύκολα και έχει καλή διάρκεια...

Τέλος αγαπώ πολύ ακόμη ένα μολυβάκι της ADAMO, τρομερά μαλακό με φανταστική απόδοση χρώματος και αδιάβροχο στο Τirqoise" που δυστυχώς έχει σβηστεί το νουμεράκι του αλλά είναι το μοναδικό τιρκουάζ αυτής της μάρκας...


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο???
Περιμένω τις απόψεις σας!!!

Στο επόμενο post θα σας παρουσιάσω διάφορα αγαπημένα, ποιοτικά και οικονομικά μανό σε διάφορες αποχρώσεις!!!

Σας φιλώ 
Μαριφάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου