Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Λατρεμένα βερνίκια νυχιών!!!

Hello όμορφες!!!

Στο σημερινό μου post θα σας παρουσιάσω-προτείνω τα πιο αγαπημένα μου βερνίκια νυχιών της συλλογής μου...Οφείλω να ομολογήσω ότι για τουλάχιστον 3 χρόνια δεν έβαφα καθόλου τα νύχια μου γιατί με ενοχλούσε οι μυρωδιά τους. Ίσως να το είχα πάρει από φόβο όταν ένα βράδυ έβαφα κι έσβηνα τα νύχια μου γιατί δοκίμαζα 4 διαφορετικά βερνίκια και από τις "αναθυμιάσεις" των βερνικιών σε συνδυασμό με τη μυρωδιά του ασετόν παρα λίγο να με ....στείλουν.
Και μια που το συζητάμε σας συμβουλεύω να μην πασπατεύεται τα νύχια σας με βερνίκια και ασετόν για πολλές ώρες γιατί ο οργανισμός σας μπορεί να αντιδράσει καθώς εισπνέετε και να έχετε δυσάρεστες συνέπειες...

Λοιπόν αφήνω τις νουθεσίες και ξεκινώ γρήγορα γρήγορα με τα πιο αγαπημένα μου βερνικάκια. Κάποια από αυτά είναι τέλεια για φθινόπωρο-χειμώνα και κάποια άλλα για άνοιξη-χειμώνα.
(Κάντε πως δεν βλέπετε το ξεβαμμένο νύχι μου στις φωτο! Έχω μια παρανυχίδα που με πονάει πολύ και δεν μπορώ ούτε να το ξεβάψω ούτε και να το ξαναβάψω...τι ντροπή, μιλάω και για βερνίκια... μερσί)


1ο βερνίκι σκέτη λατρεία είναι το Νο58 της εταιρίας  Petit Bordeau. Φοβερό γκρι με λίγο καφέ μέσα, πάρα πολύ φθηνό (κάτω από  3 ευρώ), με φανταστική απόδοση χρώματος και διάρκεια που μπορεί να φθάσει μέχρι και 5 μέρες. Αρχίζει και ξεφλουδίζει όμορφα χωρίς να φεύγουν ολόκληρα κομμάτια και στεγνώνει σχετικά γρήγορα. Τα βερνικάκια αυτής της εταιρίας τα βρίσκω συνήθως στα Hondos μέσα σε εκείνα τα τεράστια διαφανή μπολ. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε. 
2ο αγαπημένο είναι αυτό το κόκκινο της φωτιάς Νο81 της RONA ROSS. Το συγκεκριμένο το βρίκα σε αυτή τη μίνι ποσότητα σε stand φαρμακείου με 1 ευρώ. Έχει υπέροχη λάμψη, μακρά διάρκεια ενώ δυναμώνει τα νύχια αφού περιέχει κερατίνη. 
Στην 3η θέση βάζω πάλι ένα βερνικάκι της RONA ROSS με τα ίδια χαρακτηριστικά, αυτή τη φορά όμως στην απόχρωση 31. Πολύ όμορφο ανοιχτό βεραμάν χρώμα που "κόλλησα" μαζί του το καλοκαίρι!!!
4ο λατρεμένο είναι το Νο 530 RED SEDUCTION EXPRESS FINISH 40'sec της MAYBELLINE και είναι πρόσφατη αγορά μου.Φανταστικό βαθύ κόκκινο-μπορντώ χρώμα, σχετικά λαμπερό που στεγνώνει γρήγορα όπως υπόσχεται..απλώνεται εύκολα αφού διαθέτει μεγάλο και μακρύ βουρτσάκι.
5ο βερνικάκι που σας προτείνω και είναι ιδανικότατο για χειμώνα είναι αυτό Νο131 SUPER SHINE  της SEVENTEEN.Έχει φανταστικό γκρενά χρώμα, υπέροχη λάμψη και καταπληκτική διάρκεια!!!Τέλειο για φθινόπωρο!!!
6ο βερνίκι που μ'αρέσει αν και λίγο extreme σε χρώμα είναι το Νο 107 της εταιρίας DOROTHY L. Aυτό το πράσινο του "αγρόκηπου" που το απέκτησα πριν λίγες μέρες το συνδύασα άψογα με το γκρι-καφέ βερνίκι που σας ανέφερα πρώτο. Βάφω όλα μου τα νύχια με το γκρι εκτός από τα νύχια των παράμεσων δαχτύλων που τα βάφω πράσινα και γίνεται ένα πολύ μοντέρνο μανικιούρ! Τα συγκεκριμένα βερνίκια τα βρίσκω επίσης στα Hondos σε μεγάλα διαφανή μπολ με μόνο 2 ευρώ. Αυτή τη φορά όμως το πέτυχα σε συνοικιακό κατάστημα καλλυντικών αλλά με την ίδια τιμή. Πολύ καλό από άποψη διάρκειας...
Τέλος στην 7η θέση σας παρουσιάζω το Νο 35 της εταιρίας Bereris Paris, Le Vernis Ultra Brillance. Tέλειο "λεβαντί" χρωματάκι  To βρήκα κι αυτό στα Hondos σε stand σε πολύ καλή τιμή (2 και κάτι ευρώ)..Γυαλιστερό, τέλειο ανοιχτό λιλά-σιέλ χρώμα με διάρκεια 3 ημερών το οποίο το καταβολεύτικα την άνοιξη!!!


Αυτά κορίτσια!!! Κάθε φορά που θα ανακαλύπτω ένα καλό βερνίκι, θα σας κρατώ ενήμερες ώστε να το δοκιμάσετε κι εσείς!!!
Φιλάκια!!!


3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.....ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΑΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ.....ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Λέττα!!! Στα Hondos Center μπορείς να βρεις πολλά και όμορφα βερνίκια πολύ πολύ οικονομικά! Εάν όμως ποσοτικά χρειάζεσαι πολλά και διαφορετικά οικονομικά (εάν κατάλαβα καλά θες για επαγγελματική χρήση) τότε ρίξε μια ματιά στις εταιρίες "Bereris Paris" http://www.bereris-cosmetics.gr/ η συγκεκριμένη είναι οικονομικότατη και εκπληκτική σε ποιότητα. Μπορείς να τη βρεις στα Hondos. Την εταιρία "Bereris Paris" την εμπιστεύομαι πολύ γι αυτο και στην συνιστώ, προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας που σου έστειλα. Φιλιά

      Διαγραφή
    2. Επίσης Λέττα μου, η σελίδα της συγκεκριμένης εταιρίας στο Facebook είναι https://www.facebook.com/pages/Bereris-cosmetics/173770909366522?fref=ts

      Διαγραφή