Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ιδέες για παιδικά δώρα με προϊόντα περιποίησης!!!! (μέρος 3ο)

Γεια σας κορίτσια!!!


Σε συνέχεια με τα 2 προηγούμενα post, το σημερινό αφιέρωμα έχει θέμα παιδικά δωράκια. Ιδέες για συμβολικά παιδικά δώρα, όπως προιόντα περιποίσης και ατομικής φροντίδας αλλά και χρήσιμα αξεσουάρ.

Ξεκινάμε...!

LIP SMACKER

Εδώ τρελαινόμαστε οι πιο μεγάλες, δεν θα ξετρελαθούν τα μικρά κοριτσάκια με τα φανταστικά lip smacker? Στο οn-line κατάστημα σας βρήκα σετ με "κοριτσίστικα" μη-τοξικά καλλυντικά για μικρές κυρίες (και μεγάλες εδώ που τα λέμε :p) σε φανταστικά χρωματιστά νεσεσέρ και τσαντάκια!
Δείτε το on-line shop εδώ: http://www.lipsmacker.com/productListing.php?id=44
                                  
                                  
                                 


Apivita (pharmaboots.gr)
Τι χαρούμενες συσκευασίες που έχει η παιδική σειρά περιποίησης της Apivita!!! Χαρούμενα προσωπάκια σε  πολύχρωμες συσκευασίες που μέσα κρύβουν υπέροχα αφρόλουτρα-σαμπουάν kai conditioner για τους μικρούς μας φίλους!!!
Πληροφορίες: http://www.pharmaboots.gr/



SEPHORA 
Vanity Maquillage Sephora Girls
Kαταπληκτικό σούπερ-κοριτσίστικο κιτ με lipglosses, χρωματιστές σκιούλες και βερνίκια μέσα σε πανέμορφο κουτί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μπιζουτιέρα!!!
Πlληροφορίες: http://www.sephora.gr/Brands/Vanity-Maquillage-Sephora-Girls/r.12308.152.0.html



ΤΗΕ BODY SHOP
Βρεφική-παιδική σειρά περιποίησης "ΒURITI BABY" ειδικά μελετημένη για τις ανάγκες  της ευαίσθητης επιδερμίδας των παιδιών. Μάλιστα ανακάλυψα ένα μίνι σετ με τα προϊόντα της σειράς σε ειδικό μέγεθος! Τα προϊόντα αυτά βέβαια διατίθενται και σε κανονικό μέγεθος μεμονωμένα οπότε μπορείτε άνετα να κάνετε μια δική σας σύνθεση! Μικρό, χρήσιμο και συμβολικό δωράκι.
Πληροφορίες: http://www.thebodyshop.com/bath-body/baby.aspx


ZARA Home
Κάνοντας μια e-βολτίτσα στα on-line καταστήματα ZARA Home πέτυχα πανέμορφα καλάθια γεμάτα με καλαίσθητα αξεσουάρ ειδικά για παιδάκια. Τα σετ αυτά διατίθενται σε ροζ και σιέλ ανάλογα το φύλο του παιδιού αλλά και σε μπεζ σε unisex βερσιόν!!!
Πληροφορίες:http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/zarahomegr/en/zarahomekidsgr/377501/For%2Bthe%2BBaby



FREZYDERM
...αλλά και η frezyderm έχει να μας προτείνει απαλά και όμορφα καλλυντικά ειδικά για τα παιδιά. Τι θα λέγατε για styling gel μαλλιών και spray που ξεμπλέκουν αμέσως τους κόμπους? Όλα αυτά παρέα με πολλά ακόμα χρήσιμα παιδικά "καλλυντικά" θα τα βρείτε στο επίσημο site, στα περισσότερα φαρμακεία αλλά και σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών για να κάνετε όμορφους συνδυασμούς!!!
Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.frezyderm.gr/Templates/SubCategories.asp?C=Children





KLORANE (bestprice.gr)
Πανέμορφες συνθέσεις με σαμπουάν, κρέμες και αρώματα παρέα με τα κλασικά λούτρινα κουνελάκια της Κlorane περιμένουν να χαριστούν σε γλυκύτατα παιδάκια!!!!

Κορίτσια αυτά είχα να σας προτείνω!!! Δεν είμαι βέβαια ειδική σε θέματα παιδιών αλλά από τη δική μου οπτική γωνία σας  έκανα μερικές προτάσεις έτσι όπως σκέπτομαι ως καταναλώτρια...αλλά και θεία πολλών κουτσούβελων που περιμένουν το κάτι τις τους! Τα χρηστικά δώρα για μένα πάντα βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτιμήσεών μου!!!

Σας φιλώ γλυκά
Μαριφάνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου