Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές!!! Elle Ιανουαρίου!!!

Χρόνια πολλά κορίτσια!!! 
Ιδιαίτερες ευχές στις Χριστινούλες και τις Ναταλίες!!!
Ελπίζω να περάσατε όμορφα!!!

Για τις επόμενες 4 μέρες θα είμαι εκτός...βάσης.
Για την ώρα όμως κάνω ένα mini post για το τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού ELLE που αγόρασα χθες.




Εκτός του ότι το συγκεκριμένο τεύχος έχει σούπερ θεματολογία και πολύ ενισχυμένη θα έλεγα, είχε και μερικές όμορφες προσφορές.

Το συγκεκριμένο που επέλεξα εγώ, περιλαμβάνει ένα μωβ νεσεσεράκι με το λογότυπο του ELLE μαζί με ένα φανταστικό λαδάκι ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών της Clinique το Take The Day Off σε ειδικό μέγεθος.

Επίσης ξεφυλλίζοντας ανακάλυψα ένα δειγματάκι του αρώματος Vanilla Freesia Lycce του ΚΟΡΡΕ αλλά και ένα δείγμα της αντιρυτιδικής κρέμας Μάυρη Πεύκη επίσης του ΚΟΡΡΕ.

Οι εντυπώσεις μου για το ντεμακιγιάζ μόνο καλές θα μπορούσαν να' ναι! Όταν το ανακινείς εμφανίζονται μικρά glitter, αφαιρεί τα πάντα ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, εξαιρετικά απαλό για τα μάτια, δεν περιέχει άρωμα και δεν προκαλεί την παραμικρή κοκκινίλα!!!!

Το αρωματάκι αν και δεν είναι στις δικές μου "μυρωδιές" το έδωσα της μαμάς μου και της πήγαινε πολύ!! Το ίδιο και το δείγμα της κρεμούλας.

Να σας αναφέρω επίσης ότι μαζί με το ELLE συμπεριλαμβάνεται το extra τεύχος DECORATION.

Λοιπόν κορίτσια!
Σας χαιρετώ, και του χρόνου και καλή αντάμωση (έχω σκοπό να πάρω και μερικά καλλυντικάκια γιατί διέκρινα... ελλείψεις ξαφνικά στο νεσεσέρ μου μετά από μια εκκαθάριση που έκανα χθες)!!!


Σας φιλώ γλυκά
Μαριφάνη

2 σχόλια:

  1. Μου φαίνετε πως θα το αγοράσω κι εγώ, μόνο και μόνο για το προϊόν της Clinique!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Γεια σου Μαρία μου!!!! Κι εγώ γι' αυτό το πήρα...Η αλήθεια είναι ότι μόνο διφασικά λαδάκια ντεμακιγιάζ παίρνω. Όμως το συγκεκριμένο της Clinique που δεν είναι διφασικό είναι πάααρα πολύ καλό! Άσε που είναι και πολύ απαλό :) Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή