Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Mini Review: Tesori d' Oriente Orchidea della Cina shower cream!!!

Καλησπέρα σας κορίτσια!!!
Πως είστε σήμερα? Κάνατε καμιά σαββατιάτικη βολτίτσα?

Σε προηγούμενο post μου με τις μικρές αγορές που έκανα μέσα στις γιορτές, ανέφερα ένα φανταστικό αφρόλουτρο από την Ιταλία που μου χάρισε μια γνωστή μου.
Να μου πείτε, για ένα αφρόλουτρο όλο κι όλο θα μας κάνεις τέτοιο μπλα μπλα? Σιγά το πράγμα.....



Όχι κορίτσια μου, δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιο πράγμα! Δεν είναι ένα συνηθισμένο καθαριστικό προϊόν που κάνει 10 φούσκες.....Απλά δεν υπάρχει! 

Το Orchidea della Cina shower cream της ιταλικής εταιρίας Tesori D' Oriente αποτελεί από μόνο του ένα καλλυντικό ομορφιάς. Και γιατί αυτό? Διότι εκτός του ότι είναι αφρόλουτρο, έχει απίστευτη φρέσκια ευωδιά σαν να μυρίζετε απ' το βάζο σας κινέζικες ορχιδέες δροσερές δροσερές! Τόσο όμορφα και κομψά που μοσχοβολάει !!! Δίνει την αίσθηση απόλυτης καθαριότητας κι ας μην κάνει πολλές σαπουνόφουσκες διότι είναι κρέμα, αφήνει αρωματισμένη την επιδερμίδα και τα ρούχα σας χωρίς να πονοκεφαλιάζει και πολύ μαλακό το δέρμα! Να φανταστείτε ότι τα πολλά αρώματα σε τέτοιου είδους προϊόντα προσωπικά με ενοχλούν και μου προκαλούν δυσφορία, όμως προς έκπληξή μου νιώθω απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση! Όσες φορές το χρησιμοποιήσα αυτές τις μέρες πολλές φίλες μου με ρωτούσαν αν έχω βάλει κάποια κρέμα και μυρίζω τόσο όμορφα!!!

Για να μη σας κουράζω, έψαξα στο ίντερνετ να μάθω πληροφορίες για το πού μπορώ να βρω και να ξανααποκτήσω το συγκεκριμένο προϊόν. Όπως φαντάζεστε πωλείται σε πολλά on-line καταστήματα τύπου e-bay τα περισσότερα από Ιταλία....Πολύ πιο κάτω στα αποτελέσματα επιτέλους βρήκα και το επίσημο site της εταιρίας Tesori d' Oriente....
Μάλιστα το συγκεκριμένο προϊόν είναι μέρος μιας ολοκληρωμένη σειράς περιποίησης (κρέμα σώματος, σαπούνι σε πλάκα και άρωμα) με την ίδια ακριβώς ευωδιά! 

Εκτός των άλλων η Tesori d' Oriente διαθέτει κι άλλες υπέροχες και μυρωδάτες σειρές περιποίησης με εκχυλίσματα διάφορων λουλουδιών και μπαχαρικών από όλο τον κόσμο!

Στα Hondos Center κατά καιρούς θυμάμαι που έβλεπα κάποια αφρόλουτρα με την χαρακτηριστική συσκευασία-σωληνάριο και μια πλαστική αλυσιδίτσα στο πάνω μέρος της...σπάω το κεφάλι μου όμως να θυμηθώ αν είναι των συγκεκριμένων προϊόντων! Με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω στα Hondos θα το τσεκάρω οπωσδήποτε!

Έως τότε σας δίνω το link του επίσημου site τις Tesori d' Oriente για να μάθετε περισσότερα:http://www.tesoridoriente.net/index.html

Εάν κάποια κοπέλα από εσάς γνωρίζει που διατίθενται τα Tesori d' Oriente στην Ελλάδα, παρακαλώ πολύ  να μου γράψει σε σχόλιο!!!!

Φιλάκια πολλά!!!




5 σχόλια:

  1. Πολύ χαίρομαι να βλέπω review με προϊόντα που δεν έχουμε ακούσει!!
    Μπράβο!!
    Καλή Χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Λίνα μου!!!! Καλή χρονιά κι από' μένα <3 :*

      Διαγραφή
  2. Θα τα βρεις στα HC στην Ερμού είναι εκεί που υπάρχουν φυτικά κλπ
    Δοκίμασε και την κρέμα σώματος είναι πολύ καλή!!! Κάποια είναι και dupes γνωστών αρωμάτων...έχω γράψει για αυτά αν θες έλα να τα δεις... ;o)XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααααααα γιούυυυυυυπι υπάρχουν λοιπόν στην Ελλάδααααα!!!!! Τέλεια!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ Έλενααα! Έρχομαι από εκεί μια βόλτα να ενημερωθώ!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Υπάρχουν στα Hondos Center αλλά και στα Carrefour!! Ω, ναι! Απλά μη περιμένεις να έχουν όλη τη γκάμα. Εγώ πήρα το σετάκι Hammam κρεμοντούζ (ναι, αυτό με την πλαστική αλυσίδα) και λάδι για μαλλιά και σώμα με έλαιο Argan εννοείται στη μισή τιμή απ' ό,τι το έχουν άλλες εταιρείες. Θα κάνω μάλιστα και review τις επόμενες μέρες στο blolg μου.
    www.audreysglams.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή