Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

La Roche Posay Solucion Micellaire Physiologique:Μικρή αγορά και πρώτες εντυπώσεις

Γεια σας κορίτσια

Σε  παλαιότερα post σας είχα αναφέρει για το νερό καθαρισμού από την Normaderm της Vichy και του έδωσα μέτρια βαθμολογία. Όπως και να'χει το τελείωσα μέχρι τελευταίας σταγόνας μέχρι που στράγγιξε το μπουκάλι...
Στην αναζήτησή μου για ένα άλλο προϊόν που θα το αντικαθιστούσα πέτυχα το αντίστοιχο νεράκι από την αγαπημένη μου La Roche-Posay...

To έχω χρησιμοποιήσει ήδη 3 φορές για το ντεμακιγιάζ μου τις τελευταίες 2 μέρες και έχω σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση βάζοντάς το σε σύγκριση με αυτό της Dermablend Vichy.

Κατ' αρχήν να αναφέρω ότι είναι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και όπως αναγράφεται στην ετικέτα δεν φράσσει τους πόρους κατ' επέκταση δε δημιουργεί μαύρα στίγματα και είναι για μάτια-χείλη-πρόσωπο.
Δεν περιέχει παραβίνες-αλκοόλ-σαπούνι και χρωστικές. 'Ενα ακόμη σημαντικό του προσόν είναι το φυσιολογικό ph του, στοιχείο που πολλές φορές παραβλέπουμε...
Εφαρμόζοντάς το διαπίστωσα ότι με λιγότερη προσπάθεια απ' ό,τι με το νεράκι της Vichy αφαιρεί υπέροχα το μακιγιάζ μου. Οκ, στο αδιάβροχο μολύβι δεν επέμεινα γιατί όπως και να το κάνεις μάτι είναι αυτό, αλλά δεν είχα τρομερές απαιτήσεις σ'αυτόν τον τομέα. Οι σκιές μου αφαιρούνται ικανοποιητικά πάντως.
Αφήνει ωραία φρέσκια και δροσερή αίσθηση χωρίς να ξηραίνει.
Όσον αφορά τη μυρωδιά του-ένα απ' τα πιο φλέγοντα ζητήματα για τη δική μου ιδιότροπη μύτη- δεν είναι καθόλου δυσάρεστη. Αντιθέτως πολύ πολύ διακριτική μέχρι άοσμη που όμως προδίδει κάπου κάπου ότι πρόκειται για φαρμακευτικό προϊόν.  Μόνο ανοίγοντας το μπουκάλι "ακούγεται" κάτι που μου μοιάζει με τσιχλόφουσκα αλλά είναι οκ.

Η τιμή στο φαρμακείο κυμαίνεται περίπου στα 14 ευρώ τα 200 ml. Εγώ το παρήγγειλα από το on-line φαρμακείο Pharmaboots όπου το πέτυχα στα 10,50 στην ίδια ποσότητα.

Παρακάτω σας δείχνω στο χέρι μου που έχω εφαρμόσει μια καλή στρώση foundation και μια έντονη γραμμή μαύρου μολυβιού πως αφαιρέθηκαν χωρίς έντονο τρίψιμο με το συγκεκριμένο προϊόν...!




Αυτά και για σήμερα κορίτσια...!
Αύριο φεύγω ταξίδι για τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του αδελφού  μου και θα λείψω μερικές μέρες. Έχω σκοπό να πάρω και 2-3 πραγματάκια που έχω ανάγκη οπότε αν μου δοθεί η ευκαιρία για internet θα σας τα δείξω, διαφορετικά κάντε υπομονή μέχρι να γυρίσω (άλλη δουλειά δεν έχετε, τη δικιά μου έννοια θα έχετε :p).

ΥΣ: Και μια που το αναφέραμε για την έκθεση του αδελφού μου όσες ή όσοι ενδιαφέρεστε τη Δευτέρα στις 18/2 και ώρα 7μισι το απόγευμα η Πινακοθήκη Βογιατζόγλου "Σπάρτη"  στη Νέα Ιωνία Aττικής ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της και φιλοξενεί αποκλειστικά έργα του αδελφού μου Αλέκου Κυραρίνη. Τα  εγκαίνια θα πραγματοποιήσει η κ. Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.



2 σχόλια:

  1. πολύ καλό φαίνεται όταν τελειώσω το δικό μου θα το δοκιμάσω,καλή επιτυχία στην έκθεση του αδερφού σου,μακάρι να ήμουνα Αθήνα θα ερχόμουνα σίγουρα!Καλά να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεοδότα μου καλή! Ναι δοκίμασέ το νομίζω θα σε βολέψει!
      Ο αδελφός μου κι εγώ σ' ευχαριστούμε πολύ!!! :) Φιλιά πολλά ;)

      Διαγραφή