Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Επιστροφή....με πολλές πολλές αγορές και REVIEW!!!

Καλημέρα σας κορίτσια μου! Τι κάνετε?
Απ' ό,τι καταλάβατε έχω καιρό να κάνω κάποιο post διότι έλειπα απ' τη βάση μου. Εκτός των άλλων πέρασα (και περνάω ακόμη) ένα σωρό ιώσεις......
Όπως και να'χει έχω να σας δείξω να νέα μου αποκτήματα με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό μάλιστα!!!

essence
Ξεκινώ με 3 κρεμώδεις σκιές, τις γνωστές Stay all day που δυστυχώς έχω βάσιμες υποψίες ότι δεν κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες...Όποιο stand της essense και αν επισκέφτηκα δεν τις βρήκα πουθενά. Στο τσακ τις πρόλαβα κι αυτές....Πρόκειται λοιπόν για τη 01 COPPY RIGHT σε μεταλλική καφέ-μπρονζέ απόχρωση, 02 GLAMMY GOES TO...σε μεταλλική χρυσαφή-καφέ απόχρωση, και η 09 FOR FAIRIES μια πολύ γλυκιά μεταλλική ροζ απόχρωση. Όλες τις λάτρεψα καθώς απλώνονται υπέροχα και πανεύκολα με το δάχτυλο πράγμα πολύ βολικό. Εκτός των άλλων τις δοκίμασα και ως βάσεις με αρκετά καλά αποτελέσματα. Η διάρκειά τους γενικά είναι καλή και η τιμή τους έκαστη ήταν στα 3 ευρώ.

For fairies
Copy right
Glammy goes to


Συνεχίζω με μία ακόμη σκιά (κόμπακτ) από την essence, No 58 cappuccino, please! shimmer effect.
Έψαχνα καιρό μια τέτοια σαμπανιζέ-ζαχαρή απόχρωση που να έχει μεταξένιο τελείωμα ώστε να τη χρησιμοποιώ και για λάμψη στο τόξο των φρυδιών και στην άκρη των ζυγωματικών. Έχω την εντύπωση ότι κι αυτή η απόχρωση όπως και μερικές άλλες στις προθήκες της essence είναι ανοιξιάτικης σειράς. Η τιμή της αν θυμάμαι καλά ήταν 2,95 ευρώ.


Σειρά έχει ένα ρουζ από την essence (πρωτοτύπησα ε) της σειράς silky blush No 30 secret it-girl, ένα όμορφο ροδακινο-πορτοκαλί χρωματάκι που νομίζω ότι είναι απ' τα πιο ανοιξιάτικα χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Εκτός των άλλων κολακεύει πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου, έχει καλή απόδοση και ικανοποιητική διάρκεια. Η τιμή του 3 (και κάτι) ευρώ.

Τώρα θα σας μιλήσω για 2 κραγιονάκια. Το Νο52 ΙΝ ΤΗΕ ΝUDE σε ουδέτερη μπεζ-κρεμ απόχρωση και το περιβόητο (και δυσεύρετο) Νο53 ALL ABOUT CUPCAKE σε μια απαλή κοραλλί απόχρωση. Και τα 2 έχουν πολύ απολαυστική, κρεμώδη και ενυδατική υφή, νόστιμο φρουτένιο άρωμα...αλλά από διάρκεια υπάρχουν και καλύτερα. Δεν πειράζει όμως. Τα έχω καταβολευτεί...Είναι αυτό που λένε "κραγιονάκια για την τσέπη". Όποτε το θυμηθώ βάζω και ξανά βάζω. Η τιμή τους 2,95 ευρώ το καθένα.




Μολύβι φρυδιών 04 BLONDE. Το ιδανικότερο χρώμα για τα δικά μου χαρακτηριστικά. Ούτε πολύ σκληρό-ούτε και μαλακό. Τιμή 1 (και κάτι) ευρώ.


Βάση σκιών I LOVE STAGE. Η αλήθεια είναι ότι δεν ικανοποιήθηκα με την απόδοσή της συγκεκριμένης βάσης. Έχει μια νερουλή υφή, σε απόχρωση μπεζ (μοιάζει περισσότερο με κονσίλερ). Εκτός του ότι διευκολύνει λίιιγο στο άπλωμα της σκιάς δεν της δίνει ούτε περισσότερη ένταση ούτε και σταθερότητα....Η τιμή της 2 ευρώ.


Λοξό πινέλο για ρουζ. Πολύ απαλό, αρκετά βολικό. Θα μπορούσε να έχει λίγο πιο σφιχτό δέσιμο στις τριχούλες του...Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι με διευκολύνει στην εφαρμογή του ρουζ. Τιμή 2, 95 ευρώ.




ΑVON
Tετραπλή παλέτα true color "island breeze". Πολύ απαλές αποχρώσεις σε καφέ-σωμόν-χακί-βεραμάν αποχρώσεις. Οι σκούρες αποχρώσεις έχουν αρκετά έντονη απόδοση. Οι ανοιχρόχρωμες είναι ικανοποιητικές για την εσωτερική γωνία του ματιού και για την περιοχή κάτω από τα φρύδια. Διαφορετικά ίσως χρειάζεται λίγη βάση. Μια χαρά όμως για καθημερινή χρήση. Η τιμή της 8 ευρώ έπειτα από προσφορά συγκεκριμένου φυλλαδίου.



Μάσκαρα EXTRA LASTING. Πάρα πολύ καλή μάσκαρα, ό,τι πρέπει για μήκος. Με βολικό λαστιχένιο βουρτσάκι που κάνει καλό διαχωρισμό. Η διάρκειά της ικανοποιητική. Η τιμή της (μετά από προσφορά φυλλαδίου) 5 ευρώ.

Βlemish stick-προϊόν κάλυψης και εξυγίανσης για τα σπυράκια. Πολύ εύχρηστο κονσίλερ, που αφήνει μια δροσερή αίσθηση σαν αυτή του ευκαλύπτου  Μπορώ να πω ότι καλύπτει μικρά σπυράκια αλλά και ότι όντως έχει δράση εναντίον τους. Έχω μείνει ικανοποιημένη. Προϊόν limited edition. Η τιμή του 4 ευρώ.


MANHATTAN
Μολύβι ματιών Νο 16. Πανέμορφο φυστικί μολύβι μέτριας σκληρότητας. Η τιμή του γύρω στα 4,5 ευρώ.
Πάνω Manhattan Κάτω Adamo


ADAMO
UNIQUE TOUCH  EYE PENCIL. Φανταστικό ηλεκτρίκ-μπλε χρώμα, με εξαιρετική διάρκεια, μαλακή σύσταση και έντονη απόδοση. Σας έχω μιλήσει για τη συγκεκριμένη εταιρία. Κρίμα που δεν είναι τόσο προβεβλημένη. Έχει εξαιρετική ποιότητα με πολύ καλές τιμές. Η τιμή του συγκεκριμένου μολυβιού είναι στα 4,30 ευρώ.

LOVIE
EYE GEL FOR GLITTER
Άλλο ζήτησα κι άλλο μου δώσανε...Δεν ξέρω τι κατάλαβε η κυρία εκεί στο κατάστημα της LOVIE στο μετρό της Συγγρού-Φιξ. Mια απλή βάση ήθελα κι εκείνη μου έδωσε αυτό το αηδιαστικό gel που είναι όντως βάση αλλά για glitter. Αφήστε που έχει μια άσχημη πλαστική αποκρουστική μυρωδιά που με κάνει να φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω έστω και για γκλίτερ. Η τιμή του 1 
ευρώ....


FARMASI
Nail Enamel NIo 20. Άκρως ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό χρωματάκι, με γυαλάδα και έντονο χρώμα με 2 περάσματα. Η διάρκειά του περίπου 3 ημέρες. Η τιμή του 1,50 ευρώ. Αρκετά καλό βερνίκι.



Αυτά κορίτσια μου.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απ' τα παραπάνω προϊόντα?

Σας φιλώ :*


2 σχόλια:

  1. με γεια σου ολα!! δεν ηξερα οτι η essence εχει κρεμωδεις σκιες θελω πολυ να τις δοκιμασω!
    whathappensnowat.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ!!!! Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα τις πετύχαινα παντού...! Ξαφνικά δεν τις βλέπω πουθενά σε κανένα κατάστημα......Έχω την εντύπωση ότι ήταν εποχιακή συλλογή δυστυχώς....Κρίμα διότι είναι αρκετά καλές σκιές οι συγκεκριμένες.....Σε φιλώ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή