Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τα αγαπημένα του Απριλίου!

Γεια σας κορίτσια!

Καλό μήνα για αύριο και Καλή Ανάσταση!

Πως πέρασε έτσι κι αυτός ο μήνας....πως περνάει η ζωή...Ας μη συνεχίσω όμως γιατί δε θα τελειώσω ποτέ...

Ώρα να σας δείξω τα πιο πολυχρησιμοποιημένα μου και αγαπημένα μου προϊόντα γι' αυτό το μήνα! Kαι αυτή τη φορά είναι πολλά και διάφορα!!!!



Apivita  Cleancing Ελιά και Λεβάντα αφρώδες καθαριστικό για πρόσωπο και μάτια!--> Το λάτρεψα και θα το λατρεύω για πολύ καιρό ακόμη γιατί με διευκόλυνε στο ντεμακιγιάζ όλου του προσώπου μου. Το μόνο του κακό είναι ότι ξηραίνει λίγο το ευαίσθητο δέρμα του, αλλά το διορθώνω με την ενυδατική μου.

ΚΟΡΡΕΣ Μάσκα καθαρισμού Ρόδι-->Όποτε τη χρησιμοποιούσα με έκανε να νιώθω απίστευτα φρέσκο το δέρμα μου και καθαρό για περισσότερη ώρα.

Diadermine Hydratant Matifiant Ph7 ενυδατική κρέμα προσώπου για ματ αποτέλεσμα-->Με ενθουσίασε καθώς αν και πολύ οικονομική, η ποιότητά της σε σχέση με όμοιες της ίδιας κατηγορίας είναι σκάλες ανώτερη!

Le Petit Marseiliais Τσουκνίδα και Λεμόνι σαμπουάν για κανονικά/με τάση λιπαρότητας μαλλιά-->Λάτρεψα το φρέσκο άρωμά του!

CAMAY Creme Delice  Berry Bliss αφρόλουτρο-->Όταν το χρησιμοποιούσα μου ερχόταν να το φάω!

Sunsilk Co-Creationσ Pro-Heat  σπρέυ για προστασία από τη θερμότητα-->Εξαιρετικό προϊόν!  Ξέμπλεκε τέλεια τα μαλλιά μου, τα έκανε τρομερά απαλά κι ευκολοχτένιστα, με βοηθούσε στο φορμάρισμά τους ενώ τα προστάτευε κιόλας! Το άρωμά του απίστευτο! Προσωπικά το χρησιμοποίησα 2-3 φορές απλά για φρεσκάρισμα!

Dove Silky Nourishment Shimmering Effect ενυδατική λοσιόν σώματος-->Υπέροχη λοσιόν που ενυδάτωνε το δέρμα μου μετά το μπάνιο, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, με ελαφριά μυρωδιά και διακριτικές λάμψεις που αντανακλούν στο φως! Θα είναι ό,τι πρέπει  και για το καλοκαίρι!

ERRE DUE Last Minute No 402 Banana Split βερνίκι νυχιών-->Το καταχάρηκα! Μου έφτιαχνε τη διάθεση, με έκανε να θέλω πρώτη φορά τόσο πολύ να έρθει το καλοκαίρι! Έχει όμως ένα αρνητικό:Το πινελάκι του είναι φοβερά άβολο καθώς μαζεύει πολύ προϊόν με αποτέλεσμα οι στρώσεις του να μην βγαίνουν σωστές....

Vichy dermablend foundation No25 Nude-->Μετά από καιρό, αγόρασα ξανά το αγαπημένο αυτό foundation αυτή τη φορά σε λίγο πιο σκούρα απόχρωση που όμως θα με βολέψει ιδιαίτερα το καλοκαίρι! Απλώνεται τέλεια, έχει τρομερά εύπλαστη υφή και καλύπτει ικανοποιητικότατα τις ατέλειες και τις κοκκινίλες!

Maybelline Fit Me Compact Powder No 220-->Υπέροχη ελαφριά και απαλή πούδρα, δεν περίμενα να με βολέψει έτσι και να μου ταιριάξει τόσο καλά!

Κορρές Concealer Ρόδι--> Έκανα μια μίξη από το συγκεκριμένο καλυπτικότατο κονσίλερ μαζί με το αγαπημένο -πιο πάνω- Dermablend και μου έδωσε την τέλεια απόχρωση και κάλυψη που χρειάζομαι αυτή την εποχή!

Seventeen Super Smooth Waterproof & Longlasting eye pencil No 37 Magical Purple--> Απλά μαγικό! Το χρησιμοποιούσα πολλές φορές και μόνο του σε συνδυασμό με μάσκαρα!

Adamo Unique Touch eye pencil No116 Βlue--> Τέλεια μπλε-ηλεκτρίκ απόχρωση, με μεγάλη διάρκεια! Καί αυτό το χρησιμοποίησα αρκετά και μάλιστα με ένα ειδικό πινέλο το "έσβηνα" απαλά στα άνω βλέφαρα δίνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Essence  Stay All Day  long lasting eyeshadow No02 Glammy goes to--> Έχω τρελαθεί σας λέωωωωω!!!

Maybelline One by One Volum Express Mascara-->Τη θυμήθηκα ξανά μετά από καιρό και την ευχαριστήθηκα αρκετά!

Sephora Lipgloss Tropical Pink-->Το είχα αποκτήσει στις γιορτές των Χριστουγέννων και μετά το είχα χάσει! Το βρήκα, πέταξα απ' τη χαρά μου και απήλαυσα τη σούπερ λάμψη των glitter του που ταίριαξε γάντι με την Άνοιξη!!!

Αυτά κορίτσια μου!
Πως σας φάνηκαν? Πάντως προσωπικά τα χάρηκα πολύ όλα!!!
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά?

Σας φιλώ
Μαριφάνη :*





6 σχόλια:

  1. Γεια σου!
    Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!
    τον αφρό της apivita τον έχω αγοράσει κι εγώ, αλλά δεν τον εχω χρησιμοποιήσει ακόμη.
    Μικρή λάτρευα τα αφρόλουτρα της camay! Ίσως ξαναπάρω κάποιο :)

    Φιλιά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Αναστασία μου!Σ' ευχαριστώ πολύ! Ξεκίνα να τον χρησιμοποιείς, θα σου λύσει τα χέρια! Μην ξεχνάς όμως μετά την ενυδατική σου, γιατί λιιιιγο που και που αφήνει ένα τραβηγματάκι! Σε φιλώ! Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σαμπουάν το λατρεύω κ εγώ κ το έχω στα αγαπημένα του μήνα, επίσης!
    Έχεις βραβειάκι από μένα :) Αν θέλεις, πέρνα από το blog μου: http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυυ!!!! Κινώ τις διαδικασίες για να το αποκτήσω!!!! Σε φιλώωωω

      Διαγραφή
  4. Είναι όλα πολύ όμορφα..και έχω χρησιμοποιήσει πολλά από αυτα που αναφέρεις!Σε ακολουθώ αν θες κανε μια επίσκεψη και από μένα, thanx! www.allurelab.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Έρχομαι κι εγώ μια τσάρκα από' κεί :)))

      Διαγραφή