Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αvon- ΚΟΡΡΕΣ mini haul κι εντυπώσεις!!!!!!!!

Καλημέρα σας κορίτσια!!!
Σήμερα η μέρα στο νησί μου...φώναζε καλοκαίρι αν κι ακόμη το βράδυ έχει λίγη ψυχρούλα.

Πριν από λίγες μέρες ΄παρέλαβα τη μικρή παραγγελία που είχα κάνει στην Avon..
Πρόκειται  για 2 κραγιονάκια και ένα primer ματιών. Κανονικά είχα παραγγείλει 3 κραγιόν αλλά από κάποιο λάθος τελικά...το 3ο μου το χρωστάνε και θα μου το στείλουν ξεχωριστά.
Επίσης ανακάλυψα το Πάσχα (αλλά ξεχάστηκα και δεν σας το ανέφερα έγκαιρα) ένα υπέροχο ρουζ σε στικ από τον αγαπημένο Κορρέ!!!

Ξεκινάω με τα 2 κραγιονάκια.

COLORTREND "FLIRT"----> Εξαιρετικό  δροσερό ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό βερικοκί-ανοιχτό ροδακινί χρωματάκι ό,τι πρέπει για πρωινό look χωρίς να σημαίνει ότι δεν δείχνει  και το βράδυ!!! Ενυδατικότατο, με κρεμώδες τελείωμα και διάρκεια που κρατάει τουλάχιστον 4-5 ώρες, σίγουρα θα αναδείξει και θα κολακέψει πολύ το δέρμα του προσώπου μου όσο αυτό θα αρχίζει να παίρνει χρυσαφί χρώμα απ' τον ήλιο! Βεβαίως και ταιριάζει όμως και σε πολύ ανοιχτότερα δέρματα!!! Υπέροχο απλά!!! Η τιμή του μετά από ειδική προσφορά ήταν 3, 95!!! Το έχω λατρέψει...και νομίζω θα το φοράω κάθε μέρα!!!! Ήδη νιώθω να με "ανεβάζει" όσες φορές το έχω βάλει έως τώρα!!!!


COLORTREND "ORANGE"----> Κορίτσια τι να πωωωωω!!! Τι καταπληκτικό χρώμα είναι και τούτο???? Υπέρ υπέρ καλοκαιρινό και μοδάτο ζουμερό πορτοκαλί, ταιριάζει απόλυτα πιστεύω με τα χαρακτηριστικά μου!!! Μπορώ να πω ότι έχω λάβει πολύ κολακευτικά σχόλια για το συγκεκριμένο κραγιόν. Ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα τέτοιο χρώμα  όμως δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να πετύχω κάποιο που να μη μου "κακοφανεί" πάνω στα χείλη μου. Άλλωστε πολύ έντονα χρώματα δεν συνήθιζα να φοράω τους καλοκαιρινούς μήνες παρά μόνο τα βράδια του χειμώνα. Αυτή η απόχρωση πιστεύω ότι είναι η ιδανική για να αντικαταστήσω τα αγαπημένα μου χειμωνιάτικα μπορντώ και κόκκινα στις βραδυνές μου...εξόδους! Δεν είναι καθόλου φωσφοριζέ αντιθέτως έχει πολύ "καθαρή" απόδοση χρώματος. Πολύ ενυδατικό και κρεμώδες καί αυτό με διάρκεια που στα αλήθεια σπάει κάθε ρεκόρ και βάζει κάτω ακόμη και αντίστοιχα κραγιόν ακριβότερων brand. Κι ας μου κόστισε μόνο 4,95 μετά από προσφορά!!!! "Φανταστικοτέλειο"!!!!



EYE SHADOW PRIMER----> Μικρό αλλά θαυματουργό. Κρεμώδης ελαφριά βάση με εύπλαστη υφή στο χρώμα του δέρματος !!! Απλώνονται όμορφα οι σκιές δίνοντας ικανοποιητικότατη θα έλεγα απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Δεν κάνει τα αντιαισθητικά "μαζέματα" στο καπάκι του άνω βλεφάρου κατά τη διάρκεια της ημέρας ούτε και αλλοιώνονται οι σκιές μου εξαιτίας των ελαφρώς λιπαρών "hooded" βλεφάρων μου. Την απλώνω τόσο στο άνω όσο και στο κάτω βλέφαρο. Με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη ως προϊόν!!!


ΚΟΡΡΕΣ stick blusher "Natural"----> Πρακτικό κρεμμώδες ρουζ σε στικ για φυσικό αποτέλεσμα και άνετη χρήση. Επέλεξα από τις 3 αποχρώσεις της σειράς την απόχρωση "natural" για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Κι όντως, απλώνεται πανεύκολα με τα δάχτυλα και δίνει φυσική όψη στα ζυγωματικά. Το χρησιμοποίησα μόνο του το πρωί ίσα ίσα για λίγο χρώμα μαζί με λίγη μάσκαρα και το απόγευμα ως βάση και ελαφρύ contouring εφαρμόζοντας από πάνω τα κανονικά μου ρουζ. Η διάρκειά του είναι μέτρια όπως και η απόδοση του χρώματός του. Όμως μπορεί να "χτιστεί" εάν εφαρμοστεί μεθοδικά. Πολύ πρακτικό όμως, ότι πρέπει  για την τσάντα αλλά και για γρήγορα βαψιματάκια. 


Μόλις παραλάβω και το κραγιονάκι που μου χρωστάνε θα σπεύσω να σας το δείξω...! Νομίζω θα πάθετε πλάκα!!!!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω???

Σας φιλώ γλυκά :*
Mαριφάνη

5 σχόλια:

  1. το ροδακινι ειναι υπεροχο! τωρα να σου πω την μαυρη μου αληθεια με το πορτοκαλι δεν ενθουσιάστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ροδακινί το καταευχαριστήθηκα!!!! Το πορτοκαλί μακάρι να μπορούσα να το έδειχνα και φορεμένο αλλά δεν το σκέφτηκα εγκαίρως. Μπορώ να πω ότι είναι βαθύ πορτοκαλί, δε δείχνει αυτό που λέμε "φθηνό"... Ακόμα δεν το έχω βάλει πολλές φορές γιατί το κρατάω γιο πιο "βραδυνές" εξόδους που ακόμα δεν είχα πολλές....:)Επίσης στα χείλη αφήνει ματ τελείωμα, το φλας όμως της φωτ.μηχανής μου μπόρεσε και...μαρτύρισε και τις ελάχιστες λάμψεις που μπορεί να έχει αυτό το κραγιον....Φιλάκια πολλά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σου στέλνω βραβειάκι!! :)
    http://whathappensnowat.blogspot.gr/2013/05/first-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έχω και εγώ το "Flirt" της Avon.. Πραγματικά πολύ ωραία απόχρωση!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με έχει βολέψει πολύ το συγκεκριμένο κραγιονάκι :) Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή