Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Κι άλλα empties....!

Γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε?
Πως κυλάει το καλοκαίρι σας?


Σήμερα θα σας δείξω...άλλη μια σακούλα άδεια μπουκάλια από προιόντα που χρησιμοποίησα μέχρι την τελευταία τους σταγόνα...



Sunsilki keratinology Conditioner άμεσης θρέψης---> Εξαιρετικό conditioner. Αποτελεί την πρώτη μου "επαφή" με την κερατίνη και οφείλω να ομολογήσω ότι τελικά πρόκειται για ένα συστατικό που κάνει θαύματα στα διψασμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Προσφέρει ελαστικότητα, αντοχή και απίστευτη απαλότητα. Το άρωμά του πολύ ευχάριστο και διακριτικό. Το μόνο αρνητικό που εντοπίζω είναι η συσκευασία του, σωληνάριο με μεγάλη τρυπούλα που κακώς, αφήνει να τρέξει μεγάλη ποσότητα από το υλικό. Επίσης έχω μια αμυδρά υποψία ότι το σωληνάριο δεν ήταν γεμάτο...παρά τα σχεδόν 5 ευρώ που μου κόστισε. Δεν ξέρω αν το ξαναπροτιμήσω για τους λόγους που σας ανέφερα. Ίσως την επόμενη φορά αγοράσω κάποιο αντίστοιχο προϊόν με κύριο συστατικό την κερατίνη και με πιο "τίμια" συσκευασία!!

Vichy Normaderm Solucion Micelar---> Απαράδεκτο κατά την άποψή μου....Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη σπατάλη από το υγρό αυτό ώστε να λειτουργήσει και να κάνει αυτό που υπόσχεται δηλαδή τον τέλειο και εύκολο καθαρισμό. Μπορώ να πω ότι είναι σαν ένα απλό νεράκι που τρέχει από τη βρύση και τίποτα άλλο. Η μυρωδιά του εντελώς φαρμακευτική και η τιμή του τσιμπημένη σε σχέση με τα ml. του. Υπάρχουν αντίστοιχα προϊόντα στα φαρμακεία πολύ πιο αποτελεσματικά οπότε ποιος ο λόγος να το ξαναπροτιμήσω...?

Le petit Marsailiais Λευκό Ροδάκινο, αφρόλουτρο---> Υπέροχο υπέροχο υπέροχοοοοοο!!!! Πολύ λαχταριστό, με σούπερ ρεαλιστικότατο άρωμα φρούτου και δροσερή σύσταση ό,τι πρέπει για ένα ντους που να μας προσφέρει ενέργεια και φρεσκάδα!!! Το συγκεκριμένο το πέτυχα σε πακέτο προσφοράς με κάτι άλλο μαζί του εξ' ου και το ειδικό του μέγεθος. Θα το αγοράσω και σε full size σίγουρα!!!

Le petit Marseiliais Άνθη Πορτοκαλιάς, αφρόλουτρο---> Άλλο ένα εξαιρετικό αφρόλουτρο, με εκπληκτικό άρωμα και ικανοποιητικά ενυδατική δράση. Το ξόδεψα μέχρι την τελευταία του σταγονίτσα. Ήδη το έχω αγοράσει πολλές φορές μέχρι τώρα και σίγουρα θα το προτιμήσω ξανά. Μάλιστα το πετυχαίνω τακτικά και σε πακέτα 1+1 σε διάφορα σούπερ μάρκετ!!!

Elvive Conditioner Πρωτεΐνη+Μαργατιτάρια για Θρέψη και Λάμψη---> Τίποτα το τρομερό, θα έλεγα μια απαλή κρεμούλα που βοηθά κατά κάποιο τρόπο ίσα ίσα να ξεμπλέκουν οι κόμποι. Ούτε κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τη λάμψη που αφήνει μα ούτε και τη θρέψη που προσφέρει. Του αναγνωρίζω όμως ότι αφήνει πολύ μαλακά τα μαλλιά αμέσως μετά το λούσιμο χωρίς όμως να έχει διάρκεια το αποτέλεσμα....Δεν θα το αγοράσω ξανά.

Noxzema Adapt Αφρόλουτρο---> Πολύ απαλό και περιποιητικό αφρόλουτρο κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Αφήνει το δέρμα άνετο, δροσερό και ελαστικό. Ό,τι πρέπει για όλη την οικογένεια! Το πέτυχα σε προσφορά 1+1 και τώρα βρίσκομαι στα μισά του δεύτερου μπουκαλιού. Σίγουρα θα προτιμήσω ξανά κάποιο από τα αφρόλουτρα της ίδιας σειράς έτσι για αλλαγή!!

Ηed & Shoylders Ocean Energy Shampoo---> Έχω λατρεία στα σαμπουάν αυτής της μάρκας και ποτέ δεν έχω απογοητευτεί. Δροσίζουν το ερεθισμένο και με τάση ξηροδερμίας τριχωτό του κεφαλιού και αφήνουν πολύ ανθεκτικά και απαλά τα μαλλιά. Καθαρίζουν σε βάθος και βοηθούν στην καταπολέμηση των προβλημάτων της επιδερμίδας του κεφαλιού ενώ το άρωμά τους είναι υπέροχο! Οπωσδήποτε θα προτιμήσω ξανά είτε το συγκεκριμένο τύπο σαμπουάν είτε κάποιο άλλο της ίδιας σειράς!

Le petit Marseiliais Λεμόνι και Τσουκνίδα---> Πολύ δροσιστικό και γεμάτο φρεσκάδα σαμπουάν...Το άρωμά του φανταστικό και πολύ φυσικό. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση...Όσον αφορά την αποτελεσματικότητά του ενάντια στην λιπαρότητα δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένη. Κι αυτό διότι την επόμενη μέρα οι ρίζες των μαλλιών μου άρχιζαν πάλι να λιπαίνονται....Παρ' όλα αυτά είναι σίγουρα ένα πολύ απαλό και αναζωογονητικό σαμπουάν.. Ίσως κάποια στιγμή να το προτιμήσω ξανά λόγω του τέλειου αρώματός του....

Αυτά λοιπόν κορίτσια μου.
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο απ'τα παραπάνω???

Σας φιλώ
Μαριφάνη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου