Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

My first cherry-box!!!

Γεια σας κορίτσια μου!!!
Το πρώτο μου cherry box είναι γεγονός....Μετά από μεγάαααααλη αναμονή επιτέλους έφτασε πριν λίγες μέρες στα χέρια μου.


 
Παρακάτω θα σας δείξω τι ακριβώς περιείχε το δικό μου κουτάκι καθώς και΄τις πρώτες μου εντυπώσεις για καθένα από τα προϊόντα αυτά.
 
1) Kyana -Σαμπουάν με Argan Oil (Τιμή λιανικής 10E/250 ml)
Το συγκεκριμένο ήρθε σε κανονικό μέγεθος κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάποιο αντίστοιχο προϊόν με αργανέλαιο που τόσες γυναίκες...κανακεύουν. Το χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε υπέρ του δέοντος! Αφήνει τα μαλλιά πολύ λαμπερά, με όγκο και λάμψη. Μπορώ να πω μάλιστα ότι και τις μέρες αυτές που στο νησί μου είχε πολύ υγρασία με το συγκεκριμένο σαμπουάν είδα να τιθασεύεται κάπως η κατάσταση των μαλλιών μου. Το άρωμά του διακριτικό που θυμίζει λίγο αυτή του κομμωτηρίου. Μου άρεσε πολύ ειδικά η αίσθηση που αφήνει λες και "τρίζουν" τα μαλλιά από καθαριότητα χωρίς πολύ αφρό !!!
 
2)Arcaya- Αμπούλα υαλουρονικού οξέως (Τιμή λιανικής 34 Ε/ 10 αμπούλες των 2 ml)
Μέσα στο κουτάκι λοιπόν ήρθε και μια αμπούλα  με καθαρό υαλουρονικό οξύ που υπόσχεται να κάνει θαύματα στις ώριμες επιδερμίδες. Επειδή σε μένα όπως καταλαβαίνεται δεν απευθύνεται το δειγματάκι αυτό το έδωσα στη μαμά μου να το δοκιμάσει. Μετά από 3 χρήσεις της συγκεκριμένες αμπούλας η...μητέρα ένιωσε πολύ μαλακό το δέρμα της, ενυδατωμένο και φρέσκο. Σίγουρα τις βαθιές ρυτίδες δεν μπορούσε 1 μόνο αμπούλα να τις σβήσει, όμως φαίνεται ότι με συστηματική χρήση ως θεραπεία οπωσδήποτε θα κάνει δουλειά.
 
3)Cosart Cosmetics-Μηχανικό Eyeliner (Tιμή λιανικής 9,80Ε)
Mε μεγάλη μου χαρά μέσα στο κουτί βρήκα ένα full size μαύρο μολύβι από την Cosart Cosmetics, μιας γερμανικής εταιρίας που έχει τιμηθεί όπως λέει με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρσιτεχνίας για το συγκεκριμένο μολύβι ματιών. Μα πως γίνεται σκέφτηκα....10000 εταιρίες έχουν βγάλει αντίστοιχο μηχανικό μολύβι...όπως και να' χει, πρόκειται για ένα κατάμαυρο μολύβι πολύ βολικό στη χρήση του με αρκετά μεγάλη διάρκεια και έντονο αποτέλεσμα. Μια χαρά μου φαίνεται.
 
4)Elixir London- Βερνίκι νυχιών Νο 146 (Τιμή λιανικής 4Ε)
Άλλη μια μάρκα που ακούω από παντού τη φήμη της, σε ένα ζουμερό καρπουζί χρώμα και full size. Αρκετά λαμπερό και με βουρτσάκι που με 2 περάσματα έχει καλύψει όλη την επιφάνεια του νυχιού με ένα έξτρα πλεονέκτημα ότι στεγνώνει γρήγορα. Όλα αυτά καλά,  δυστυχώς όμως στα  δικά μου νύχια μέχρι την άλλη μέρα είχαν ξεφλουδίσει....
 
5) Forever- Hand Sterlizer με Αloe Vera και Μέλι (Τιμή λιανικής 3,89Ε/ 59 ml)
Αντισηπτικό τζελ χεριών σε full size για απολύμανση χωρίς τη χρήση νερού και σαπουνιού. Ευχάριστη, δροσερή και μυρωδάτη γέλη που αφήνει την αίσθηση φρεσκοπλυμένου στα χέρια όταν το έχετε ανάγκη, "παιδί" της αγαπημένης οικογένειας προϊόντων ''Forever". Υπέροχο και πολύ πρακτικό.
 
6)Red Water-Hydrating Shower Gel (Τιμή λιανικής 9,20Ε/ 20 ml)
Ενυδατικό αφρόλουτρο με ελιά, βιολογικό ελαιόλαδο και προβιταμίνη Β5 το οποίο μου έφτασε σε travel size. Πολύ καθαριστικό και δροσερό, δυστυχώς όμως με μια παράξενη μυρωδιά η οποία -μη γελάσετε- μου θυμίζει λίγο αποσκληριντικό πλυντηρίου πιάτων!!!! χαχαχαχα Οκ, αντέχεται κάπως.....
 
Αυτά κορίτσια μου.
Το συνολικό κόστος των προϊόντων στη λιανική τους πώληση μετά από τον πρόχειρο υπολογισμό μου είναι σχεδόν 33 Ε και σίγουρα με συνέφερε καθώς το κόστους του κουτιού μου ήταν στα 13Ε με αντικαταβολή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο site www.cherrybox.gr...
 
Σας φιλώ
Μαριφάνη
 

7 σχόλια:

  1. Ωραίο το κουτάκι!Να τα χαρείς όλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο και το δικό σου κουτάκι,χαίρομαι όταν βλέπω full size προιόντα στα κουτάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο και το δικό σου κουτάκι,χαίρομαι όταν βλέπω full size προιόντα στα κουτάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα τα προιόντα που είχε!! :) Επίσης σου έχω βραβειάκι! Δες! ;) http://tell-a-beauty-story.blogspot.gr/2013/10/liebster-award-vol-1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία τα προιόντα! Το μανό έχει τέλειο χρώμα!!
    Θα χαρώ πολύ να σε δω και στο δικό μου μπλογκ:)
    Φιλιά Μπέτυ
    mintfloral diary.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή