Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τα αγαπημένα μου σκούρα και κόκκινα κραγιόν για το χειμώνα!!!

Γεια σας κορίτσια!

Στο σημερινό μου post θα σας κάνω ένα mini αφιέρωμα σε ορισμένα πολύ αγαπημένα μου κραγιόν τα οποία προτείνω για το χειμώνα. Ορισμένα μάλιστα είναι  νεοαποκτηθείσες λατρείες μου....Όλα τους οικονομικά, δοκιμασμένα και τεσταρισμένα από μένα που είμαι και λίγο μυστήρια. 





(1)Ξεκινώ με ένα τρομερά αγαπημένο μου το οποίο έχω αγοράσει 3 φορές και λατρεύω.
Είναι το Νο58 wine red από τη σειρά Guava του Κορρές. Στα αλήθεια το χρώμα του είναι ακριβώς το μπορντω-κόκκινο του κρασιού -πάρα πολύ γοητευτικό και σικάτο για τα δικά μου γούστα-, η σύστασή του είναι σχετικά ενυδατική και η το τελείωμά του ημιμάτ που όσο περνάει η ώρα γίνεται πιο ματ. Η διάρκειά του πολύ καλή θα έλεγα και η συσκευασία του τύπου στυλό είναι η ιδανική για την εφαρμογή σε πολύ λεπτά χείλη σαν τα δικά μου που ξεφεύγουν εύκολα απ' το περίγραμμα όταν δεν έχω εφαρμόσει πρώτα μολύβι. H τιμή του στα 11 ευρώ αλλά μπορείτε να το βρείτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή στο διαδίκτυο.

(2)Εάν αναζητάτε ένα φλογερό καθαρό  και ενυδατικό λαμπερό κόκκινο κραγιόν  με "μπλεδί" υποτόνους τότε ρίξτε μια ματιά στο Red2000 από την ενυδατική σειρά (αν δεν κάνω λάθος) της AVON το οποίο τα συνδυάζει όλα. Προσφέρει φανταστικά φλογερό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για όσες από εσάς θέλουν να ξεχωρίσουν! Η αίσθηση στα χείλη είναι πολύ απαλή και η σύστασή του πλούσια! Η τιμή του είναι μεταβαλλόμενη καθώς μπορείτε να το πετύχετε σε διάφορες προσφορές. Προσωπικά το είχα πετύχει σε καλοκαιρινή μπροσούρα προσφορά, 5 ευρώ!!!

(3)Οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ για όσες από εσάς τις ακολουθούν προστάζουν πολύ σκούρα χείλη. Εγώ κατατάσσομαι στις λίγο επιφυλακτικές αλλά απ' την άλλη ήθελα κι εγώ να δοκιμαστώ σε ένα πολύ σκούρο κραγιονάκι χωρίς όμως να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά και στο τέλος να μην ξέρω πως να το φορέσω ή να μη μου ταιριάζει θυμίζοντας  vampire....!!! Γι' αυτό επέλεξα το Ε918D CherryBomb από τη Wet n' Wild το οποίο είναι και ένα καλό dupe για το Diva της Μac. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σκούρο  οπάκ βυσσινί-βουργουνδί χρώμα ματ τελειώματος με απίστευτη απόδοση . Με ενθουσίασε!!! Τις πρώτες φορές το εφάρμοσα ταμποναριστά για να μπω σιγά σιγά στην....ψυχολογία ενός τόσο σκούρου κραγιόν και έπειτα το..."πάτησα" κανονικά σε μία στρώση. Εξαιρετικό! Ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν τα βράδια που επέλεγα να φορέσω ένα πιο ροκ σύνολο στα ρούχα και να βγω βόλτα. Ταιριάζει τέλεια με ήρεμο απαλό μπεζ- nude μακιγιάζ στα χείλη και φυσικό ρουζ στα μάγουλα. Η σύσταση του συγκεκριμένου κραγιόν είναι ματ και μακράς διαρκείας. Βέβαια είναι λίγο σκληρό και ξηρό αλλά όμως με μια λεπτή στρώση lip balm γλιστράει εύκολα και η εφαρμογή του γίνεται πιο απλή! Για όλες εσάς που θέλετε να τολμήσετε τα "σκούρα" της σεζόν αλλά φοβάστε στα το συνιστώ. Η τιμή του στα 6.50 ευρώ. 

(4)Για όσες από εσάς ξυπνάτε το πρωί και χρειάζεστε κάτι "ανεβαστικό" στο μακιγιάζ σας για να σας πάει καλά η μέρα τονίζοντας τα χείλη σας με μια ελαφριά θερμή κόκκινη απόχρωση τότε το Jungle Fever από τη σειρά Colortrend της AVON είναι ό,τι πρέπει! Κόκκινο μεν, διακριτικό και φρέσκο δε! Η διάρκειά του ατελείωτη και η τιμή του mini!!! Ακόμη και με 2 ευρώ μπορείτε να το πετύχετε στις προσφορές της AVON!!!

(5)Τέλος ακόμη ένα κραγιόν πάμφθηνο αλλά πολύ ιδιαίτερο είναι το Νο25 από τη σειρά στυλό της Lovie. Μιμείται αρκετά το Rebel της Mac και έχω πάρει πολύ κολακευτικά σχόλια για το συγκεκριμένο. Η σύστασή του ενυδατική ημιμάτ και η απόδοσή του πολύ καλή. Θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ βαθύ ροδί-γκρενά χρωματάκι το οποίο μάλιστα φαίνεται τέλειο ακόμη κι όταν εφαρμόζεται ταμποναριστά με τα δάχτυλα!!! Μου αρέσει να το συνδυάζω είτε με σαμπανιζέ σκιά και ροδαλά μάγουλα ή ακόμη και με ανοιχτό ανθρακί ή taupe στα βλέφαρα και μαύρο μολύβι για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το έχω κατά ευχαριστηθεί και για την τιμή του θα έλεγα ότι είναι ένα εκπληκτικό προϊόν. Στα 2 ευρώ μόνο!!!

Πιστεύω να σας βολέψουν!!!

Σας φιλώ πολύ πολύ :*
Mαριφάνη



9 σχόλια:

  1. Ωω!Πολύ όμορφα όλα τα χρωματάκια σου!
    <3!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Κατα τη γνωμη μου, το καλυτερο ειναι της MAC. ειναι απιστευτο . και τωρα με την εκπτωση αξιζει να ειναι στο νεσεσερακι μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελεια ολα!!!!Ειδικά το wet n wild και το Korres!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία χρωματάκια εχεις επιλέξει!!Όλες, αγαπημένες αποχρώσεις! :)xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελεια ολα αλλα το νουμερο 3 το ερωτευτηκα...πολυ ωραιο ποστ..

    vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ όμορφο και "χτίζεται" η έντασή του πολύ εύκολα!!! Σε ευχαριστώ πολύ :)

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία όλα!Εγώ έχω το 1 και το 5!
    Ιωάννα, http://love4glam3.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή