Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Το προϊόν της εβδομάδας: L' oreal απαλό ντεμακιγιάζ ματιών

Γεια σας κορίτσια μου!

Αποφάσισα να εγκαινιάσω μια νέα κατηγορία που θα περιέχει mini reviews για προϊόντα που μες στην εβδομάδα μπορεί να ανακαλύπτω και να χρησιμοποιώ.

Αυτήν την εβδομάδα έχω να σας παρουσιάσω τις απόψεις μου για μια περιποιητική λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών από τη L' oreal Paris.
Πρόκειται για ένα "μονοφασικό" καθαριστικό χωρίς λάδι (αυτή είναι η βασική του διαφορά από άλλα ντεμακιγιάζ δύο φάσεων που απαιτούν ανακίνηση) το οποίο και αγοράζω για πρώτη μου φορά και με αρκετή -αρχικά- δυσπιστία ότι κανενός άλλου είδους ντεμακιγιάζ δεν αφαιρεί ολοκληρωτικά το μακιγιάζ των ματιών και κυρίως των βλεφαρίδων πλην των διφασικών λοσιόν που σας προανέφερα.



Πηγή φωτογραφίας: http://www.lorealparis.gr/peripoiisi-epidermidas/katharismos/apalo-ntemakigiaz/apalo-ntemakigiaz-gia-matia.aspx#tab:innovation


Το προφίλ του:
Περιέχει προ-βιταμίνη και περιποιητικούς παράγοντες που υπόσχονται άνεση κατά την εφαρμογή ακόμη και των πιο ευαίσθητων -σαν τα δικά μου- ματιών/ χρηστών φακών επαφής ενώ αφαιρεί εξ ολοκλήρου και το παραμικρό ίχνος από το μακιγιάζ ακόμη κι αν αυτό είναι αδιάβροχο.

Η γνώμη μου/ αποτελεσματικότητα/ τιμή
Σε αντίθεση με την αρχική μου δυσπιστία για την αποτελεσματικότητά του βάση των προτιμήσεών μου στα διφασικά ντεμακιγιάζ έχω να πω τα καλύτερα. Τουλάχιστον στα δικά μου "μάτια" λειτούργησε μια χαρά. Ήμουν κακώς προϊδεασμένη από την αποτελεσματικότητα ενός αντίστοιχου προϊόντος στο παρελθόν και θεωρούσα ότι όλα τα "συναδελφάκια" του μπαίνουν στο ίδιο "σακί"... Ενθουσιάστικα όταν αντιλήφθηκα με πόση άνεση αφαιρέθηκε η 3 στρώσεων μάσκαρά μου χωρίς τσούξιμο και ερεθισμούς. Εντάξει, με μία κίνηση σίγουρα δεν αφαιρούνται όλα ως δια μαγείας...ακόμη και οι κινήσεις θέλουν το κολπάκι τους. Όμως σε σχέση με τα διφασικά προϊόντα κάνει αντίστοιχη δουλειά! Κι αυτό το τονίζω καθ' ότι τώρα τελευταία τα "δεύτερα" έχουν πάρει περιέργως ανοδική πορεία από άποψη κόστους ενώ το συγκεκριμένο είναι αρκετά οικονομικό! Μάλιστα πρέπει αν σας αναφέρω ότι το πέτυχα 1+1 με πακέτο προσφοράς στην τιμή του ενός στο σούπερ μάρκετ της περιοχής μου δίνοντας -αν δεν κάνω λάθος- μόνο 3,68 ευρώ και για τα 2 μαζί! Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο από μένα! Με έπεισε και νιώθω ότι θα το εμπιστευτώ ξανά!!!  
Εάν κι εσείς αναζητάτε μια οικονομική λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών τότε μια δοκιμή θα σας πείσει!


Περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις όπως επίσης και τις προτάσεις σας για αντίστοιχα προιόντα που θεωρείται ότι αξίζουν τον κόπο τους.

Σας φιλώ περλένιες μου!
Η Μαριφάνη σας

*Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό και αποτελεί διατύπωση προσωπικών απόψεων. Η δημοσίευσή του δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.





4 σχόλια:

  1. Θέλω να δοκιμάσω ενα τέτοιο προιόν!Κάνουν θραύση τον τελευταίο καιρό..Και αυτό είναι οικονομικό και καλό, οπότε γιατι όχι!Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ το Ιωάννα μου! Ακόμη και στην περίπτωση που δεν σου "ταιριάξει" τουλάχιστον θα ξέρεις ότι δεν είχε τόσο μεγάλο κόστος όσο παραπλήσια προΪοντα! Αν και πιστεύω ότι θα βολέψει κι εσένα!!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Εγώ αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ το νεράκι της biotherma, αλλά και αυτό φαινεται πολύ αξιόλογο προιόν! Σε έχω προσθέσει και εδώ: http://tell-a-beauty-story.blogspot.gr/2014/02/tag-tmi-too-much-information.html :)Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή