Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Προτάσεις για καλοκαιρινά κραγιόν 2014 (Αvon-Rimmel-BarryM-Farmasi-Wet n'Wild)

Γεια σας κορίτσια μου!


Πως πάει το καλοκαίρι σας? Ελπίζω όλες σας αυτό το καλοκαίρι να είναι πολύ καλύτερο απ' ό,τι το περσινό!

Σκέφτηκα σήμερα να σας φτιάξω λίγο τη διάθεση και να σας ανεβάσω το ηθικό προτείνοντάς σας ορισμένα οικονομικά κραγιόν που έχω αυτή τη στιγμή στη συλλογή μου για αυτό το καλοκαίρι!Μερικά από αυτά τα έχω αναφέρει ξανά σε παλαιότερα post αφού δεν είναι καινούρια αποκτήματα αλλά περσινά χωρίς όμως να πέσουν από τη φετινή μόδα. Περίμενα όμως να ανανεώσω με μερικά καινούρια κραγιονάκια τη συλλογή μου και είμαι έτοιμη να σας τα "λανσάρω".
Νομίζω ότι η γκάμα χρωμάτων ικανοποιεί όλα τα γούστα. Ιδανικά θα έλεγα ότι ταιριάζουν σε καστανόξανθες κοπέλες με ανοιχτό προς μεσαίο τόνο επιδερμίδας, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει το την πιθανότητα να ταιριάζουν και στις πιο μαυρισμένες και καστανές.


Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.








1. Ξεκινάω με ένα ενυδατικό και περιποιητικό κραγιόν από τη νέα σειρά Ultra Color Absolute της Αvon στην απόχρωση "Soft Coral". Όπως λέει και το όνομά του πρόκειται για ένα ανοιχτό κοραλλί δροσερό χρωματάκι ιδανικό για καθημερινές πρωινές εμφανίσεις. Η διάρκειά του δεν είναι μεγάλη, όμως οι περιποιητικές του ιδιότητες παραμένουν και αφού αφαιρεθεί από τα χείλη. Η τιμή του είναι κυμαινόμενη όπως δηλαδή ισχύει για όλα τα προϊόντα αυτής της εταιρείας. 

2. Συνεχίζω με το "Flirt" από τη νεανική-οικονομική σειρά COLORTREND της Avon. Πέρυσι το αγόρασα για πρώτη φορά και κατάφερα (ουάου!) να το τελειώσω σχεδόν μέχρι το τέλος του περσινού καλοκαιριού. Γι' αυτό και επωφελήθηκα προσφοράς και εφοδίασα ξανά τη συλλογή μου καί φέτος με ένα ίδιο. Η απόχρωσή του θα έλεγα ότι είναι  γλυκιά ροδακινο-βερυκοκί και πολύ ευκολοφόρετη που ταιριάζει τέλεια τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
3. Συνέχεια έχει το "Jungle Fever" επίσης από τη σειρά COLORTREND της Αvon το οποίο είχε κυκλοφορήσει σε limited έκδοση στα τέλη του περσινού καλοκαιριού. Δεν γνωρίζω εάν κυκλοφορεί ακόμη στην αγορά, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι στη συγκεκριμένη σειρά βρίσκεται κάτι αντίστοιχο. Η ντοματί απόχρωσή του ίσως είναι ότι πιο ιδανικό για τις άτολμες και διστακτικές στα κόκκινα κραγιόν κοπέλες. Σας εγγυώμαι ότι δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Αξίζει να κάνετε μια έρευνα στους νέους καταλόγους της Avon.
4.Πάμε τώρα σε μια πιο "ασφαλή" πρόταση για όσες από εσάς είστε πιστές των ροζ αποχρώσεων και θέλετε με μία κίνηση και χωρίς καθρέφτη να έχετε περιποιημένα χείλη. Σας συνιστώ το Νο705 "Let get Naked" από τη βασική της σειρά, ένα ευκολοφόρετο και υπέρ υπέρ ενυδατικό κραγιόν το οποίο ταιριάζει τέλεια με όλα τα μακιγιάζ. Το απαλό ροζ nude χρωματάκι όπως επίσης και η υφή του το καθιστά ιδανικό για την τσάντα καθώς μπορείτε άνετα να το ανανεώσετε on the go χωρίς τη βοήθεια καθρέπτη.
5.Γυρίζω πάλι στην οικονομική σειρά COLOTREND της Αvon με το καταπληκτικό της "Orange you sweet"! Σας μιλάω για ένα καθαρό ζουμερό πορτοκαλί χρώμα με τρομερά έντονη απόδοση  και μεγάλη διάρκεια που σίγουρα ταιριάζει στις ξανθές μα και στις μελαχρινές. Κάποιες από εσάς πιθανώς να σας βολέψει καί κατά τις πρωινές ώρες εφαρμόζοντάς το με ταμποναριστές κινήσεις. 
6.Στο τρέχον τεύχος του περιοδικού Celebrity (Ιούλιος'14) πέτυχα μια εξαιρετική προσφορά! Αγοράζοντας το περιοδικό μόνο με 3,50 ευρώ,  παίρνεις δώρο ένα full size κραγιόν από τη νέα σειρά "Volume Up" με υαλουρονικό οξύ της MD professionnel στην απόχρωση 09. Το χρώμα του είναι κατά τη γνώμη μου ότι πιο μοδάτο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη χρωματική παλλέτα για το φετινό καλοκαίρι. Τι να πρωτο πω....Για το εξαιρετικής έντασης δροσερό καρπουζί του χρώμα? Για την απαλή ημιματ υφή του? Για την διάρκειά του? Για το ότι δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα χείλη είναι πιο γεμάτα λόγω του υαλουρονικού? Ας αρκεστώ στο γεγονός ότι τα κοπλιμέντα που δέχομαι απ' τη στιγμή που το απέκτησα πέφτουν βροχή. Φτάνει μόνο να σας πω ότι ακόμη κι αν είμαι εντελώς άβαφτη ή έστω με neutral μακιγιάζ φορώντας το φωτίζεται όλο μου το πρόσωπο (σύμφωνα με τα λεγόμενα τρίτων). Μου φτιάχνει τη διάθεση μόνο που το βλέπω! Όσες ενδιαφέρεστε τρέξτε αμέσως στο περίπτερο, διαφορετικά αναζητήστε το σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών!
7. Πάμε τώρα σε μια αρκετά girly πρόταση. Φέτος, τα nude χείλη βρήκαν αντικαταστάτη από ροζ- κουφετί και ελαφρώς neon αποχρώσεις και ματ υφές. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ κι εγώ στον πειρασμό και ενέδωσα στην αγορά ενός τέτοιου προϊόντος με μικρό όμως κόστος. Η εταιρία FARMASI έβγαλε σε κυκλοφορία μια χορταστική σειρά με ματ υπεροικονομικά κραγιονάκια για όσες από εμάς ήμαστε διστακτικές στις...νέες τάσεις. Απ' τη στιγμή που το τόλμησα κι εγώ, τότε όλες σας μπορείτε! Μου άρεσε το γεγονός ότι παρά το ελαφρώς neon της υπόθεσης το αποτέλεσμα δεν είναι υπερβολικό, αρκεί η εφαρμογή του να γίνει με προσοχή. Καλύτερα ακόμη αν αρκεστείτε σε ένα μόνο πέρασμα το οποίο θα σας εξασφαλίσει ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Ταιριάζει απίστευτα ακόμη και στις πιο λευκές επιδερμίδες, απογειώνεται δε στις μεσαίου τόνου μαυρισμένες.
8.Ας μιλήσουμε τώρα για το "Doll pink" ένα ακόμη κραγιονάκι από την οικονομική σειρά COLOTREND της AVON. Για όσες από εσάς το φουξ είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι αλλά φοβάστε να επενδύσετε σε κάτι πιο ακριβό φοβούμενες μήπως δεν σας ταιριάζει ή ξαφνικά πέσει από τη μόδα. Αυτό το φουξ είναι πεντακάθαρο, οπάκ, με απίστευτη απόδοση και διάρκεια. Τρελαίνομαι να το συνδυάζω με taupe απαλή σκιά και μαύρο μολύβι στις εξωτερικές γωνίες του ματιού. Επίσης μου αρέσει πολύ να το εφαρμόζω ταμποναριστά με τα δάχτυλα και για τις πρωινές μου εμφανίσεις. Με χαροποίησε το γεγονός ότι βρίσκεται μόνιμα στην εν λόγω σειρά, κάτι το οποίο προδίδει ότι το φουξ θα βρίσκεται στο προσκήνιο για πολύ καιρό ακόμη!
9.Στις νέες μου αγορές βρίσκεται πλέον και το Ν.153 από την Barry M. Για όσες από εσάς ψάχνετε  ένα καλοκαιρινό κραγιόν το οποίο να βρίσκεται μεταξύ του καρπουζί και του φουξ τότε αυτό το...."ροδί" είναι για εσάς. Τέλεια απόδοση, ενυδάτωση και διάρκεια κρύβονται σ' αυτό το stick. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι εταιρία αυτή είναι δυσεύρετη για τα ελληνικά δεδομένα αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία. Απλώς κάντε μια έρευνα στο BEBEAUTY...
10. Για το τέλος σας άφησα ένα προιόν που έχω μιλήσει άπειρες φορές! Πρόκειται για το "Rose-bud" της αγαπημένης Wet n' Wild.  Ιδανικό για όσες από εσάς έχετε το...ρομαντικό στοιχείο μέσα σας και λατρεύετε τις κλασικές ασφαλείς σκούρες τριανταφυλλί με μια σταγόνα μωβ αποχρώσεις. Τέλειο για όλες τις ώρες τις ημέρας, όλο το χρόνο! Σικάτο και πολύ κολακευτικό ειδικά για τις καστανόξανθες ή ξανθές σαν εμένα!  Από διάρκεια? Αξεπέραστη!


Ελπίζω να σας κατατόπισα με τις προτάσεις μου και να σας έφτιαξα το κέφι!



Καλές αγορές!!!!


5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Άλλος ένα λόγος κ. Δομνίκη για να μας αρέσει το καλοκαίρι!!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτά της Avon τα έχω πάρει και εγώ... Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη... Έχουν πολύ ωραία χρώματα και δεν φεύγουν εύκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έτσι ακριβώς!!! Γι΄αυτό και όσα κι αν παρεις δεν σου ειναι αρκετα!!!

      Διαγραφή