Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Νέες αγορές!!!

Καλησπέρα σας φιλενάδες μου!!!

Αφού κατάφερα και μάζεψα ορισμένα χρήματα, πήγα κι έκανα μερικές αγορές και μπορώ να πω ότι το καταευχαριστήθηκα!!!

Ξεκινάω ευθύς αμέσως!!!



1.Έψαχνα να βρω μια παλέτα σκιών με ευκολοφότερες γήινες αποχρώσεις επώνυμη μεν, οικονομική δε...Και τη βρήκα!!!



Πρόκειται για την 8απλή παλέτα  Sun Club glamour to go της essence στο Νο2 long beach!!!
Σε πρακτική συσκευασία με πινελάκι (το οποίο ακόμη δεν την πήρα, το' χασα :p) με 3 καταπληκτικές αποχρώσεις του καφέ, 1 μπεζ, 2 ροδακινί-σομόν, 1 γκρι-μπεζ  και 1 χρυσαφί.
Πάρα πολύ ευκολοφόρετες, με ικανοποιητική απόδοση χρώματος και με λίγο shimmer. Τιμή 3 Ευρώ.





Ορίστε και ανοιχτή η παλέτα!!!!





2. Επόμενο προϊόν που πήρα συμπληρωματικά με την παραπάνω παλέτα είναι αυτή η μπεζ-ροζέ μονή  σκιά της L'oreal από τη σειρά CHROME SHINE στο Νο 165 ROSE MORDORE/GOLDEN ROSE μια όμορφη μεταλλική σκιά με αρκετό shimmer μέσα που πιστεύω ταιριάζει καλύτερα για βραδινό μακιγιάζ. Έχω σκοπό τη συγκεκριμένη σκιά να την απλώνω εκτός από μόνη της, πάνω από σκουρόχρωμες  και στο κέντρο του βλεφάρου για να δίνει πιο εντυπωσιακό εφέ. Την αγόρασα από κατάστημα με stock καλλυντικά με 5.95 ευρώ (μισή τιμή σχεδόν)


Ορίστε το swatch χωρίς primer (αν και δεν φαίνεται καλά) 






3. Από το ίδιο κατάστημα με stock καλλυντικά πήρα αυτή τη μονή σκιά της MANHATTAN από τη σειρά ΜULTI EFFECT στο Νο 89W METAL GREEN. Όμορφη μεταλλική πρασινο-λαδί σκιά την οποία θα ταιριάζω με ένα μολύβι ματιών αντίστοιχης απόχρωσης που έχω από πριν!!! Η τιμή stock ήταν 4.10 ευρώ.





Το swatch (χωρίς primer)







4. Για άλλη μια φορά αγόρασα αυτό το foundation της MAX FACTOR από τη σειρά SECOND SKIN, αυτή τη φορά σε διαφορετικό τόνο, συγκεκριμένα στο Νο 040 Creamy Ivory. Με έχει βολέψει πολύ αυτό το foundation καθώς πραγματικά γίνεται ένα με το δέρμα μου και μου παρέχει μέτρια  φυσική κάλυψη και όχι βαριά. Η τιμή του στα 19,90 λόγω εκπτωτικού sticker. 

5. Συνεχίζω με ένα κονσίλερ (το οποίο είναι 10 μέρες που το πήρα, άλλα ήθελα οπωσδήποτε να σας το δείξω) είναι αυτό εδώ το stay natural concealer της essence Νο 03 SOFT NUDE σε μορφή στυλό που με έχει αφήσει "άφωνη"...Είναι τόσο οικονομικό (ούτε 3 ευρώ) μα τόοοοοοσο μα τόοοοοσο καλυπτικό. Νομίζω ότι μπορεί να συναγωνιστεί άνετα πιο ακριβά προϊόντα τέτοιου είδους. Σας το συνιστώ!!!


6. Προτελευταίο προϊόν το οποίο απέκτησα με μεγάλη χαρά αφού έψαχνα καιρό τέτοιο χρώμα είναι το διπλό μολύβι ματιών Double Satin της ΤΟΜΜΥ G σε μπεζ με μαύρο. Γενικά νομίζω ότι το μπεζ μολύβι μου ταιριάζει καλύτερα σε σχέση με το λευκό είναι όμως λίγο δυσεύρετο χρώμα. Μου το συνέστησαν τα κορίτσια/μέλη της ομάδας FUNTABULOUS στο facebook (https://www.facebook.com/groups/136532529702362/). Η τιμή του 5 ευρώ!!!

7. Τέλος πήρα αυτό το μπορντώ βερνίκι νυχιών EXPRESS FINISH της MAYBELLINE Νο 530 RED SEDUCTION. H τιμή του 6 ευρώ από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου!!!

Απ' ό,τι καταλάβατε το τί δεν ψώνισα....όργωσα όλα τα καλλυντικάδικα...ακόμη πονάνε τα πόδια μου χαχαχαχα. Το καταχάρηκα πάντως.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά??? Πειριμένω σχόλια!!!



Σε επόμενο post θα αναφερθώ σε αγαπημένα lip gloss που εδώ και καιρό χρησιμοποιώ μετά μανίας!!!

Σας φιλώ 
Μαριφάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου