Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

'' Όλα στην τρίχα"!!! Υπέροχα προϊόντα περιποίησης μαλλιών!!!

Καλησπέρα σας κορίτσια και καλή Κυριακή! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Σαββατοκύριακο!!!


Το ακόλουθο post είναι ένα μικρό αφιέρωμα για προϊόντα περιποίησης μαλλιών που εγώ προσωπικά αγαπώ και με ευχαριστεί η αποτελεσματικότητά τους!!!!






Ξεκινώ με μια φανταστική μάσκα μαλλιών που υπέρ-καταναλώνω!!!
Μιλάω για τη Syoss Repair Therapy!  Αφήνει εξαιρετικά απαλά τα μαλλιά μου -ειδικά τις άκρες μου που είναι πιο ξηρές- και τα τιθασεύει αντιστέκοντας ακόμη και στην υγρασία του καιρού. Επιπλέον έχει διακριτικό άρωμα, ξεμπερδεύει τους κόμπους κάνοντας τα μαλλιά μου ευκολοχτένιστα, με βοηθάει στο να τα ισιώνω ευκολότερα δίνοντας λεία και λαμπερή όψη και απαιτείται μόνο 1 λεπτό εφαρμογής για να κάνει όλα τα παραπάνω θαύματα!!!! Με τη συστηματική χρήση που κάνω βλέπω τα μαλλιά μου πιο υγιή και πιο ελαστικά!



Υπέροχο προϊόν, το Elvive smooth silk light spray(κίτρινο) είναι ένα ανάλαφρο leave in conditioner που κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα δίνοντάς τους ελαφριά λάμψη. Εκτός των άλλων τιθασεύει τα "άτακτα" μαλλιά που φριζάρουν χωρίς να τα βαραίνει. Κατάλληλο για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα των μαλλιών, αρωματίζοντάς τα διακριτικά! Πολύ συχνά κουβαλάω ένα τέτοιο μέσα στην καθημερινή μου τσάντα!







Ωωω τι λαμπερές σταγόνες! Το Νivea Diamond Gloss είναι ένα serum και οι ιδιότητές του είναι παρόμοιες  με αυτές της σιλικόνης. Με μια μικρή ποσότητα που απλώνω στις άκρες των μαλλιών μου και με λίγο μασάζ, πετυχαίνω λείανση, λάμψη, υπέροχο άρωμα και προστασία από τη θερμότητα του styling. Έχει επανορθωτική δράση καθώς μειώνει με συστηματική χρήση τη φθορά και την ψαλίδα. Δεν υπάρχει φορά που να ισιώσω ή να κάνω μπούκλες τα μαλλιά μου χωρίς να εφαρμόσω μερικές σταγόνες! Το παίρνω τα τελευταία 4 χρόνια και είναι πολύ πολύ οικονομικό!








Wellaflex Heat Creations Spray...Πολύ αγαπημένη λακ μαλλιών για προστασία από τη θερμότητα και την καθημερινή φθορά, δίνοντας απαλότητα και φυσικό αποτέλεσμα. Κρατάει στη θέση του το χτένισμά μου και μυρίζει Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α !









Wellaflex Shine Hold gel spray. Αυτό κι αν είναι φανταστικό! Πρόκειται για ένα gel που περιέχει ένα πάαααρα πολύ διακριτικό glitter έχοντας τη "λειτουργία" ενός gel. Διαμορφώνει το χτένισμα χωρίς όμως να το "κοκαλώνει" και να το σκληραίνει δίνοντας μια πολύ διακριτική λάμψη. Προσωπικά το χρησιμοποιώ πάντα όταν πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά, έτσι ώστε να "συγκρατηθούν"  οι ατίθασες τριχούλες στο στεφάνι του κεφαλιού!







Sunsilk Co-Creations καθαριότητα και φρεσκάδα 2σε 1! Πολύ καλό και "φρέσκο" σαμπουάν 2 σε 1 που καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ξεμπερδεύει και διατηρεί τη φρεσκάδα για περισσότερο!











Pantenne Aqua Light...Τι να πω γι' αυτό το σαμπουάν! Όποτε το παίρνω και λούζομαι μ' αυτό, μετά νιώθω σα να μην έχω μαλλιά! Αλήθεια και χωρίς υπερβολές! Λέτε και έχω βαμβάκι αντί για...τρίχες χαχαχαχαχαχαχαχα Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο σαμπουάν για ανάλαφρα μαλλιά πρόκειται για τρομερή επιτυχία κατά τη γνώμη μου! Η σύστασή του είναι διάφανο gel, ξεβγάζεται εύκολα και μυρίζει όμορφα! Φανταστείτε τη αίσθηση νιώθω όταν το χρησιμοποιώ παρέα με το αντίστοιχο conditioner! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!





Πολλές φορές κι αναλόγως σε τι φάση βρίσκομαι έχω την τάση να εμφανίζω ξηροδερμία η οποία μάλιστα επιδεινώνεται από την εκάστοτε εποχή. Όταν λοιπόν έχω αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώ εναλλάξ με το κανονικό μου σαμπουάν κι ένα προϊόν κατά της πιτυρίδας. Έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά δεν ικανοποιήθηκα. Γι' αυτό σταθερά επιλέγω ως "βοηθητικό" το Head & Soulder Classic Clean 2 σε 1 ώστε να έχω και μια σχετική απαλότητα! Το αγαπώ.






Τέλος, το σαμπουάν που ανακάλυψα τελευταία και με ενθουσίασε απρόσμενα είναι το Elvive Nutri Gloss Crystal! Πολύ ελαφρύ, αφήνει διακριτική λάμψη καθώς περιέχει μικροσκοπικά glitter και μυρίζει υπέροχα!!!









Αυτά κορίτσια μου!
Ελπίζω να σας άρεσε και το αποψινό post μου!
Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω!
Μαριφάνη

3 σχόλια:

  1. Μαριφάνη μου αν μου επιτρέπεις έχω και εγώ να σου προτείνω την σειρά της Herbal Essences (μάσκα μαλλιών, σαμπουάν και condisioner) Μαλλιά Ξεδιψάστε! Αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και μυρίζει υπέροχα ακόμα και 2 μέρες μετά το λούσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωω Φρανσουάζ!!!!! Το μπλε με την καρύδα εεεε????? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αυτό... Φοβερό είναι... Δεν το αλλάζω με κανένα...! Δοκίμασέ το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή