Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

"Καθαρές δουλειές"!!! Υπέροχα καθαριστικά αντισάπουνα προσώπου!!!!

Καλημέρα σας Περλένιες μου!

Στο σημερινό μικρό μου post θα σας παρουσιάσω μερικά καθαριστικά προϊόντα προσώπου που έχω δοκιμάσει, έχουν αποτελεσματικότητα πάνω στο δικό μου δέρμα (μικτό) και έχω εκτιμήσει ότι είναι πολύ πετυχημένα μέσα από πολλά που δοκιμάζω κατά καιρούς....


Normaderm gel nettoyant purifiant, VICHY
Πολύ απαλό και δροσερό καθαριστικό gel, ιδανικό για δέρματα με ατέλειες όπως σπυράκια, μαύρα στίγματα, διεσταλμένους πόρους κλπ. Με συστηματική χρήση βελτιώνει την ομοιομορφία του δέρματος εξυγιαίοντας τις ατέλειες χωρίς να προκαλεί αφυδάτωση. Στα συν του η πολύ βολική συσκευασία του με αντλία που βγάζει την ιδανική ποσότητα προϊόντος.


PURIF-AC gel, Roc
Πολύ απαλό gel με στοχευμένη δράση κατά της μέτριας σοβαρότητας ακμής, περιέχει ήπια αντισηπτικά συστατικά που εξαφανίζουν σπυράκια, λιπαρότητα, μαύρα στίγματα και φραγμένους πόρους σε μικρό χρονικό διάστημα. Πολύ απολαυστικό στη χρήση του. 





Effaclar creme moussante, LA ROCHE-POSAY 
Απαλός αφρός καθαρισμού σε μορφή βελούδινης κρέμας, πολύ ευχάριστο στη χρήση που εξυγιαίνει τα δέρμα με τάση ακμής. Διεισδύει στο δέρμα καθαρίζοντάς το από περιττό σμήγμα και λιπαρότητα, λειαίνει το ανάγλυφο, εξουδετερώνει τα σπυράκια και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους χωρίς να ξηραίνει. Πολύ αγαπημένο προϊόν που χρησιμοποιώ αυτήν την εποχή :)





Cleanance Gel rettoyant, Avene
Και ποιος δεν το έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο. Το αγόραζα μανιωδώς στην εφηβεία μου όπου παρουσίαζα περισσότερη λιπαρότητα. Καθαρά θεραπευτικό προϊόν ό,τι πρέπει για ακνεικά δέρματα αφού η χρήση του συστήνεται ακόμη και στα πλαίσια  φαρμακευτικής θεραπείας. Ακόμα όμως κι αν δεν παρουσιάζεται μεγάλο πρόβλημα ακμής αποτελεί εξαιρετικό προϊόν καθημερινής χρήσης όπου ελαττώνει τα όποια μικροπροβλήματα εμφανίζονται εξουδετερώνοντάς τα. Δίνει την αίσθηση καθαριότητας και προσφέρει ματ όψη.





Λευκό Τσάι, Κορρές
Αναζωογονητικό, δροσιστικό, ανανεωτικό με φυσικά συστατικά ως επί το πλείστον και μυρωδάτο λευκό τσάι, αυτό το gel από τον αγαπημένο Κορρές καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα του προσώπου χωρίς καθόλου να την ξηραίνει. Από τότε που εμφανίστηκε στην αγορά το παίρνω συνήθως το καλοκαίρι. Νομίζω είναι ιδανικό!!!



Daily Exfoliating Cleansing Gel, VICHY
Ακόμη ένα φοβερό προϊόν της σειράς Normaderm από τη Vichy, καθαριστικό gel με μικρόκοκκους για καθημερινό καθαρισμό που συνδυάζει και απολέπιση μαζί. Κατάλληλο για δέρματα με προβλήματα και ατέλειες! Εξυγιαίνει  ξεμπλοκάρει τους πόρους και δίνει αίσθηση καθαριότητας για περισσότερο! Επίσης πολύ αγαπημένο!



Εxfoliating Daily Wash, Clean and Clear
Εάν αναζητάτε ένα οικονομικό καθαριστικό προσώπου που να μην στερείται όμως αποτελεσματικότητας, σας συστήνω ανεπιφύλακτα (με την υπογραφή μου μάλιστα) το  συγκεκριμένο προϊόν από τα ευρείας. Εξαιρετικό, με μικρούς κόκκους που κάνουν απαλή απολέπιση μαζί με τον καθαρισμό, κατάλληλο και για ευαίσθητα δέρματα, εξυγιαντικό, ενυδατικό, μή λιπαρό και οικονομικό!!!



Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο απ' αυτά???
Σας φιλώ
Μαριφάνη

1 σχόλιο:

  1. για προιόντα ομορφιάς εμπιστεύομαι μόνο το φαρμακείο της γειτονιάς μου, https://www.qpharmacy.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή