Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Να ''face'' κρέμα και να μην τη μοιράζεσαι!!!!

Χαχαχαχαχα και για όσες δεν καταλάβατε, σήμερα θα μιλήσουμε για ωραίες κρέμες προσώπου σύμφωνα με την ανάγκη κάθε ηλικίας...Οπωσδήποτε, δεν έχω δοκιμάσει κρέμες για ρυτίδες καθώς ακόμη ηλικιακά...έχω περιθώριο, όμως μπορώ να σας προτείνω μερικές σύμφωνα με τη γνώμη της μαμάς μου που είναι μεγάλο κορίτσι αλλά και τις αδελφής μου που βρίσκεται στα πρώτα -άντα...
Όλες τις παρακάτω κρέμες τις έχουμε δοκιμάσει κι έχουμε βγάλει πόρισμα ότι πραγματικά λειτουργούν.

Προϊόντα φαρμακείου:
Ενυδατική κρέμα-gel Ρόδι ΚΟΡΡΕΣ ----> Ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου, κατάλληλη για νεανικά δέρματα. Ελέγχει τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα ενώ ενυδατώνει όλη μέρα. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα...Μ'αρέσε πολύ η μυρωδιά της και την εφάρμοζα και κάτω από το μέικ-απ..

Synchroline-SYNCHROROSE ----> Kαταπληκτική  ενυδατική κρέμα με ήπια θεραπευτική δράση, ιδανική για δέρματα που παρουσιάζουν κοκκινίλες κι ευρυαγγείες. Έχει δείκτη προστασίας, είναι άοσμη, με φανταστική βελούδινη υφή και ιδανική βάση για το μακιγιάζ. Η τιμή της είναι λίγο "τσιμπημένη", θεωρώ όμως είναι πρόκειται για ένα πολύ καλό προϊόν ειδικά αν δεν αμελείς την εφαρμογής της. 



La Roche-Posay EFFACLAR MAT----> Αυτήν την κρέμα την απέκτησα πρόσφατα αλλά όμως ήδη έχω προλάβει να τη λατρέψω. Τι να πω γι' αυτή την κρέμα..."Aπολαυστική" υφή, βαθιά ενυδατική δράση, έλεγχος γυαλάδας και λιπαρότητας για ματ όψη, σμυγματορυθμιστικές ιδιότητες, ήπια θεραπευτική δράση σε προβληματικά δέρματα, φανταστική υφή, ιδανική βάση για το μακιγιάζ...μπλα μπλα μπλα....


Vichy Idealia----> Πλούσια ενυδατική κρέμα για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες με λεπτές γραμμές. Προσθέτει λάμψη στο πρόσωπο και λείανση. Ενυδατώνει όλη μέρα και είναι κατάλληλη για βάση μακιγιάζ. Η μαμά μου την εκτιμά ιδιαιτέρως.


Biotherm SKIN VIVO---->Πλούσια ενυδατική/ αντιγηραντική κρέμα προσώπου που λειαίνει, αναζωογονεί  μαλακώνει και θρέφει το δέρμα. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα! Λίγο "τσιμπημένη" από άποψη τιμής. Δεν της κρατάμε κακία όμως γιατί πρόκειται για  ένα πολύ καλό προϊόν.


Προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

SOLUTIONS Ageless Accolade day AVON---->Αναπλαστική-αντιγηραντική κρέμα  βαθυάς ενυδάτωσης και ενδυνάμωσης. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές,έχει ανάλαφρη υφή και  χαρίζει ελαστικότητα και σφρηγιλότητα,  ό,τι πρέπει δηλαδή  για ώριμες επιδερμίδες...Kαί με δείκτη προστασίας!


SOLUTIONS Complete Balance day Avon----> Ελαφριάς σύνθεσης gel-κρέμα ιδανική για την εξισορρόπηση των λιπαρών δερμάτων. Δροσίζει, αναζωογονεί και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Η δράση της είναι απόλυτα εξειδικευμένη σ' αυτά που σας αναφέρω...γι' αυτό αν ψάχνεται ενυδάτωση  και αντηλιακή προστασία ίσως να μην ικανοποιηθείτε. Αντίθετα αν θέλετε ένα προϊόν που να σας "στεγνώνει" το λιπαρό σας δέρμα και να μην "γυαλίζετε" τότε αγοράστε την άφοβα και δεν θα σας απογοητεύσει.



Daily Essentials 24ωρη εν/τική κρέμα κανονικά/μικτά δέρματα----> Πολύ καλή και οικονομική λύση για διαρκή ενυδάτωση του προσώπου. Έχει κι αυτή απαλή υφή και χαρίζει άνεση στην επιδερμίδα ενώ τη μαλακώνει. Καταπληκτική κάτω από το μακιγιάζ.


Daily Essentials ενυδατική κρέμα για λιπαρά δέρματα----> Εξαιρετική οικονομική επιλογή για ενυδάτωση και εξισορρόπηση του λιπαρού δέρματος. Ενυδατώνει, χαρίζει άνεση, δεν επιβαρύνει με έξτρα γυαλάδα, αντιθέτως προσπαθεί να διατηρήσει ματ όψη. Κι αυτή η κρεμούλα έχει ανάλαφρη υφή και αποτελεί καλή βάση.



DERMO-EXPERTISE Age Perfect L'oreal----> Καταπληκτική, σχεδόν πολυτελής αντιγηραντική-ενδυναμωτική-επανορθωτική κρέμα για ώριμα και αδύναμα δέρματα. Πολύ "δυνατή" και αποτελεσματική για προϊόν ευρείας κατανάλωσης που άνετα συναγωνίζεται κρέμες αντίστοιχης δράσης από μεγάλα brand....

Essentials Complete Care  ενυδατική κρέμα spf15 OLAY----> Πάρα πολύ καλή κρέμα για καθημερινή χρήση, με δείκτη προστασίας και συνεχή ενυδάτωση.. Επίσης οικονομική και αποτελεσματική επιλογή. Άλλωστε η Olay έχει εξαιρετικά προϊόντα ως επί το πλείστον...




Ελπίζω κορίτσια μου να σας βοηθήσαμε και να σας κατατοπίσαμε λιγάκι...

Σας φιλώ :*




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου