Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Pied de...poudre!!!!!!

Υπέροχες πούδρες!!!!!!

Οι πούδρες που σας περιγράφω παρακάτω είναι στα αλήθεια υπέροχες....!!! Τις έχω δοκιμάσει όλες κι έχω μείνει πολύ πολύ ευχαριστημένη!!!!!


Compact Powder Clearface, Manhattan...
Απαλή πούδρα για ματ αποτέλεσμα, με αντιμικροβιακές και αντισηπτικές  ιδιότητες για δέρματα με προβλήματα. Έχει καλή κάλυψη και πολύ καλή τιμή!!!


Creem Puff Powder, Max Factor...
Τι να πρωτοπώ για αυτή την πούδρα...Για το απίθανο "πουδρένιο" κυριολεκτικά άρωμά της? Την βελουδένια υφή της? Την κάλυψή της??? Λατρεμμένη πούδρα που χαίρομαι κάθε φορά που την απλώνω.Φανατική θαυμάστριά της εδώ και χρόνια δηλώνει η μαμά μου!!!



True Match powder L'oreal Paris...
Τη συγκεκριμένη πούδρα τη χρησιμοποιώ αυτή την εποχή. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη, εναρμονίζεται με τον τόνο της επιδερμίδας, δίνει ματ όψη και περιλαμβάνει καθρεφτάκι και σφουγγαράκι στο εσωτερικό της συσκευασίας. Το μεγάλο της μειονέκτημα είναι η τιμή της αφού θεωρώ υπερβολική (σχεδόν 20 ευρώ). 



Multivitamin Powder Κορρές...
Πούδρα με βιταμίνες, oil-free για ματ βελούδινο αποτέλεσμα. Αρκετά καλή η κάλυψή της, δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα, σε όμορφη συσκευασία με καθρέφτη και σφουγγαράκι. Κι αυτή λίγο τσουχτερή στην τιμή της αλλά χαλάλι της..




 ColorTrend Mat, Avon...
Πρόσφατη αγορά μου. Παρέχει μέτρια κάλυψη,  κρατάει το δέρμα καθαρό από τη γυαλάδα για περισσότερο χρόνο, σταθεροποιεί το μακιγιάζ και είναι ιδανική για λιπαρά δέρματα. Πολύ οικονομική επιλογή!!!


Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας πούδρα???
Φιλάκια πολλά


6 σχόλια:

  1. Αυτή της Max Factor θελω να την δοκιμάσω,εγώ χρησιμοποιώ της NYX και είμαι πολυ ευχαριστημένη!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Θεοδότα μου κι εγώ θέλω της Nyx...Περιμένω να τελειώσει αυτή που έχω τώρα την True Match για να ορμήσωωωωω!!!! Πρέπει να είναι οικονομική έτσι?

      Διαγραφή
  2. KALHSPERA MARIFANH MOU...H AGAPHMENH MOU EINAI THS ESTEE LAUDER (DOUBLE WEAR)....POLU KALH THS MAC (GIA LIPARO DERMA)..APO TIS KALUTERES THS CHANNEL (MAT LUMIERE NO 1OO,INTENSE)KATAPLHKTIKA..ALLA PANAKRIVH...KAI MIA OIKONOMIKH POU PHRA KALH..THS MAYBELINNE GIA MAT APOTELESMA MONO 14 EYRW...MAKIAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααααα όμορφες ακούγονται όλες!!!! Οπωσδήποτε θα δοκιμάσω κάποια από αυτές ;) Φιλάκια κι από μένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιότερα είχα πάρει τις True Match powder της L'oreal, Creem Puff Powder της Max Factor και εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ την ColorTrend της Avon. Πάντως η καλύτερη για εμένα πούδρα είναι η Natural Silky Compact Powder της Seventeen. Την αγόραζα φανατικά για χρόνια αλλά λόγω της τιμή της, δεν την παίρνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι κι εγώ παλαιότερα την είχα πάρει, ήταν ακριβή η αλήθεια είναι. Διστυχώς όμως δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη καθώς είχα πάρει λάθος απόχρωση και τη χρησιμοποίησα μόνο 1 φορά. Μετά τη χάρισα σε μια φίλη μου...Aλήθεια είναι καλή σαν πούδρα? Φιλάκια πολλά :)

      Διαγραφή