Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πρόγραμμα ντεμακιγιάζ (καθαρισμός προσώπου στα γρηγορα)!!!

Καλημέρα σας κορίτσια, τί κάνετε?

Σήμερα θα σας μιλήσω για τη διαδικασία ντεμακιγιάζ που ακολουθώ!!!! Στην ουσία έχω δύο εκδοχές!!



1η εκδοχή:
-Ξεκινώ ξεβάφοντας τα μάτια μου με ένα διφασικό λάδι. Τρελαίνομαι για το L'oreal Dermo-Expertise.




-Σε ροδέλες βαμβακιού απλώνω γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και έπειτα περνάω χωρίς τρίψιμο όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Επαναλαμβάνω τη διαδικασία εάν κρίνω απαραίτητο. Mόλις χθες τελείωσα  το γαλάκτωμα καθαρισμού Argan oil and Aloe Vera της Νivea Pure and Natural όπου με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη.


-Στη συνέχεια ξεπλένω με νερό για να φύγει τυχόν περίσσια γαλακτώματος και συνεχίζω με μία καθαριστική/τονωνική λοσιόν που να ολοκληρώνει τη διαδικασία ντεμακιγιάζ. Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ την πολύ δροσερή λοσιόν Avon Solution Matifying Lotion.



2η εκδοχή
-Ξεκινώ πάλι με τα μάτια, ξεβάφοντας με το διφασικό λάδι.
-Περνάω όλο το πρόσωπο με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Συνήθως χρησιμοποιώ τα αγαπημένα Johnson's essentials for oily skin!!! 


Έχει τύχει να ξεμείνω από μαντήλια ντεμακιγιάζ και να τα αντικαταστήσω από απαλά μωρομάντηλα! Παρεπιμπτώντος -και μη γελάσετε παρακαλώ- προτείνω τα Babycare με χαμομήλι καθώς έχουν την πιο απαλή ποιότητα πετσέτας! Έτσι για να ξέρετε κι εσείς που είστε μαμάδες!

-Ολοκληρώνω με την καθαριστική τονωνική λοσιόν...!

Πολύ απλά....

Εσείς ποια διαδικασία ακολουθείτε?


2 σχόλια:

  1. Αυτά τα μαντηλάκια μας σώζουν κάτι νύχτες μετά από έξοδο, που δεν υπάρχει κουράγιο διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα απολύτως! Σαν το γαλάκτωμα δεν έχει βέβαια!
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax ναι αυτά τα μαντήλια κακά τα ψέμματα σώζουν από πολλές καταστάσεις (νύστας :p)!!!! Αλλά ναι, σαν το γαλακτωμα με το απαλο το βαμβακάκι τίποτα :)

      Διαγραφή