Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Τα αγαπημένα Δεκεμβρίου!!!

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Το σημερινό post μου είναι αφιερωμένο στα προϊόντα που χρησιμοποίησα και βολεύτηκα πιο πολύ το μήνα Δεκέμβριο...

Και ξεκινάω ευθύς αμέσως!


1)Μάσκα μαλλιών Repair Therapy από τη SYOSS! Απ' τις καλύτερες μάσκες που έχω χρησιμοποιήσει. Ταίριαξε απίστευτα στα μαλλιά μου, τα έκανε απίστευτα απαλά και ευκολοχτένιστα. Μόνο με 1 λεπτό εφαρμογής και ξέβγαλμα δούλεψε άψογα!







2)Κρέμα χεριών Αλόη και Μέλι από την Apivita! Έχω αναφερθεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό για την συγκεκριμένη! Απορροφάται γρήγορα εξ' ολοκλήρου, θρέφει και προστατεύει τα ταλαιπωρημένα χέρια, μυρίζει εκπληκτικά και με απαλό μασαζάκι δυναμώνει τα λεπτά νύχια. Εκτός των άλλων διαπίστωσα ότι οι παρανυχίδες μου εξαφανίστηκαν! Τελειώνει το πρώτο μου σωληνάριο και σίγουρα θα τρέξω να πάρω κι άλλο ένα!





3)Scrub προσώπου Ρόδι του Κορρέ! Τη χρησιμοποίησα 1 με 2 φορές την εβδομάδα συνήθως κάθε Δευτέρα και Πέμπτη για λόγους ευκολίας, μετά τον καθαρισμό. Κάνει ελαφρά απολέπιση και κάνει το δέρμα μου απίστευτα μαλακό και απαλό!





4)Καθαριστική-τονωτική λοσιόν Solutions Complete Balance AVON! Τις φορές που επέλεξα να ξεβαφτώ με μαντηλάκια καθαρισμού, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα μετά από αυτά εφάρμοσα σε ροδέλες βαμβακιού λίγη απ' αυτή τη λοσιόν. Με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο και στο λαιμό αφαιρούσε κάθε υπόλειμμα παρέμενε από το μακιγιάζ ενώ μου έδινε απίστευτη φρεσκάδα! Τη χρησιμοποίησα αρκετά και μόνη της!




5)Ενυδατική κρέμα Effaclar Mat La Roche-Posay! Χιλιάδες αναφορές έχω κάνει γι' αυτή την κρέμα! Πάρα πολύ απαλή, πολύ ενυδατική, δίνει ματ αποτέλεσμα γιατί ελέγχει τη λιπαρότητα στα προβληματικά σημεία, εξαιρετική βάση μακιγιάζ, βελούδινη και απολαυστική στην εφαρμογή! Την καταβολεύτικα!







6)Second Skin Foundation Max Factor! Το λατρεμένο μου foundation! Το χρησιμοποιούσα καθημερινά και μανιωδώς όλο το Δεκέμβρη (παράδοξο για μένα!). Πάρα πολύ δροσερό, μή λιπαρό, απόλυτα διακριτικό γιατί εναρμονιζόταν άψογα με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας μου και πολύ εύχρηστο στην εφαρμογή! Ήθελα να το τελειώσω και τα κατάφερα! Πάρα πολύ καλό!






7)Concealer Άγριο Τριαντάφυλλο Κορρές! Ό,τι και να πω γι΄ αυτό το προϊόν είναι λίγο! Το καταχάρηκα για άλλη μια φορά!








8)Dazzlelight eyashadow MAC! Εξαιρετική σκιά! Την είχα αγοράσει την περασμένη Άνοιξη αλλά δεν την είχα χρησιμοποιήσει αρκετά! Αυτό το μήνα όμως την "ξέθαψα" ξανά και την κατα ευχαριστήθηκα! Την εφάρμοσα πολύ στα κόκαλα των ζυγωματικών και έδινε απίστευτο φως!




9)Το προηγούμενο τεύχος του ELLE είχε δωράκι ένα κραγιόν σε κανονικό μέγεθος από την ERRE DUE. Δυστυχώς νούμερο δεν αναγράφεται στη συσκευασία είναι όμως αυτό το απαλό nude  μπεζ-κουφετί χρωματάκι! Το φόρεσα πολύ αυτόν τον μήνα, μου  άρεσε πολύ η ενυδάτωση που προσφέρει αλλά και η συγκεκριμένη nude απόχρωση που δεν δείχνει ψεύτικη! 






10) Λακ μαλλιών Volume Wella Pro Series ! Πολύ καλή λύση τις μέρες που τα μαλλιά μου δεν θέλαν να συνεργαστούν και από την υγρασία περίσσευαν τουφάκια! 2 "φσουτ" και έμεναν τα άτακτα τσουλουφάκια στη θέση τους! Πολύ καλό το κράτημα που μου προσέφερε!



Πολλά φιλιά
Μαριφάνη

2 σχόλια:

  1. Ωραία είναι όλα!!! Την κρέμα χεριών της Apivita θέλω να την δοκιμάσω. Τα δικά μου είναι πολύ ταλαιπωρημένα και δεν ξέρω τι να κάνω πια!
    Φιλιά
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Demy μου!!!Καλώς ήλθες στην παρέα μου! Η κρέμα αυτή της Apivita είναι όντως πολύ καλή! Όμως επειδή το πρόβλημά σου το είχα κι εγώ παλαιότερα σε σημείο που απ' το κρύο (και χωρις γαντια) τα χέρια μου να ανοίγουν και να ματώνουν, την κατάσταση την έσωναν πάντα οι κρέμες Hand-San! Θα τις βρεις στα σούπερ μάρκετ αλλά και μεγάλα καταστήματα καλλυντικών όπως ο Hondos. Πολύ οικονομικές και στ' αλήθεια θαυματουργές! Ελπίζω να δεις το σχόλιό μου εγκαίρως για να λύσεις το πρόβλημά σου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή