Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

sunsilk ProHeat Spray, προστασία από το θερμό styling μαλλιών





Καλησπέρα σας Περλένιες!!!
Τι κάνετε? 

Το σημερινό post είναι ένα αφιέρωμα για ένα προιόν προστασίας από το θερμό styling.
Κι εγώ όπως πολλές από εσάς φαντάζομαι, χρησιμοποιούμε συχνά ειδικά τώρα το χειμώνα ηλεκτρικά εργαλεία για το styling το μαλλιών μας...Πόσο μάλλον όταν έχουμε αραιώσει τις επισκέψεις μας στο κομμωτήριο τόσο για το απαραίτητο κούρεμα όσο και για τα χτενίσματα....

Προσωπικά μέχρι τώρα  χρησιμοποιούσα θρεπτικά serum για την προστασία των λεπτών μαλλιών μου από την ψαλίδα και την ξηρότητα που προκαλούν οι μασιές (σίδερα ισιώματος), το πιστολάκι και τα ψαλίδια για μπούκλες. Μπορώ να πω ότι με ικανοποιούσαν για το λόγο ότι έδιναν λάμψη και ένιωθα σαν να "πάχαιναν" ελαφρώς την τρίχα ώστε να μη σπάει. Είχαν όμως ένα μεγάλο αρνητικό: Λάδωναν και βάραιναν τα μαλλιά μου...
Γι' αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι αντίστοιχο αλλά σε σπρέυ που να απευθύνεται εξ' ολοκλήρου στο θερμό styiling...
Στην αναζήτησή μου για ένα προϊόν ποιοτικό αλλά και οικονομικό, πέτυχα αυτό της Sunsilk και είπα να το δοκιμάσω. Η Sunsilk άλλωστε είναι μια εταιρεία που μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές μου ταιριάζει.
Λούστηκα λοιπόν, στέγνωσα με το πιστολάκι τα μαλλιά μου και αποφάσισα να τα φορμάρω με ένα λεπτό σίδερο (θα μπορούσα πριν το στέγνωμα να  ψεκάσω τα νωπά μαλλιά μου αλλά για πρώτη φορά το απέφυγα. Όμως μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και σε βρεγμένα μαλλιά για έξτρα προστασία από το πιστολάκι).
Έκανα 5-6 "φσουτ" σε όλα τα μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και άρχισα το styling ως συνήθως.
Στην αρχή δυσανασχέτησα με την έντονη μυρωδιά του (για άλλη μια φορά :P)....Στην πορεία όμως σχεδόν εξατμίστηκε και δεν με ενοχλούσε καθόλου..
Μπορώ να πω ότι ένιωσα μεγαλύτερη ευκολία ότι φορμάρονταν τα μαλλιά μου σε σχέση με άλλες φορές άρα και σε λιγότερο χρόνο.
Με εντυπωσίασε το πόσο ανάλαφρα  και απαλά ένιωσα τα μαλλιά μου ακόμη και σήμερα που είναι η δεύτερη μέρα από το styling...! Πούπουλο και μετάξι! Μου θύμισε εξαιρετικά την αίσθηση που αφήνουν τα αγαπημένα μου προϊόντα Aqua Light της Pantenne αλλά και η αίσθηση του κομμωτηρίου χωρίς υπερβολές!
Έχω την εντύπωση ότι θα κάνω φανταστικά ισιώματα με αυτό το προστατευτικό σπρέυ!!!

Για να μη φλυαρώ σας το συνιστώ, εάν ψάχνετε ένα σπρέυ που να σχηματίζει προστατευτικό φιλμ από τις φθορές που προκαλεί το θερμό styling χωρίς να βαραίνει και να λαδώνει τα μαλλάκια σας.

Η συσκευασία του είναι με μια πολύ έξυπνη αντλία-vaporisateur η οποία ασφαλίζει. 
Το πέτυχα με 5 ευρώ τα 300 ml από συνοικιακό μαγαζί..

Δοκιμάστε το νομίζω θα σας αρέσει...!!!!

Σας φιλώ 
Μαριφάνη

6 σχόλια:

  1. Θα το αγοράσω σίγουρα γιατί και τα δικά μου μαλλιά υποφέρουν από τα ισιώματα. Τα δικά μου φριζάρουν κιόλας σα παλαβά μετά από κάθε ίσιωμα.(:
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααχαχαχαχαχ κι εμένα σαν λολά κάνουν ειδικά όταν έχει υγρασία :)

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ την εμπιστεύομαι την sunsilk σαν εταιρία και δεν θέλω πλέον να χρησιμοποιώ λαδάκια στα μαλλιά! Θα το δοκιμάσω σίγουρα...φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι δοκίμασέ το!!!Τα μαλλιά σου θα γίνουν πολύ απαλά ;) φιλάκια κι από μένα

      Διαγραφή
  3. Και εγώ σκεφτόμουν να το αγοράσω αλλά δεν ήμουν σίγουρη, γιατί δεν ήξερα κάποια που να το έχει δοκιμάσει έτσι ώστε να μου πεί τη γνώμη της! Μετά από αυτό το post θα το δοκιμάσω σίγουρα όμως!:-) Εγώ χρησιμοποιώ τη σειρά της Lorvenn paris (γαλάκτωμα ισιώματος με μετάξι, μάσκα αναδόμισης επίσης με μετάξι και σιλικόνη λάμψης και προστασίας με καρυδέλαιο). Σαμπουάν αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ της ELVIVE το κίτρινο που είναι για λείανση και αποτρέπει το φριζάρισμα για 24 ώρες! Από τότε που άρχισα να τα χρησιμοποιώ όλα αυτα, βλέπω ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στα μαλλιά μου. Επειδή απ' ότι διάβασα τα ισιώνεις και εσύ πολύ συχνά όπως κι εγώ, σου προτείνω να τα δοκιμάσεις! Εγώ τα λάτρεψα πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Εύα!!!! Ναι στο παρελθόν κι εγώ χρησιμοποιούσα προΪόντα της Lorvenn! Αγαπούσα πολύ τη σιλικόνη για προστασία και επανασύσταση των μαλλιών με ψαλίδα, αν θυμάμαι καλά είχε χαμομήλι για να αναδεικνύει τα ξανθωπά μαλλιά...Τότε είχα πολύ ανοιχτόχρωμα μαλλιά από φυσικού μου...Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου! Νομίζω ότι μια μασκούλα μπορεί και να την πάρω! Σε φιλώ :*

      Διαγραφή