Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Tips στην ατομική περιποίηση και υγιεινή που σώζουν από δύσκολες καταστάσεις!!!




Mερικά γρήγορα και βοηθητικά κολπάκια πρώτης ανάγκης!!!





Όντως: Η μέθοδος τύπου ''Λούσιμο-ξέβγαλμα-ξανα λούσιμο-ξανα ξέβγαλμα" δίνει πραγματικά πιο "υγιή" και καθαρή όψη στα μαλλιά! Επίσης είναι πιο συνεργάσιμα στο styling.


Στην περίπτωση που δεν προλαβαίνετε να λουστείτε κανονικά αλλά δε θέλετε να πιάσετε πάνω τα μαλλιά σας, τότε κάνε λίγο αφρό με 1 σταγόνα σαμπουάν και  ελαφρύ μασάζ μόνο στις ρίζες. Ξεβγάλτε πάλι με τα χέρια σας τις ρίζες και στεγνώστε με το πιστολάκι. Αυτή η διαδικασία φρεσκάρει ελαφρώς τα μαλλιά σας, ειδικά ανάμεσα στα λουσίματα. Επινόηση δική μου και πολύ αποτελεσματική!


Εάν έχουμε παρανυχίδα η οποία μας ενοχλεί και μας πονάει, δεν την τραβάμε για κανένα λόγο! Την κόβουμε προσεχτικά με απολυμασμένο ψαλιδάκι ή νυχοκόπτη και την ταμπονάρουμε με λίγο ιώδιο ή οινόπνευμα. 
 

Το πιο αποτελεσματικό και ανέξοδο primer πρώτης ανάγκης είναι το νερό! Απλώς βρέχουμε το πινελάκι της σκιάς μας και απλώνουμε. Το χρώμα της θα είναι 2 φορές πιο έντονο! Και οι σκιές τύπου wet and dry λειτουργούν με την ίδια λογική.



Το κλασικό κολπάκι: Χρησιμοποιούμε το αγαπημένο μας βουρτσάκι  της αγαπημένης μας μάσκαρα για να απλώσουμε την καινούρια μας που δεν έχει το ίδιο αποτελεσματικό βουρτσάκι.

Δική μου ανακάλυψη: Εάν σας τριγυρνάει συνάχι και θέλετε να...αποτρέψετε όσο το δυνατόν την ερεθισμένη-κοκκινισμένη-τραυματισμένη μύτη που προκαλούν τα χαρτομάντιλα, χρησιμοποιείστε τα εναλλάξ με μεγάλους δίσκους βαμβακιού ντεμακιγιάζ! Δεν υπάρχει πιο απαλή λύση! Με την υπογραφή μου!!!!
Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε νυχοκόπτη είναι αναγκαίες 2 σημαντικές κινήσεις: Πριν τον χρησιμοποιήσετε μην ξεχάσετε να τον απολυμάνετε με καθαρό οινόπνευμα και μετά τη χρήση τους να τους ξεβγάζετε και να τους στεγνώνετε πολύ καλά. Σκουριάζουν εύκολα και γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι για μολύνσεις.
Για άμεση ανακούφιση ερεθισμών σε πόδια ξυρισμένα ή αξύριστα η καλύτερη λύση είναι μια καταπραϋντική ενυδατική βρεφική κρέμα.



Εάν είστε πολύ βιαστικές και θέλετε να στεγνώσουν γρήγορα τα φρεσκοβαμμένα νύχια σας, βουτήξτε τα σε κρύο νερό  και σκουπίστε τα ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα. Σταθεροποιείται γρηγορότερα το βερνίκι.

























































4 σχόλια:

  1. Super συμβουλές,ειδικά για τις φρεσκοξυρισμένες περιοχές πιστεύω οι βρεφικές κρεμούλες είναι κατάλληλες!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξεπέραστα τα μωρουδιακά! Πάσης φύσεως χαχααχαχα :) Φιλιά Θεοδότα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με τη βρεφική κρέμα μετά το ξύρισμα θα το έχω υπ' όψην μου!! Ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό! Thanks..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι δοκίμασέ το Εύα μου! Μεγάλο βάλσαμο oι βρεφικές ενυδατικές :)

      Διαγραφή