Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κορρές lip butter Κυδώνι....

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά για τον...σημερινό Άγιο...!!!

Σήμερα θα σας μιλήσω αναλυτικά για ένα υπέροχο lip butter που είχα αναφερθεί και σε παλαιότερο post. Είναι το lip butter Κυδώνι (Quince) από τον Κορρέ...
Αυτή είναι η τρίτη φορά που παίρνω lip butter από τη συγκεκριμένη σειρά, μόνο που τώρα επέλεξα διαφορετικό χρώμα-βασικό συστατικό.




Το συστατικό που πρωταγωνιστεί είναι το Κυδώνι και ακολουθούν το Shea Butter και το Rice Wax (για το οποίο δεν μπορώ να του βρω μια μετάφραση, σίγουρα όμως παίζει κάτι με κερί και με ρύζι :p).
Ενυδατώνει ικανοποιητικά μπορώ να πω. Το φοράω αρκετά συχνά μόνο του αφήνοντας ένα πολύ πολύ διακριτικό κοραλοκόκκινο ημιδιάφανο γυαλιστερό χρωματάκι αλλά κάτω από τα κραγιόν μου. Η γεύση του είναι εξαιρετικά διακριτική όπως και η μυρωδιά του..

Δεν κολλάει καθόλου μα καθόλου τα χείλη και δεν τους αφήνει εκείνο το βαρύ και παχύ στρώμα πάνω τους όπως μερικά άλλα ενυδατικά χειλιών.


Η ποσότητά του στο βαζάκι είναι 6 γραμ. και η τιμή από το φαρμακείο της γειτονιάς μου αν θυμάμαι καλά, στα 5,80 ευρώ...

2 σχόλια:

  1. μου αρέσουν πολύ τα lip butter του korres αλλα μου τη δίνει που πρέπει να τα βάζεις με το δάχτυλο :/ αν το εχεις στην τσαντα κτλ.
    φιλάκια βίκυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουφ ναι αυτό είναι μια αλήθεια...Κάθε φορά που επιλέγω να πάρω ΄ρνα ενυδατικό χειλιών σε βαζάκι, πάντα αναρωτιέμαι στο πίσω μέρος του μυαλού μου αν κάνω καλά με το θέμα των μικροβίων επειδή απλώνεται με το δάχτυλο...Προσπαθώ όσο είναι δυνατόν όταν είμαι στο δρόμο και θέλω να απλώσω λίγο balm να καθαρίζω τα χέρια μου πρώτα με ένα υγρομάντιλο....Τώρα θυμήθηκα πριν 3-4 χρόνια ότι είχε βγάλει η lancome limited edition ένα ενυδατικό σε βαζάκι, που είχε μια ρολέτα και ακουμπούσες απλώς τα χείλη σου σαν να το φιλάς...Κάτι τέτοιο θα έπρεπε να βγάλει επιτέλους και μια εταιρία ευρείας κατανάλωσης......Τέλος πάντων Φιλιά Βίκυ μου!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή