Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Bye bye..empties!!! Part 1!!!

Καλησπέρα σας κορίτσιαααα!

Αποφάσισα να κάνω κι εγώ ένα post εμπνευσμένο από τα βιντεάκια διάφορων κοριτσιών στο youtube πoυ μας δείχνουν τα τελειωμένα καλλυντικά τους και μας λένε και τις εντυπώσεις τους γι' αυτά.

Απόψε σας έχω μόνο  τα "άδεια" μου προϊόντα μακιγιάζ και σε ένα μελλοντικό post θα σας δείξω γενικά είδη περιποιήσεις.



*Εye radiance-brightening wand Magi-x FAIR, AVON-->
Το συγκεκριμένο είναι ένα κονσίλερ σε σωληνάριο με απλικατέρ περισσότερο για λάμψη παρά για κάλυψη. Έχει μια παράξενη υφή σαν μους που όμως κατά το άπλωμα μεταμορφώνεται σε υφή πούδρας. Για λάμψη και φωτεινότητα είναι ένα καλό προϊόν  για κάλυψη ατελειών όμως δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Δε νομίζω να το ξαναπάρω καθώς δεν έχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων παρά μόνο 2. Το δικό μου είχε την απόχρωση FAIR που όμως παραείναι ανοιχτό  σχεδόν άσπρο παρ' όλο που είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη. Τόνιζε της κοκκινίλες του υπόλοιπου προσώπου μου και έμοιαζα σα να έχω μια μάσκα στα μάτια. Σαν Panda ήμουν στις φωτογραφίες και ένιωθα μετά από λίγο ξηρότητα στα σημεία που το εφάρμοζα....Άλλωστε  υπάρχουν πιο εξειδικευμένα προϊόντα για φωτεινότητα και λάμψη απ' ότι αυτό. Έκανα όμως ό,τι πατέντα μπορούσα και το χρησιμοποίησα μέχρι τέλους.

*BB Cream  combination to oily skin Medium-->
Σαν υφή ταίριαζε τέλεια με τον τύπο δέρματός μου. Παρά το λάθος μου να πάρω τη Medium απόχρωση. Δε θα προτιμήσω όμως ξανά τη συγκεκριμένη bb για τον πολύ σοβαρό κατά τη γνώμη μου λόγο ότι περιέχει οινόπνευμα και μάλιστα ευδιάκριτο...Και το οινόπνευμα είναι καλό να αποφεύγεται σε είδη περιποίησης πόσο μάλλον όταν απευθύνονται στην περιποίηση προσώπου. Πρακτικά να σας πω ότι με έτσουζε πάνω σε μικρά σπυράκια...Αγκομάχησα να την τελειώσω...

*Stay natural concealer No 3 Essence-->
Το συγκεκριμένο κονσίλερ είναι πολύ οικονομικό, αρκετά καλυπτικό για μαύρους κύκλους όχι πολύ έντονους, δίνει μια κάποια φωτεινότητα, εναρμονίζεται μια χαρά με τον τόνο της επιδερμίδας, δεν ξηραίνει το δέρμα γύρω από τα μάτια και έχει πανάλαφρη υφή. Ό,τι πρέπει για καθημερινή χρήση που δεν απαιτείται μεγάλο καμουφλάζ στο μακιγιάζ. Το μόνο αρνητικό η πλαστική μυρωδιά του. Η τιμή του σούπερ (λιγότερο από 3 ευρώ) και ναι, νομίζω θα το ξαναπάρω.

*Βronzing Power No02 ΒRONZE Max Factor -->
Εκπληκτική ματ πούδρα ιδανική για κοψίματα και contouring, μεγάλη διάρκεια και.τέλειο άρωμα πούδρας. Χάριζε πολύ κομψό σχήμα στο πρόσωπο διήρκησαι 2 χρόνια! Εξαιρετική η ποιότητά της!
Ίσως και να την προτιμήσω ξανά, παρά τα 20 ευρώ της...Άλλωστε σας είπα ότι μου κράτησε αρκετό καιρό!

*Long Lasting Eyebrow pencil, No 08 SEVENTEEN-->
Όλων των ειδών τα μολύβια της συγκεκριμένης μάρκας είναι φοβερά. Το συγκεκριμένο μολύβι δεν το αλλάζω όσο κι αν ψάχνω για  dupe του. Το χρώμα είναι πολύ φυσικό, γράφει άψογα, έχει μαλακή μύτη και κρατάει όλη μέρα..μη σας πω και παραπάνω! Κάνω υπερκατανάλωση! Το αγοράζω 5 χρόνια τώρα και θα το παίρνω για  όοοοσο βγαίνει και το βρίσκω στο εμπόριο!

*Colortrend lipstick VINO DISCO, Avon-->
Πολύ ωραίο κραγιονάκι από την οικονομική σειρά colortrend της AVON. Σχετικά ενυδατικό, με αρκετά καλή διάρκεια και ωραία μυρωδιά. Το χρώμα του συγκεκριμένου είναι κερασί διακριτικό. Θα προτιμήσω ξανά κάποιο κραγιονάκι της συγκεκριμένης σειράς όταν τα πετύχω ξανά σε προσφορά.

*Ricils VOLUM' EXPRESS waterproof Blur Outre Mer, GEMEYS MAYBELLINE-->
Aυτή τη μάσκαρα την είχα πάρει από κατάστημα stock καλλυντικών κι απ΄ό,τι καταλάβατε είναι ...από την εποχή της αρχαιότητας αν θυμηθείτε αυτό το "GEMEYS"....Έψαχνα απλά μια οικονομική μπλε-ηλεκτρίκ μάσκαρα και όταν είδα αυτό το "3 ευρώ" που έλεγε η ετικετούλα του είπα οκ, ας δοκιμάσω. Παράδοξο για μένα που είμαι φοβιτσιάρα. Τη φόρεσε μετά φόβου Θεού κι ανθρώπων και ναι, δεν έπαθα τίποτα. Έχτισα όσο μπορούσα το χρώμα και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά αποδοτικό και όμορφο. Δυστυχώς στην 3η φορά που την άνοιξα για να τη βάλλω είχε ήδη ξεραθεί...Και πάλι καλά δηλαδή γιατί είπαμε....Οπότε δε μπορώ και να θέλω να την ξαναβρω....

*Hypnose Star, Noir Midnight Lancome--> Mάσκαρα σε δειγματάκι που χρησιμοποίησα μέχρι τελικής πτώσεως. Φοβερό προϊόν .Όμως δεν θα την αγόραζα και σε full size για τον απλό λόγο ότι με αηδίαζε η μυρωδιά της που το ένιωθα ακόμη κι αν ανοιγόκλεινα τα βλέφαρά μου. Χωρίς υπερβολές.

*Fuity Sparkle Strawberry, LIPOSAN--> Αγαπημένη η LIPOSAN. Όμως άλλα προϊόντα της είναι φανταστικά κι άλλα όχι τόσο. Το συγκεκριμένο το οποίο χρησιμοποίησα μέχρι και το τελευταίο του ίχνος έχει τέλεια γεύση, φοβερή λάμψη σαν lipgloss, χαμηλή τιμή αλλά μέτρια ενυδάτωση και διάρκεια. Liposan σίγουρα θα ξαναπάρω απλώς δεν ξέρω αν θα προτιμήσω τον συγκεκριμένο τύπο....

Αυτά κορίτσια!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Πως σας φάνηκαν?



1 σχόλιο: