Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Favorite spring/summer nail lacquers!!!! Προτάσεις για ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών!!!


Γεια σας κορίτσια!!!

Βλέποντας βιντεάκια στο youtube από διάφορες συμπαθέστατες youtubers που μας δείχνουν ποια βερνίκια νυχιών αγαπούν πολύ την Άνοιξη....ζήλεψα! Και είπα να κάνω κι εγώ ένα αφιέρωμα που να σας δείχνω τα δικά μου αγαπημένα για να πάρετε ιδέες...!!!




Ξεκινώ με το Νο 402 Banana Split Last Minute Erre Due, το οποίο μόλις απέκτησα κι έχω κατενθουσιαστεί! Έχει πολύ όμορφο και μοντέρνο παστέλ μπανανο-καναρινο- κιτρινο-λεμονί  (τοινκκκκκκκκ) χρώμα που στα αλήθεια το λάτρεψα! Τέλειοοοο!!!!

Συνέχεια έχει το Νο49 από την ίδια σειρά, ένα χαρούμενο και ζωντανό πρασινάκι της "μέντας" που μ'αρέσει πολύ στο πεντικιούρ!
Αυτό το δροσερό ανοιχτό-παστέλ βεραμάν από τη Rona Ross δεν είναι σκέτη τρέλα??? Αβάπτιστο ως προς τον κωδικό του...

Μη με μαλώσετε δε φταίω εγώ που η Rona Ross δεν αναφέρει το νούμερο και γι' αυτό το υπέροχο καθαρό κόκκινο χρώμα....Κακό κορίτσι!
Πως θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή με τα αγαπημένα μου ανοιξιάτικα βερνίκια η Essie? Αυτό το κομψό "σάπιο μήλο" το Νο 799 All tied up με τις διακριτικές χρυσές λάμψεις του νομίζω ότι ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες!
Γιατί,  αυτό το ζουμερό ροδακινο-πορτοκαλί της Petit Bordeau (νούμερο δε γράφει) πάει πίσω?

Από την Petit Bordeau όμως λατρεύω κι αυτό το τέλειο σικλαμέν!!! Όλη η Άνοιξη μέσα σ' αυτό το μπουκαλάκι!

Πρόσφατα από τη Farmasi πέτυχα το Νο20, ένα πολύ κοριτσίστικο σομόν που έχει και λίγο....neon τάση! Κι ας ξεφλουδίζει από τη δεύτερη μέρα... :/

Nιώθω ότι γίνομαι κουραστική που όλο σας μιλάω για αυτό το υπερ υπερ υπερ αγαπημένο μου λιλά παστέλ βερνίκι από την Bereris Paris της σειράς Ultra Brillance (ούτε κι αυτό γράφει νούμερο να πάρει η ευχή :)
Δεν έχω ξαναπετύχει πιο χαρούμενο και "καθαρό" ροδί χρώμα σε βερνίκι! Η seventeen με το Νο331  της σειράς Super Shine κατάφερε και με εξέπληξε!!!

Την Dorothy L την ξέρετε??? Για δοκιμάστε το 107 της! Σούπερ πετρόλ!!! 

...κι όπως θα περνάτε, τσιμπήστε και το 102!!!


Και για το τέλος!!! Το Pink Bling Bling από τα H&M, αυτό το παιχνιδιάρικο βερνικάκι με glitter νομίζω ότι θα το ταιριάξω σίγουρα με κάποια από τα παραπάνω!!!


Συγχωρέστε με που ορισμένα από τα βερνικάκια που σας προτείνω είναι....απροσδιόριστα από άποψη κωδικών αλλά δε φταίω εγώ...Δεν μπορώ να καταλάβω ποια η λογική του να μην εντάσσονται σε ένα κανονικό χρωματολόγιο ακόμη κι αν τα πετυχαίνει κανείς σε τιμές πολύ χαμηλές μέσα σε μεγάλες λεκάνες κατάχαμα στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών......Τουλάχιστον απ'όσο θυμάμαι οι συγκεκριμένες εταιρίες δεν έχουν μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και ενδιάμεσων τόνων, οπότε υπάρχει μια ελπίδα να τα βρείτε χωρίς να δυσκολευτείτε...!!!

Αυτά από μένα! Στα δικά σας "νυχάκια" τι χρώματα αρέσουν να φοράνε την Άνοιξη???





4 σχόλια:

  1. Λατρεύω τα mint χρώματα και έβαλα στο μάτι εκείνο το κίτρινο της erre due! Υπέροχο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ τι ωραια χρωματα!!! το κοκκινο της rona ross το εχω και είναι τελειο!! καθως και τα petit bordeau!
    http://mairhxeno.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες επιλογες! Λάτρεψα αυτό της farmasi :)

    dreamofbeauty22.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας άρεσαν κορίτσια μου? Τώρα θέλω να πάρω κάποια στιγμή ένα ανοιχτό σιέλ! Μήπως έχετε καμιά ιδέα? Φιλιά Μαριφάνη

      Διαγραφή