Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Maybelline FIT ME compact powder μικρή αγορά και πρώτες εντυπώσεις!!!

Καλησπέρα σας κορίτσια!



Μου τέλειωσε η πούδρα μου και είπα επιτέλους να την αντικαταστήσω..
Οπότε είπα να δοκιμάσω την πολυσυζητημένη πούδρα από τη νέα σειρά FIT ME της MAYBELLINE.
Γενικά να σας πω ότι δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάποιο προϊόν/βάση αυτής της μάρκας οπότε είπα γιατί όχι. Είχα ενημερωθεί ότι είναι σχετικά οικονομική και έτσι την...τσίμπησα.
Κατ' αρχήν να σας πω ότι επέλεξα το Νο220 Νatural Beige.
Έχει πολύ πρακτική πλαστική συσκευασία σαν κουτάκι που από την κάτω του πλευρά βρίσκεται...σε ετοιμότητα ένα στρογγυλό σφουγγαράκι πομ-πον και ένα καθρεφτάκι. Ακριβώς από πάνω βρίσκεται το η πούδρα. Γενικά η συσκευασία μου θυμίζει πολύ αυτήν της πούδρας του ΚΟΡΡΕ.
Η υφή της είναι απαλή και ημιδιάφανη...Αν και είναι η πρώτη μέρα που τη χρησιμοποιώ έχω να πω τα εξής:
Η υφή της είναι ματ και βελούδινη με μια τάση προς λίιιιιιγο σατινέ. Η κάλυψη που προσφέρει είναι ελαφριά ως εκ τούτου προσφέρει φυσικότατο αποτέλεσμα καθώς γίνεται σχεδόν ένα με το δέρμα  χωρίς να βαραίνει. Όμως ακόμη κι αν δεν είναι και τόσο καλυπτική έχω να πω ότι χαρίζει μια σχετική ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος κάτι το οποίο γενικά εγώ ψάχνω στις πούδρες για να καμουφλάρω τις μικρές ευρυαγγείες που έχω στα μάγουλά μου. Επίσης πρέπει να σας πω ότι δεν κάνει εφέ "κουραμπιέ" :p :p στο πρόσωπο, σαν κάτι άλλες πούδρες που δεν απλώνονται καλά και αφήνουν περίσσια σκόνη στο δέρμα. Η διάρκειά αυτής της βελουδένιας πουδρίτσας  είναι  ικανοποιητική εάν λογαριάσουμε ότι την φοράω 7 ώρες τώρα χωρίς μεγάλες απώλειες.
Κάτι που επίσης παρατήρησα είναι ότι ναι μεν απορροφά τη λιπαρότητα σε σημεία που έχουν πρόβλημα αλλά δεν ξηραίνει τα υπόλοιπα σημεία. 
Πιστεύω ότι με μια ενυδατική κρέμα σαν βάση από κάτω η πούδρα αυτή είναι ό,τι πρέπει αν δεν έχετε ιδιαίτερο θέμα ατελειών. Εάν όμως χρειάζεστε ενισχυμένες δόσεις κάλυψης τότε...καλύτερα να επιλέξετε κάποια άλλη πουδρίτσα.

Η τιμή της απ΄ όσο έψαξα είναι γύρω στα 12,80 στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών και 9 γρ. η ποσότητά της αν κι εγώ την βρήκα με 14,50 καθώς ζω στης Κυκλάδες.

Αυτά κορίτσια για τη FIT ME. Σε πρώτη φάση νομίζω θα τη βολευτώ...Αργότερα όσο αυξάνεται η θερμοκρασία θα δούμε πως θα συμπεριφερθεί....

Σας φιλώ
Μαριφάνη

2 σχόλια:

  1. "Εφέ κουραμπιέ" hahaha,πέθανα!Πολύ ωραίο review και πολύ ωραίο blog! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχ σ'ευχαριστώ πολύ!!! Έχω πλάκα που και που ;) :D

      Διαγραφή