Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

My first BEAUTY TEST BOX (Mαίου)

Καλησπέρα σας κορίτσια μου! Τα νέα σας?

Σήμερα το πρωί έλαβα με κούριερ το πρώτο μου Beauty Test Box.



Αρχικά να σας εξηγήσω τι είναι αυτό.
Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία διαθέτει on-line dshop με προΪόντα περιποίησης και μακιγιάζ πολύ καλής ποιότητας, ελληνικά και μή,  επαγγελματικής δράσης ή όχι.
Έτσι όπως το εκλαμβάνω εγώ και για λόγους προωθητικούς μπορείτε να κάνετε μια συνδρομή στα μέτρα σας. Συμπληρώνοντας μια ειδική φόρμα με ένα ερωτηματολόγιο, σας αποστέλλονται από 5 έως 7 προΪόντα τα οποία ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτά μπορεί να έρθουν σε ειδικό μέγεθος, ακόμα και σε κανονικό..! Τα δοκιμάζετε λοιπόν, κάνετε την προσωπική σας αξιολόγηση και εάν κάποια από αυτά σας ικανοποίησαν με την αποτελεσματικότητά τους μπορείτε να τα παραγγείλετε στο on-line shop που σας προείπα, σε κανονικό μέγεθος.
Για περισσότερες πληροφορίες ή και εγγραφές ανατρέξτε στο site http://www.beautytestbox.com/.

Προσωπικά πριν 5 μέρες έκανα εγγραφή και επέλεξα για αρχή μια μηνιαία συνδρομή των 10 ευρώ. Μαζί με τα μεταφορικά γίνονται 13 ευρώ σε σύνολο. Όποτε θελήσω από εδώ και πέρα μπορώ να παραγγείλω ξανά ένα αντίστοιχο κουτί χωρίς δεσμεύσεις απλώς ανανεώνοντας την εγγραφή μου. Η πληρωμή επέλεξα να γίνει με αντικαταβολή.

Το κουτάκι μου περιείχε 6 προΪόντα συν ένα ακόμη έκπληξη.
Για την ώρα θα σας δείξω ποια προΪόντα είναι αυτά και τις πρώτες μου εντυπώσεις. Αφού περάσει ένα διάστημα χρήσης τους θα μπορέσω να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτά.

*Shea d' afrique aloe-vera---> Θρεπτικό βούτυρο με βάση τους αφρικανικούς σπόρους shea και βιολογικά εκχυλίσματα από aloe-vera. Κατάλληλο για την ενυδάτωση των προβληματικών-ξηρών σημείων του σώματος και του προσώπου, για την εξυγίανση των ραγάδων, την ενυδάτωση των χειλιών, την πρόληψη των ρυτίδων, την προστασία μετά το ξύρισμα, την απάλυνση των νευροδερματίτιδων κ.αλ. Μυρίζει ευχάριστα θυμίζοντας λίγο τσιχλόφουσκα. Έχει υφή μεταξύ κεριού-βαζελίνης-balm. Βγαίνει σε 2 ακόμη τύπους. 
Γενικά χάρηκα που πέτυχα μέσα στο κουτάκι το συγκεκριμένο balm και μάλιστα σε κανονικό μέγεθος, αφού είχα ενημερωθεί τον τελευταίο καιρό μέσα απ' το διαδίκτυο για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

*Lavender Foot Cream ΗΕRBS BIOFRESH---> Kρέμα ποδιών με έλαιο λεβάντας για τόνωση, αντιβακτηριακή προστασία και φρεσκάδα στα πόδια. Κατάλληλη για εξισορρόπηση του ph του δέρματος των ποδιών και χρήση πριν και μετά την παραλία αφού προστατεύει ιδιαίτερα από βακτήρια και  από τις αντίξοες συνθήκες του καιρού όπως η ζέστη, η υγρασία κλπ. Σε μένα έφτασε σε κανονικό μέγεθος.

*Lip balm BIOFRESH---> Ενυδατικό balm χειλιών με μελισσοκέρι, βούτυρο καριτέ,  βιταμίνη Ε και αντηλιακά φίλτρα UV. Ιδανικό για χρήση το καλοκαίρι ή και το χειμώνα καθώς απαλύνει τα χείλη από την ξηρότητα των ακραίων θερμοκρασιών. Μου έφτασε σε ένα πολύ μικρό βαζάκι ως δείγμα και μου έχει κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον! Η μυρωδιά του πολύ ευχάριστη και καλοκαιρινή!

*AZADE  cream bath COCONUT---> Η πολύ γνωστή και αγαπημένη μάρκα AZADE...βρέθηκε μέσα στο κουτάκι με τη μορφή δείγματος. Αφρόλουτρο με άρωμα απίιιιιιιστευτης και καλοκαιρινής καρύδας που...ευτυχώς κυκλοφορεί ελεύθερο σε πολλά σημεία λιανικής πώλησης!!!

*Ikarov strenghtening nail oil---> Είμαι ιδιαίτερα....συγκινημένη (Μαριφάνη σύνελθε!) και ενθουσιασμένη (αυτό μάλιστα!) για το συγκεκριμένο -κανονικού μεγέθους- λαδάκι γιατί μου έτυχε  την κατάλληλη στιγμή!!! Ενδυναμωτικό - προστατευτικό λαδάκι για τα νύχια κατάλληλο και για τις περιοχές με πετσάκια. Περιέχει ένα σωρό ευεργετικά φυσικά εκχυλίσματα και βιταμίνες και λειτουργεί σαν...πολυεργαλείο... Βοηθάει στη γενικότερη υγεία και όψη των νυχιών...!

*Lasplash με γλίτερ---> Μανώ σε κανονικό μέγεθος επαγγελματικών προδιαγραφών στην απόχρωση Embellshed...αμερικανικής παραγωγής παρακαλώ! Σε χρώμα σάπιο μήλο με πάααααρα πολλά γκλίτερ. Στεγνώνει γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με άλλο μανώ από κάτω. 

*Δωράκι έκπληξη---> Χειροποίητο βραχιολάκι με χρυσαφί λεπτομέρειες και θαλασσί πετρούλες!!!

Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και να σας πω τις εντυπώσεις μου!!!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Κι αν ναι, πείτε μου την άποψή σας!!!

Αλήθεια, πιστεύεται ότι αξίζουν τον κόπο τέτοιου είδους συνδρομές για αγορά και δοκιμή καλλυντικών??? 






2 σχόλια:

  1. πολυ ομορφο κουτακι! καλη αρχη!!! το αφρολουτρο και το βραχιολακι ετυχαν και σε μενα (http://angiebeautyworld.blogspot.gr/2013/05/beautytestbox.html), στο δευτερο κουτακι μου! πιστευω πως συμφερει η συνδρομη, ασε που σου μενει κι ενα πολυ ομορφο κουτακι στο τελος να το χρησιμοποιησεις σαν κοσμηματοθηκη, θηκη για καλλυντικα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!Ήδη το κουτάκι το χρησιμοποίησα για μπιζού! Σε φιλώ!

      Διαγραφή