Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Monthly Favorites!!! Αγαπημένα προϊόντα Μαΐου!!!

Καλό μήνα κορίτσια και καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!

Όπως καταλάβατε σήμερα σας έχω τα αγαπημένα μου και πιο χρησιμοποιημένα προϊόντα μου για τον μήνα που μας πέρασε. Επειδή μέσα σ' αυτά υπήρξαν και κάποια που δεν σας έχω μιλήσει καθόλου, θα σας πω 2 λογάκια για τις ιδιότητές τους με την ευκαιρία...

Πολλά και διάφορα σας έχω--->



Μαλλιά
Sunsilk Κeratinology conditioner άμεσης θρέψης---> Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!! Στα αλήθεια η κερατίνη κάνει θαύματα, πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστεί σε αγαπημένες μάρκες όπως η Sunsilk!!!!Κάνει καταπληκτική δουλειά, προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση, βοηθάει στο ξέμπλεγμα, μυρίζει όμορφα και αφού τα μαλλιά στεγνώσουν αφήνει μια αίσθηση κομμωτηρίου!!! Η τιμής της στο super market της γειτονιάς μου ήταν 6, 40 ευρώ. Αν και την απέκτησα τις τελευταίες μέρες του περασμένου μήνα, κατάφερε και πρόλαβε να λάβει μια θέση στη λίστα των αγαπημένων μου! Σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! 

Σώμα
Le petite Marseiliais αφρόλουτρο με Λευκό ροδάκινο-Νεκταρίνι---> Όσο ο καιρός ζέσταινε και χρειαζόμουν ένα αφρόλουτρο στο μπάνιο που να αφήνει αίσθηση δροσιάς αυτό το gel με βόλεψε πολύ. Εκτός του ότι η μυρωδιά του είναι τόσο αληθινή -στα αλήθεια όποτε άνοιγα το μπουκάλι ένιωθα σαν να μυρίζω φρεσκοκομμένα φρούτα, αφήνει το δέρμα επαρκώς ενυδατωμένο, δροσερό και ελαστικό. Το συγκεκριμένο το πέτυχασε πακέτο προσφοράς μαζί με γυναικολογικά είδη οπότε το απέκτησα...σχεδόν δωρεάν σε ειδικό μέγεθος που όμως κράτησε πολύ!!!

Bereris Cosmetics scrub Καραμέλα-Σοκολάτα---> Υπέροχο απολεπιστικό σώματος!!! Τι να πως γι' αυτό...Τα έχω αναφέρει άλλωστε σε αναλυτικό post click here... Απολαυστικότατο, έτοιμο για φάγωμα :)))

Πρόσωπο
Apivita καθαριστικό ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών με Ελιά και Λεβάντα---> Όσο και να το χρησιμοποιώ δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέεεε. Και καλύτερα δηλαδή γιατί κάνει στα αλήθεια εξαιρετική δουλειά!!! Με βόλεψε πολύ καί αυτό το μήνα. Aναλυτικό review.

La Roche Posay Toleriane Soin Protecteur Apaisant---> Άλλη μια εξαιρετική κρέμα προσώπου που λάτρεψα όλο το μήνα Μάιο. Καταλάγιασε...όλες τις φλόγες που ένιωθα λόγω των αλλεργιών της Άνοιξης. Απλά μαγική!!!

Avene αντηλιακή κρέμα SPF 50---> Μπορεί να την είχα σε δείγμα όμως ήταν αρκετή για να τη χρησιμοποιήσω 2 εβδομάδες από τον Μάιο. Τέλεια σύσταση η οποία...γίνεται ένα με το δέρμα πριν ακόμη προλάβω να την απλώσω (που λέει ο λόγος). Σκέφτομαι να την πάρω και σε full size διότι μου ταίριαξε άψογα!!!

Μακιγιάζ
Vichy Dermablend Foundation No 25 Nude--->Εξαιρετικό προϊόν, αν και όσο ζέσταινε ο καιρός άφηνε μια γυαλάδα δυστυχώς. 

Avon Colortrend Lipstick "Flirt"---> Τέλειο, γλυκό και απαλό χρώμα το οποίο ταίριαξε άψογα με κάθε λογής μακιγιάζ μου από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Λατρεύω!!!

Maybelline FIT ME compact powder No220---> Ακόμη ένας μήνας που δε θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μου πουδρίτσα FIT ME!!!
Kορρές Stick Blush Natural---> Φοβερό και πρακτικότατο ρουζ. Συνήθιζα να το εφαρμόζω σε συνδυασμό με ένα πιο κοραλί και φρέσκο κόμπακτ ρουζ παίρνοντας έτσι καί το ρόλο "contour" αλλά και το ρόλο βάσης!!!

Erre Due silky eye pencil No10--->Φανταστικό έντονο και υπέρ καλοκαιρινό τιρκουάζ χρώμα, πολύ απαλό στα μάτια και με μεγάλη διάρκεια!!! Το συνδύαζα με το...
μπλε navy Adamo Super Smooth No 116!!!

The Body Shop Shimmering Waves No02 Rose--->To θυμήθηκα μετά από καιρό και στα αλήθεια με βόλεψε καί ως highlighter καί ως σκιά με βρεγμένο πινελάκι αλλά καί ως ρουζ!!! Τέλειο

Nύχια
Ikarov Nail Strengthening Oil--->Το είχα αποκτήσει με το Beauty Test Box Μαΐου και στα αλήθεια αποτελεί ένα πολύ αξιόλογο "φρουφρουδάκι". Μαλακώνει την περιοχή γύρω από τα νύχια και ενυδατώνει την επιφάνεια των νυχιών. Μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω του on-line shop του beautytestbox.com. 

Bereris Cosmetics Νeon Ροζ βερνίκι από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή---> Μου το είχε στείλει η συγκεκριμένη εταιρία παρέα με άλλ 6 υπέροχα βερνίκια + το scrub που σας ανέφερα στην αρχή! Τέλειο χρώμα ό,τι πρέπει για καλοκαίρι! Μου άρεσε πολύ η απόχρωση αυτή καθώς ανάλογα με τον φωτισμός παίρνει και το...ανάλογο ύφος!!! Νούμερο δε λέει, όμως μπορείτε να το αναγνωρίσετε εύκολα στα ράφια των Hondos Center!!!


Aυτά τα "λίγα" κορίτσια μου!!!
Πως σας φάνηκαν?


Θα τα πούμε σε ένα επόμενο post
Φιλάκιαααα!!!
Μαριφάνη

2 σχόλια:

  1. Έχω τον ορό νυχτός Keratinology,φανταστικός!Τα αφρόλουτρα αυτά είναι τέλεια,έχω δοκιμάσει πολλές μυρωδιές κι είναι όλες μια και μια..Αντηλιακό avene είχα και θα ξαναπάρω σίγουρα!Πολύ ωραίο ποστ,κι ωραία προϊόντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. S' eyxaristw poly!!! Ton oro sigoura 8a ton dokimasw ki egw! Sta ali8eia prokeitai gia poly aksiologi seira (sorry gia ta greeklish, exei aporry8mistei i glwssa toy systimatos xaxaxaa) Se filw :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή