Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπημένα προϊόντα Αυγούστου'13

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Σήμερα θα σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποιήσα και με βόλεψαν περισσότερο το μήνα που μας πέρασε.



Ξεκινάμε:

Bioten Scrub προσώπου με μέλι και κουκούτσι βερίκοκου---> Πάρα πολύ οικονομικό scrub προσώπου με ήπια δράση και διακριτικό άρωμα. Με 1-2 χρήσεις την εβδομάδα πέτυχα ήπια απολέπιση στα σημεία του προσώπου μου που παρατήρησα κάποια επιφανειακά ξεφλουδίσματα ή ατέλειες. Στα συν του η τεράστια ποσότητά του που θα διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμα!!! 

Sunsilk Conditioner Καθαριότητα και Φρεσκάδα---> Επέστρεψα ξανά σ' αυτό το πολύ αγαπημένο μαλακτικό μαλλιών. Ξεμπερδεύει και αρωματίζει τα μαλλιά ενώ προσφέρει πολύ δροσερή αίσθηση στο δέρμα του κεφαλιού. Με βόλεψε σε καθημερινή βάση!

Βereris Paris Ενυδατικό γαλάκτωμα Καρύδα---> Πάρα πολύ δροσερή και μυρωδάτη ενυδατική κρέμα που όλο τον Αύγουστο με συντρόφευσε καθημερινά. Το άρωμά του πολύ καλοκαιρινό λόγω  του ελαίου καρύδας και πολύ πρακτικό καθώς απορροφάται σχεδόν αμέσως!!!

Avon Body mist Φράουλα-Guava---> Αυτό το μήνα ήθελα μέσα στην τσάντα μου κάτι μυρωδάτο που να δροσίζει άμεσα το σώμα μου. Κατέφυγα λοιπόν στο εν λόγω body mist από την avon που το πέτυχα σε προσφορά. Μυρίζει φρούτα (λίγο ξινά για να λέμε την αλήθεια αλλά πολύ αναζωογονητικά) και το ανανέωνα όποτε είχα την ανάγκη για τόνωση και δροσιά αν και το άρωμά του δεν θα έλεγα ότι έχει διάρκεια.

Erre Due Silky Eye Pencil No 10---> Το λάτρεψα αυτό το μήνα. Αυτό το σχεδόν φωσφοριζέ τιρκουάζ μαλακό μολύβι όποτε το φορούσα λάμβανα κολακευτικότατα σχόλια! Ό,τι χρειαζόμουν για ένα εύκολο βραδινό μακιγιάζ σε συνδυασμό με ήπιους τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο! Αξεπέραστη η διάρκεια του συγκεκριμένου μολυβιού!

Essence 3D No06 Irresistible Mermaid Kiss--->Άλλη μία εξαιρετική για την τιμή της διπλή σκιά που με βόλεψε τόσο στεγνή όσο και με βρεγμένο πινέλο. Τη χρησιμοποιούσα κάποιες φορές για να σετάρω το ακριβώς από πάνω μολυβάκι!

Seventeen Natural Matte Silky Blush No03 Cafe au Lait---> Έχω κάνει αναλυτικό review γι' αυτό το ρουζάκι. Το λάτρεψα τόσο ως ρουζ για ηλιοκαμένη ματ όψη όσο και για contouring. Σας το συνιστώ!!!

Αvon Glazewear Shine Iced Pink---> Υπέροχο και διακριτικό lipgloss σε ροζ ημιδιαφανή απόχρωση και καλή διάρκεια. Το χρησιμοποιούσα για να τονίσω το ηλιοκαμένο μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου μου ή για να εξισορροπήσω το αποτέλεσμα όταν έκανα πιο έντονο μακιγιάζ στα μάτια το βράδυ.

Αvon Colotrend Lipstick Doll Pink---> Υπερμοδάτο ματ φούξια κραγιόν με απίστευτη διάρκεια και τέλεια απόδοση χρώματος. Εξαιρετικό!!!

Maybelline Dream lumitouch highliting concealer No01---> Mε έβγαλε ασπροπρόσωπη όλο το μήνα Αύγουστο. Η κάλυψή του μέτρια αλλά η το αποτέλεσμά του πολύ λαμπερό και διαρκές. Αυτό που με απογοήτευσε είναι ότι η τιμή του σε σχέση με την ποσότητά του είναι εντελώς...δυσανάλογα....

Garnier BB cream για ματ αποτέλεσμα---> Το χρησιμοποίησα σε καθημερινή βάση αντικαθιστώντας το foundation ειδικά τις μέρες που έκανε πολύ ζέστη. Η διάρκειά του δε θα έλεγα ότι είναι η ιδανική όμως με μια ελαφριά πούδρα θα έλεγα ότι ήταν ό,τι πρέπει για όλες τις ώρες τις ημέρας.

Palmolive Mediterranean Moments με φράουλα και βερίκοκο---> Υπερ-υπερ-ενυδατικό κρεμμώδες αφρόλουτρο με ελαφριά φρουτένια μυρωδιά. Με ενθουσίαζε η ελαστικότητα και η δροσιά που άφησε στο δέρμα μου.

Αγαπημένη γεύση γι' αυτό το μήνα----> Παγωμένο γιαούρτι με γεύση μπανάνα με topping βάφλας και σοκολάτα γάλακτος μαζί με τριμμένα κούκις!!!

......Και τώρα....η απογοήτευση του μήνα......

Το αποσμητικό SANEX Ζero 0% για κανονικό δέρμα. Νεράκι σκέτο. Ούτε εφίδρωση μπορώ να πω ότι ρυθμίστηκε μα ούτε και άρωμα άφηνε στο δέρμα. Μεγάλη απογοήτευση για μια κατα τα άλλα αγαπητή εταιρία που ειδικεύεται στην περιποίηση του σώματος....

Αυτά κορίτσια μου όμορφα.
Εσείς τι αγαπήσατε περισσότερο το μήνα που μας πέρασε???


2 σχόλια:

  1. Υπέροχα όλα τα αγαπημένα σου..
    Το Body mist πρέπει να μυρίζει φανταστικά..(έστω και για λίγη ώρα) :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια τα αγαπημενα σου,γενικα και εγω δεν ειμαι ικανοποιημενη με τα sanex!

    ΑπάντησηΔιαγραφή