Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τα αγαπημένα του Σεπτέμβρη '13

Γεια σας κορίτσια μου!
Επέστρεψα επιτέλους μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τεχνικών θεμάτων. Τώρα είμαι ξανά εδώ Δόξα τω Θεώ υγιής παρέα με τον ακόμη υγιέστερο -αν και πρώην λαβωμένο- υπολογιστή μου....

Λοιπόν λοιπόν...καιρός να σας δείξω τα υπεεεερ- καθυστερημένα μου αγαπημένα για τον προηγούμενο μήνα μας...





Ξεκινώ ευθύς αμέσως:

Radiant Studio Perfect Mascara 01 Black---> Αν και την απέκτησα προς το τέλος του Σεπτέμβρη...στο τσακ μπήκε μέσα στη λίστα με τα αγαπημένα μου. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι ακριβώς αυτό που ζητώ, δηλαδή όγκος, μήκος, χρώμα και διαχωρισμός. Στα συν του το τέλειο και κατ' εμέ βολικότατο λαστιχένιο βουρτσάκι της που αποτρέπει τη δημιουργία κόμπων. Στα πλην της τα σχεδόν 19 ευρώ της.....Χαλάλι της γιατί αξίζει ως αγορά.

Cosart Eye-Liner 01---> Μηχανικό κατάμαυρο μολύβι ματιών μακράς διαρκείας και άψογης απόδοσης χρώματος ταυτόσημη με αυτή υγρού liner. Το απέκτησα με το cherry box Σεπτεμβρίου και με βόλεψε πολύ ειδικά στα soft smokey μακιγιάζ μου που ξεκίνησα δειλά δειλά τώρα το φθινόπωρο.

Αvon Glazewear shine Iced Pink--->Lip gloss από την αγαπημένη μου και πολλαπλά δοκιμασμένη σειρά της Avon, Glazewear. Αρκετά μεγάλη η διάρκειά του σε σχέση με άλλα lip gloss της κατηγορίας του και το συγκεκριμένο χρώμα του πολύ εύκολο στο να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά μακιγιάζ λόγω απόχρωσης. Το συγκεκριμένο το είχα πετύχει στην προηγούμενη καμπάνια της Avon σε τιμή κάτω των 7 ευρώ.

Essence Silky Touch Blush 20 babydoll--->Eίναι η δεύτερη φορά που αγόρασα το συγκεκριμένο ρουζ και το λατρεύω. Έχει πολύ γλυκό ροζ-σομών χρώμα το οποίο νομίζω ότι μου ταιριάζει απόλυτα. Πάρα πολύ οικονομικό (νομίζω γύρω στα 3 ευρώ) και μπορώ να πω ότι μου θυμίζει αρκετά τη ματ σειρά από τα seventeen.

Seventeen Natural Matte Silky Blucher 03 Cafe au Lait---> Για το συγκεκριμένο ρουζ σας έχω ξαναμιλήσει. Το αγάπησα καί το μήνα Σεπτέμβρη τόσο ως ρουζ όσο κι ως contour....
 
Oriflame Pure Colour Mono Eyeshadow  Taupe---> Λατρεμένη μου σκιά την οποία κατά βολεύτικα. Το χρώμα της όπως το λέει και η ίδια είναι "taupe''γκρι θα έλεγα με μια σταγόνα καφέ μέσα της. Τέλεια. Την απέκτησα με περιοδικό του περασμένου μήνα και νομίζω θα τη χρησιμοποιήσω αρκετά ακόμα...

Bereris Paris λιλά βερνίκι νυχιών---> Και για τα συγκεκριμένα μανό σας έχω μιλήσει. Τα αγαπώ πολύ. Η συγκεκριμένη λιλά απόχρωση ήταν η πλέον καταλληλότερη για τώρα στο τέλος του καλοκαιριού. Ούτε πολύ χτυπητή ούτε όμως και μουντή.

Johnson's Daily Essentials Normal-Combination Skin---> Και ναι! Επέστρεψα στην πολύ αγαπημένη μου και οικονομική ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών από τη βασική σειρά της Johnson's. Aυτή είναι η τρίτη φορά που επιλέγω τη συγκεκριμένη κρέμα για την περιποίησή μου και τελικά διαπιστώνω ότι αν και πάμφθηνη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται αυτή την περίοδο το δέρμα μου για να είναι "ξεδιψασμένο", άνετο και δροσερό. Τα απλά καμιά φορά είναι και τα καλύτερα...

Palmolive Delicate Care Foambath με αμύγδαλο--->Άλλη μια κλασική μυρωδιά απόλυτα συνυφασμένη στο μυαλό μου με την έλευση του φθινοπώρου. Πολύ γλυκιά και ελαφριά μυρωδιά σε συνδυασμό με την πολύ ενυδατική και απολαυστική σύσταση των αφρόλουτρων της Palmolive.

Neutro Roberts Extra Delicate Powder Fresh---> Πάρα πολύ καλό αποσμητικό με άρωμα πουδρένιας φρεσκάδας και προστασίας μεγάλης διάρκειας. Από τα καλύτερα αποσμητικά για έλεγχο της εφίδρωσης και συνεχή φρεσκάδα.

Vichy Normaderm Gel Nettoyant Deep Cleancing Purifying Gel--->Το είχα αφήσει στο καλάθι με τα καλλυντικά μου για αρκετό καιρό και το αξιοποίησα μέχρι να τελειώσει. Ένα καλό καθαριστικό που όμως στη συγκεκριμένη φάση είναι πολύ "σκληρό" για το δέρμα του προσώπου μου.

Αrmani Aqua Di Gioa--->Ακόμη ένα άρωμα που το είχα ξεχασμένο στο καλαθάκι μου και το χρησιμοποίησα αρκετά το μήνα Σεπτέμβριο... Φίνο, αγαπημένο, φρέσκο και κομψό.

Αγαπημένη γεύση (Γουρουνιά του μήνα)!!! Αλατίνη Cookie with chocolate cips!!!! Πάνω από 5 κουτιά καταναλώθηκαν, φανταστείτε από ποια....!!!

Αυτά που λέτε Περλένιες μου.
Τι έχετε να πείτε εσείς για όλα αυτά???

Φιλί :*
Mαριφάνη


 

3 σχόλια:

  1. Το gloss της Avon το έχω και εγώ στην ίδια απόχρωση και είναι πραγματικά πολύ όμορφο!
    Υπέροχες επιλογές.. :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Αλεξάνδρα μου όντως...μπορώ μάλιστα να πω ότι μου θυμίζουν αρκετά τη βασική σειρά gloss της Maybelline...!!

      Διαγραφή
  2. Το άρωμα είναι όντως θεικό και πρέπει να το ξεθάψω και εγώ να αρχίσω να το χρησιμοποιώ!Όσο για την γουρουνιά χαχαχα το διαβάζω βράδυ και δεν μπορώ να πεταχτώ στο super....pfff Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή