Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Δώρα από τη Bereris Cosmetics!!!!

Γεια σας Περλένιες μου!!!

Εάν θυμάστε καλά σας έχω μιλήσει ξανά για μια πολύ αγαπημένη μου και οικονομικότατη εταιρεία που ειδικεύεται σε βερνίκια νυχιών ως επί το πλείστον και σε προϊόντα περιποίησης γενικότερα. 
Η Bereris Cosmetics λοιπόν όπως σας έχω ξαναπεί είναι μια ελληνική εταιρία που βρίσκεται πάνω από 30 χρόνια στο προσκήνιο με μεγάλη επιτυχία και διαρκή εξέλιξη.
Τα βερνίκια της είναι εξαιρετικής ποιότητας και μπορούν να....κατοικήσουν άνετα από το συρταράκι καλλυντικών μιας απλής κοπέλας-καταναλώτριας μέχρι και σε επαγγελματικό βαλιτσάκι. Μ' αυτό θέλω να πω πως αν και τα προϊόντα της είναι πολύ προσιτά σε τιμή (από 1.5 μέχρι το πολύ 5 ευρώ) έχουν επαγγελματικές προδιαγραφές...! Είναι άνετα στη χρήση πετυχαίνοντας το στυλ που σας ταιριάζει χωρίς μεγάλο κόπο μα ούτε χρόνο και κυρίως χωρίς να σας φύγουν πολλά χρήματα για την αγορά τους....!!!
Ως φανατική οπαδός-αγοράστριάς  τους έχω να πω και βάζω και τη σφραγίδα μου ότι τα χρώματα της Bereris Cosmetics είναι πάντοτε υψηλής απόδοσης, ενώ η γκάμα προϊόντων  τους ενημερώνεται κάθε σεζόν με τις νέες τάσεις τις μόδας....!!!
Παστέλ, Ημιδιάφανα, Οπάκ, Διάφανα, Νeon, Glitter, Hμιμόνιμα....όλα τα έχει η Bereris!!!
Όσο για τα προιόντα περιποίησης μυρωδάτα και απολαυστικά πάντα με τις κατάλληλες προδιαγραφές που εγγυώνται την ανεκτικότητα και τις ανάγκες της επιδερμίδας και των μαλλιών...!!


Τα προϊόντα Bereris Cosmetics τα βρίσκεται στα ράφια μεγάλων πολυκαταστημάτων (Hondos Center, Gallery de Beaute κλπ) αλλά και σε πολλά επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη τη χώρα...!

Με μεγάλη μου χαρά έλαβα πριν λίγες μέρες ένα ακόμη δώρο από τον κ. Μπερερή...! Και τι δώρο, ενισχυμένο καθώς στο κουτί που παρέλαβα περιέχονταν 8 υπέροχα βερνίκια νυχιών προς δοκιμή και μάλιστα σε full size  από τη φρέσκια γκάμα προϊόντων της νέας σεζόν. Μαζί τους ένα επίσης full size body-lotion σε ένα νέο άρωμα που συμπληρώνει τη βασική σειρά περιποίησης σώματος. Τα δοκίμασα όλα και τα τεστάρισα...Κάθε νύχι άλλο χρώμα τα έβαψα...ούτως ώστε να έχω αντικειμενική άποψη. Και το πόρισμα που έβγαλα δεν αναίρεσε όλα τα προηγούμενα για τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας...!!! 5 μέρες  φουλ χρώματος  στα νύχια μου με 2 λεπτές στρώσεις και χωρίς toap coat. Μετά το πέρας των ημερών το χρώμα έφευγε πολύ διακριτικά στις άκρες των νυχιών χωρίς όμως να φεύγουν ολόκληρα κομμάτια. Που να τα εφάρμοζα και με το πολυαναμενόμενο "νέο παιδί - βερνίκι για ημιμόνιμο " της Bereris το οποίο μάλιστα είναι πασίγνωστο και best seller και πολλές χώρες του εξωτερικού. Αυτό όμως η Bereris απ' όσο ενημερώθηκα το φυλάει για έκπληξη μέχρι τον άλλον μήνα!!!!!

Παρακάτω σας δείχνω τα υπέροχα δωράκια μου



Τα αστραφερά βερνίκια είναι σε σκούρο οπάκ δαμασκηνί, σκούρο οπάκ γκρι, σκούρο οπάκ σοκολά, οπάκ μπλε ραφ, σκούρο οπάκ μπλε, οπάκ μπορντώ, διαφανές λευκό με γκλίτερ και απαστράπτον μαύρο με υπέροχα λαμπερά μικρά ασημί  γκλίτερ!!!





Η δε κρέμα σώματος έχει ένα τέλειο δροσερό , ελαφρύ και συνάμα ζεστό άρωμα που προκύπτει από το πάντρεμα της γλυκιάς βανίλιας με το φρέσκο και αναζωογονητικό πράσινο τσάι!!! Καμία άλλη εταιρία δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρωμα ενυδατικής λοσιόν!!!

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο site της Bereris Cosmetics 
http://www.bereris-cosmetics.gr/

ή στο Facebook fun page της
https://www.facebook.com/pages/Bereris-cosmetics/173770909366522?fref=ts

Διαβάστε τα προηγούμενο review μου πάνω στα προϊόντα της Bereris Cosmetics 
http://rainingpearls.blogspot.gr/2013/05/bereris-cosmetics-body-scrub.html
http://rainingpearls.blogspot.gr/2013/05/body-scrub-chocolate-caramel-bereris.html

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για τα υπέροχα δωράκια της!!!


2 σχόλια: