Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

The unpaixtable Blogger Award!!! Ουάου!!! Ένα βραβείο σκέτη έκπληξη!!!

Γεια σας περλένιες μου!!!

Η ώρα είναι 3 τα ξημερώματα!!! Μόλις γύρισα από μικρή έξοδο και είπα να ρίξω ένα βλέφαρο στις "πέρλες"!!! Και ναιιιι!!!! Καλά έκανα καθώς διαπίστωσα ότι 2 μέρες πριν η αγαπημένη μου Θεοδότα από το blog desertrose2012.blogspot.gr μου απένειμε ένα πολύ ιδιαίτερο βραβείο το "unpaixtable blogger award"!!!
To βραβείο αυτό πρέπει αν σας πω ότι με χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς η Θεοδότα είχε έναn ας το πούμε, περιορισμό ότι θα έπρεπε να ξεχωρίσει και να το χαρίσει σε μόνο 5 blogs...και οι "Πέρλες" μου ήταν κι αυτές μέσα στα 5 που επέλεξε!!! Χάρηκα πολύ που η Θεοδότα ανέφερε ότι το blog μου είναι στη λίστα με τα 5 "ξαχωριστά" της!!!!
Σε υπέρ ευχαριστώ Θεοδοτάκι μου!!!! <3

http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award

Οι κανόνες τώρα:

1)Στην αρχή της ανάρτησής σου, πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του.
2)Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.
3)Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους.
4)Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγιά τους. 
5)Στο τέλος του post απεύθυνε την πιο unpaixtable ερώτησή σου στους bloggers που προτείνεις. 
6)Κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award)

Όταν το κάνεις, ενημέρωσε το all4blogs (με μήνυμα ή σχόλιο στην ανάρτησή τους)διότι θα σε προσθέσει στη λίστα με τους συμμετέχοντες (link back)

1. Intro (όνομα, τοποθεσία, ζώδιο, blog platform)
Είμαι βαφτισμένη με 2 ονόματα Μαρία-Φανερωμένη για τις 2 γιαγιάδες μου, έπειτα μαζεύτηκε σε Μαρία-Φανή και στο τέλος συρρικνώθηκε σε  Μαριφάνη. Λίγο μπέρδεμα και το δικό μου όνομα καθώς στο σχολείο και στη σχολή μου οι καθηγητές διαβάζοντας τη λίστα των μαθητών του τμήματός μου το μάτι τους έπεφτε μόνο στο "Μαρία" με αποτέλεσμα να με φωνάζουν μόνο μ' αυτό και ποτέ μα ποτέ να μην το ακούω...Ευτυχώς όμως θα έλεγα ότι σε όλα τα "δημόσια" έγγραφα καταγράφεται κανονικά το βαφτιστικό μου όνομα..Πάλι καλά...! Είμαι από την Τήνο και μεγάλωσα εδώ...Έφυγα με τη  "φουρνιά" συνομηλίκων μου το 2007 για Αθήνα λόγω σπουδών και τελικά κάθισα εκεί για 6 χρόνια...Πήρα την απόφαση και γύρισα στο νησί πριν 1 χρόνο και δυστυχώς (λυπάμαι που το λέω) δεν έχω βρει ακόμη ένα "κάτι" που να επιβεβαιώνει ότι η απόφαση της επιστροφής είναι και η σωστή...Γεννήθηκα στις 21 Απριλίου 1989 (με μια ρετσινιά το παρατσούκλι "Χουντίτσα"που μου κόλλησαν μικροί-μεγάλοι για πολλή καιρό) και ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου (ωροσκόπο μη με ρωτάτε πληζ, δεν έχω ιδέα)...Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί όταν μαθαίνουν το ζώδιό μου που λένε "περαστικά"....Μάλλον ζηλεύουν γιατί εμείς οι Ταύροι είμαστε πληθωρικοί, έχουμε λένε ταλέντα (εξού και οι μαγειρικές μου ικανότητες στο άλλο blog μου), καλλιτεχνική φύση (έτσι εξηγείται η μουσική, το πιάνο και οι χειροτεχνίες κατά καιρούς) και την ικανότητα να αγαπάμε αληθινά μένοντας πιστοί σε φιλίες και σχέσεις (που τελικά μάλλον αποτελεί και το ελάττωμα της υπόθεσης αλλιώς δεν θα πληγωνόμασταν έτσι εύκολα). Σταματάω εδώ γιατί η πρώτη απάντηση μάλλον από μόνη της ήδη βγήκε μια παράγραφος...!!!

2. Ποιο είναι το moto του blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα.
Η ομορφιά του καθένα/μιάς μας είναι μοναδική, δεν αλλοιώνεται παρά μόνο βελτιώνεται!!!

3. Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί; 
Θα ήταν ένα όμορφο σπίτι με μια μεγάλη οικογένεια. Σε κάθε δωμάτιο θα έμενε από 1 "playmobil" που θα είχε τα ενδιαφέροντά του. Το ένα θα ήταν η μαμά που θα μαγείρευε (για να κολλήσω και κάπου και την ύπαρξη των "Λιχουδιών" μου ), στο άλλο ένας μπαμπάς που θα μαστόρευε, στο άλλο ένα περλένιο κορίτσι που θα φτιασιδονώταν με "φρου φρου" κι αρώματα και στο τελευταίο ένα αγόρι που θα άκουγε δυνατά R n' B λέγοντας ψέμματα ότι "ναι έχω διαβάσει γι' αύριο"....!!!

4. Όταν γίνω διάσημη blogger θα...
Ναι ναι... Όπως και να' χει "θα" σας πω την άποψή μου περί αυτού με 2 λογάκια παραπάνω...Ως "blogger" που διατηρεί παράλληλα 2 ξεχωριστά blogs εντελώς διαφορετικής θεματολογίας πιστεύω ότι πλέον μπορώ να έχω μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Αυτό το "διάσημη" ίσως να μην το φτάνω ακόμη, ίσως και ποτέ. Όμως στα σίγουρα έχω αποκτήσει ένα δικό μου κοινό κυρίως  μέσα απ' τις "Λιχουδιές" μου  και το κοινό αυτό μου εκφράζει ανοιχτά το θαυμασμό του για την προσπάθειά μου  γράφοντάς μου σχεδόν καθημερινά κάποιο απλό μήνυμα αλλά και ερχόμενοι καθημερινά σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο εδώ στην Τήνο που μένω. Αυτό για μένα μετράει πάρα πολύ και μπορώ να πω με βεβαιότητα πλέον (και χωρίς να θέλω να φανώ το ψώνιο της υπόθεσης) ότι έχω γίνει στο νησί μου μια "μικρή του διάσημη" που μαγειρεύει και θέλει να δώσει μια δική της εκδοχή στο θέμα "μαγειρεύω και τρώω"....Αυτό με βοηθάει απίστευτα πολύ καθώς επαγγελματικά καταστρώνω τα σχέδια δράσης μου. Οπότε λοιπόν το δικό μου "ΘΑ ΚΑΝΩ" πιστεύω ότι σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε σκέτο "ΚΑΝΩ". Πιστεύω να μην σας μπέρδεψα πολύ....

5. Κάνε φίρμα τη λιγότερο δημοφιλή ανάρτησή σου..
http://rainingpearls.blogspot.gr/2013/01/my-wish-list-for-2013.html
Η "wish list" μου για το 2013 μάλλον δεν ενδιέφερε και πολύ κόσμο... Φτάνει όμως που ενδιέφερε τον "Άγιο Βασίλη" και μέσα σ' αυτόν τον χρόνο μου τα έφερε σχεδόν όλα!!!

6. Ποια κατηγορία ιστολογίων θα ήθελες να αφανίσεις από την blogο-σφαιρα και γιατί;
Οποιαδήποτε έχει σκοπό να παραπληροφορήσει τον κόσμο και με ψεύτικες ειδήσεις ή ειδήσεις "σκουπίδια" εντυπωσιάζουν το αναγνωστικό κοινό προκειμένου να ανεβάσουν λίγο ακόμη την επισκεψιμότητά τους....

*Η ερώτηση της Θεοδότας είναι:
7. Αν ήσουν τραγούδι ποιο τραγούδι θα ήθελες να ήσουν και γιατί;
To "Follow rivers" από τον Τriggerfinger...Ο λόγος είναι ότι μου θυμίζει μια όμορφη ιστορία η οποία ήρθε με το "ποτάμι" και με τον ίδιο τρόπο απομακρύνθηκε...

Η δική μου ερώτηση για τα 5 αγαπημένα μου blog που θα κάνω Tag είναι
Αν σας χάριζαν έναν φάκελο με 1000 ευρώ, σε τι θα τα επενδύατε??

Τα 5 blog τα οποία κάνω tag και που μου αρέσουν πολύ είναι:

H Mata και το blog της http://bymatahari.blogspot.gr/
Η Βάσω και το blog της http://vaswnails.blogspot.gr/
Τη "mama from Greece και το blog της http://mamafromgreece.blogspot.gr/
Τη Λίλα και το blog της http://maquillage-bylila.blogspot.gr/
Tη Μαριλένα και το blog της http://beautyisduty.blogspot.gr/

Περιμένω να δω της δικές σας απαντήσεις!!!

Σας φιλώ 
Μαριφάνη

3 σχόλια:

  1. Ταυρακι κ εσυ;ετσι εξηγειται γιατι σε εχω στην καρδια μου...πολυ ωραιες απαντησεις!!!κ το τραγουδι υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες απαντήσεις! Συγχαρητήρια για το βραβείο:):):)
    mintfloraldiary.blogpsot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή