Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Έτοιμα για τον κάδο ανακύκλωσης!!! (Πολλά πολλά empties)

Γεια σας κορίτσια μου και καλό μήνα σε όλες σας!!!

Σήμερα θα σας κάνω ένα εκτενές αφιέρωμα για τις άδειες συσκευασίες πρωΪόντων που κατάφερα να τελειώσω τους τελευταίους μήνες και μαζί τους θα σας πω πολύ περιεκτικά τη γνώμη μου γι΄ αυτά... Επειδή είναι πάρα πολλά ξεκινάω αμέσως:



Herboria MAX with Argan oil KYANA-->Ένα εξαιρετικό για το δικό μου τύπο μαλλιών σαμπουάν που καθαρίζει σε βάθος χωρίς να κάνει πολύ αφρό δίνοντας παράλληλα στην τρίχα τις πολύτιμες μαλακτικές και επανορθωτικές ιδιότητες του αργανέλαιου. Στην κυριολεξία κάνει τα μαλλιά να "τρίζουν" από καθαριότητα ενώ προσδίδει ελαστικότητα και αντοχή στα ταλαιπωρημένα μαλλάκια. Το απέκτησα με ένα beauty test box αλλά δυστυχώς η τιμή του μου απαγορεύει να το αγοράσω ξανά μέσω του e-shop.... Σνιφ...

Timotei 0% φρεσκάδα και καθαριότητα με βιολογικό πράσινο τσάι--> Ένα "αγνό" σαμπουάν χωρίς σιλικόνες και παραβίνες, ό,τι πρέπει για συχνό λούσιμο και για εξισορρόπηση των -με τάση λιπαρότητας- μαλλιών. Προσφέρει απαλότητα και ανάλαφρη αίσθηση. Το μόνο που με δυσαρέστησε είναι το άρωμά του το οποίο προσπαθεί σε υπερβολικό βαθμό να φανεί φυσικό σε φάση να μην μπορεί να το αντέξει η μύτη μου... Γι' αυτό από ένα σημείο και μετά το χρησιμοποίησα για να καθαρίζω τα πινέλα του μακιγιάζ μου τα οποία εξίσου καθάριζε καλά αφήνοντάς τα πάρα πολύ μαλακά.

La Roche-Posay Solution Micellaire Physiologique--> Πρέπει να είναι το τρίτο μπουκάλι που αδειάζω μέσα σε λίγους μήνες! Για τα δικά μου δεδομένα θεωρώ ότι είναι το καλύτερο νερό ντεμακιγιάζ που κυκλοφορεί εκεί έξω -ίσως καλύτερο κι απ' το κλασικό πλέον νεράκι ντεμακιγιάζ της BIODERMA. Απαιτεί μικρή ποσότητα άρα και οικονομία για να αφαιρέσει πλήρως το μακιγιάζ του προσώπου (ακόμη και στα μάτια προσπαθεί όσο μπορεί) ενώ έχει πολύ διακριτικό και ευχάριστο άρωμα! Θα το παίρνω για όσο ακόμη κυκλοφορεί στην αγορά εφ' όσον η τιμή του θα είναι συμφέρουσα!

Sunsilk Conditioner καθαριότητα και φρεσκάδα--> Μια μαλακτική μαλλιών από την πολύ αγαπημένη μου σειρά για εξισορρόπηση και φρεσκάδα από την Sunsilk έφτασε στο τέλος της. Η συγκεκριμένη κρεμούλα αφήνει πραγματικά ευκολοχτένιστα και καθαρά τα μαλλιά ενώ αφήνει πολύ ευχάριστο και φρέσκο άρωμα. Η τιμή του σε σχέση με την ποσότητά του ικανοποιητική γι' αυτό και σκοπεύω να την προτιμήσω ξανά!

Johnson's daily essentials αναζωογονητικό gel καθαρισμού--> Έδωσα μάχη να τελειώσω το συγκεκριμένο gel το οποίο μάλιστα το πέτυχα σε δεμένη προσφορά 1+1 στο σούπερ μάρκετ. Χωρίς υπερβολές ίσως ήταν ένα από τα πιο αναποτελεσματικά καθαριστικά προσώπου που έχω δοκιμάσει ποτέ. Καθαρίζει με το ζόρι επιφανειακά το πρόσωπο από το μακιγιάζ και η σύστασή του μόλις εφαρμόζεται στο δέρμα είναι τόσο υδαρής που τις περισσότερες φορές το...έπαιρνε το ποτάμι της βρύσης πριν ακόμη καλά καλά το απλώσω στο πρόσωπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το προτιμήσω ξανά, i'm sorry....

Wellaflex λάμψη και κράτημα gel-spray--> Πρόκειται για ένα προΪόν styling το οποίο το ανακάλυψα πολλά χρόνια πριν όσο ακόμη πήγαινα σχολείο στην προσπάθειά μου να βρω ένα gel χωρίς έντονο άρωμα και με λίγο πιο..κοριτσίστικο χαρακτήρα. Το αγαπώ πολύ τόσο για το ελαφρύ κράτημα και το διακριτικό άρωμα που που χαρίζει στα μαλλιά όσο και για τα μικροσκοπικά γκλιτεράκια που αποτελούνται στη σύνθεσή του. Δεν το συζητώ καν για την τόσο βολική - spray συσκευασία του που σε βολεύει πολύ να το παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια σου... Ναι αμέ, θα το αγόραζα ξανά ευχαρίστως!

Le Petit Marseiliais ενυδ/κή λοσιόν σώματος με περγαμόντο--> Πραγματικά αν υπάρχει μια κρέμα σώματος στο εμπόριο που θα έπρεπε στην ετικέτα του να γράφει "Μαριφάνη" θα ήταν αυτή! Με ξετρελαίνει το δροσερό της άρωμα που μου θυμίζει έντονα γλυκό του κουταλιού. Έχει ανάλαφρη σύσταση και απορροφάται εύκολα αφήνοντας το δέρμα ελαστικό και όμορφα αρωματισμένο. Αυτήν την κρεμούλα την έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με όμορφες ανοιξιάτικες αναμνήσεις που όμως...περάσανε...και δεν ξέρω αν επαναλαμβάνονται.... Αλλά τι να κάνουμε...όπως και αυτή η κρέμα.."όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν". 

Sunsilk πρόγραμμα αναδόμησης μάσκα μαλλιών--> Άλλο ένα αξιέπαινο προΪόν από την αγαπημένη μου "Sunsilk" αυτή τη φορά για αναδόμηση και προστασία. Η μάσκα αυτή είναι πλούσια σε σύσταση και εξαιρετικά επανορθωτική σε δράση τόσο που ακόμη και 10' δευτερόλεπτα να την άφηνα -που λέει ο λόγος- πάλι κάτι προσέφερε στα μαλλιά μου! Εξαιρετικά απαλό το αποτέλεσμα που προσφέρει σαν μάσκα με άπαιχτο άρωμα και σχετικά καλή τιμή! Σίγουρα θα την προτιμήσω ξανά!

Beauty Formulas Apricot Facial Scrub--> Χα! Λοιπόν εδώ έχει γέλιο. Το συγκεκριμένο απολεπιστικό προσώπου το χρησιμοποίησα μόνο μία φορά και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Γιατί όμως ενώ είναι γεμάτο το σωληνάριο και μάλιστα 250 ml  ποσότητας να ....το στείλω έτσι άδοξα? Ο λόγος είναι πολύ απλός και πολύ σημαντικός για μένα. Όταν το αγόρασα από συνοικιακό κατάστημα του νησιού μου και παρά τα 4.20 ευρώ που μόλις μου στοίχισε για μια τόσο μεγάλη ποσότητα δεν πρόσεξα ότι...το αφεντικό του καταστήματος το είχε στριμώξει τόσο πολύ πάνω στη ραφιέρα, που έσπασαν οι πάνω άκρες τις συσκευασίας εκθέτοντας έτσι το προΪόν...σε κίνδυνο... Και δεν είναι μόνο εκεί το φάουλ που τρώει...αλλά και στην πολύ κακής ποιότητας πλαστικό της συσκευασίας που όσες φορές τη ζούληξα έσπαγαν κομματάκια από γύρω γύρω απελευθερώνοντας συνέχεια το εσωτερικό της. Με τον καιρό το προΪόν "μπαγιάτεψε" τελείως απ' τη στιγμή που "έβαζε" αέρα γι' αυτό και δεν το χρησιμοποίησα ξανά. Πολύ κρίμα...

L'oreal διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών--> Ακόμη ένα διφασικό λαδάκι έφτασε στο τέλος του και μάλιστα με πολύ καλές κριτικές από μέρους μου. Αφαιρεί ικανοποιητικότατα το αδιάβροχο ή απλό μακιγιάζ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι λίγο ακριβό σε σχέση με την ποσότητά του γι' αυτό και δεν ξέρω αν θα το αγόραζα ξανά εκτός κι αν το πετύχω σε κάποια προσφορά τύπου 1+1 ή απλή ειδική έκπτωση.

Schwartzkopf Super Soft Cream and Oil σαμπουάν και το αντίστοιχο conditioner--> Απ' τη στιγμή που μου τελείωσε το σαμπουάν της KYANA που αναφέρω στην αρχή και απ' το συμπέρασμα που έβγαλα ότι τελικά το αργανέλαιο λειτουργεί εξαιρετικά στα μαλλιά μου, αναζήτησα ένα σαμπουάν εξίσου με argan oil και κατά προτίμηση ευρείας κατανάλωσης ώστε να έχω μια οικονομική επιλογή προς δοκιμή. Και ναι! Το απαλό σαμπουάν από τη σειρά Super Soft της αγαπημένης Swartzkopf μου στοίχισε μόλις 2,5 ευρώ από το σούπερ μάρκετ και συνδυαστικά με το αντίστοιχο μαλακτικό μαλλιών είναι το τελειότερο σαμπουάν ευρείας κατανάλωσης με αργανέλαιο που θα μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια αυτό της KYANA. Κορίτσια χωρίς υπερβολές ...αχτύπητο δίδυμο γιατί εκτός του γλυκύτατου αρώματος βανίλιας που αφήνουν στα μαλλιά ενυδατώνουν σε βάθος και αφήνουν πολύ "αφράτη" αίσθηση! Πρέπει μάλιστα να σας πω ότι δίνουν την εντύπωση πολυτελών προΪόντων κι ας κοστίζουν και τα 2 μαζί μόλις 5 ευρώ και κάτι! Οπωσδήποτε θα τα προτιμήσω ξανά!!

Avon naturals cleansing and balancing 2in1 sampoo--> Δυστυχώς δεν είδα κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να λειτουργήσει αυτό το σαμπουάν στα μαλλιά μου. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα 2 σε 1 σαμπουάν και μαλακτικό δεν θα έλεγα ότι προσέφερε καμία ενυδάτωση στα δικά μου μαλλιά. Το άρωμά του είναι πολύ όμορφο-κάτι σαν τσιχλόφουσκα μου θύμιζε αν και περιέχει εκχύλισμα φρούτων- αλλά......δεν.....!

L'oreal Ideal Fresh αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό--> Εξαιρετικό καθαριστικό! Αφαιρεί σε βάθος ρύπους και μακιγιάζ ενώ αφήνει πολύ δροσερή αίσθηση στο δέρμα. Ναι οκ, θα χρειαστείτε μετά και τη βοήθεια μιας ήπιας ενυδατικής κρέμας ειδικά όσες από εσάς έχετε ευαίσθητο δέρμα... Πολύ βολική η συσκευασία και η σύστασή του...μου άρεσε...και ναι θα το ξαναέπαιρνα ευχαρίστως! Μάλιστα μπορεί και να το πετύχετε όπως εγώ σε προσφορά 1+1 οπότε και η τιμή του συμφέρει (γύρω στα 5,20 ευρώ)

Care Nail Polish Remover--> Ένα απλό ξεβαφτικό νυχιών το οποίο δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Χρειαζόμουν αρκετή προσπάθεια για να αφαιρέσω το βερνίκι απ' τα νύχια μου... Δεν θα το προτιμήσω ξανά...

Dove Hairfall control conditioner--> Αυτήν την κρεμούλα την είχε πάρει η μαμά μου προκειμένου να δυναμώσει λίγο τα ήδη πυκνά μαλλιά της σε μια φάση που όπως έλεγε, έχανε αρκετά. Οκ, το χρησιμοποίησε μέχρι τέλους αλλά χωρίς να σημαίνει κιόλας ότι .... άφησε τα μαλλιά τους στη θέση τους. Εντάξει, μια απλή κρεμούλα είναι δεν είναι μαγικό φίλτρο να σε κάνει ....afro...Μάλιστα το χρησιμποίησα κι εγώ 2-3 φορές και διαπίστωσα ότι άφηνε πολύ σκληρά τα μαλλιά μου αν και μαλακιτκή. Καλή μου Dove εσύ μια τόσο αγαπημένη εταιρία..πότε θα καταλάβεις ότι τα προΪόντα μαλλιών δεν είναι το φόρτε σου?

Korres  Ρόδι μάσκα καθαρισμού--> Μια πολύ δροσερή και "νεανική" μασκούλα για εξισορρόπηση και καθαρισμό των νεανικών δερμάτων με ατέλειες και τάσεις λιπαρότητας. Πολύ ευχάριστο το άρωμά της...αλλά κατά γενική ομολογία χωρίς να είδα και πολλά αποτελέσματα... Δεν ξέρω αν θα την προτιμούσα ξανά για να λέμε την αλήθεια.

Και για το τέλος (και δώστε σημασία παρακαλώ)!!!!

Με μεγάλη μου θλίψη και με βαριά καρδιά...ήρθε η ώρα να αποχωριστώ ένα λατρεμένο μου προΪόν για το σώμα, ένα απίστευτα φρέσκο και ενυδατικό αφροντούς που ακόμη κι αν το έχω τελειώσει μήνες ατελείωτους κράτησα τη συσκευασία του επειδή μου άρεσε κι αυτή εξίσου αλλά και για να μυρίζω που και που το άρωμα που έχει μείνει στο μπουκάλι. Πρόκειται για το Tesori d' Oriente Orchidea della Cina που μου το έφερε πέρυσι μια φίλη από την Ιταλία. Πιο μυρωδάτο και ενυδατικό αφρόλουτρο για το σώμα δεν έχω πετύχει ξανά! Δυστυχώς έχω ψάξει παντού να το βρω ξανά αλλά τίποτα... Τα Ηondos Center φέρνουν αντίστοιχες σειρές απ' αυτή τη μάρκα αλλά όμως όχι τη συγκεκριμένη με Κινέζικη Ορχιδέα. Σαν όνειρο θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που συναντούσα τέτοια προϊόντα στα ράφια τους και αμυδρά θυμάμαι ότι έφερναν και αυτή τη σειρά. Αν θυμάστε κι εσείς, ήταν αυτά τα αφρόλουτρα σε σωληνάριο και οι κρέμες τους που είχαν περασμένες από πάνω τους μια διακοσμητική πλαστική αλυσίδα προκειμένου να κρεμιούνται στο μπάνιο μας. Εάν κάποια από εσάς έχει πάρει το μάτι της το αφρόλουτρο αυτό ( είναι μαύρο σωληνάριο με ροζ λουλουδάκια) παρακαλώ ας μου γράψει από κάτω που μπορώ να το βρω!!!

Αυτά τα....λίγα κορίτσια μου....!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω? Αν ναι, πως σας φάνηκαν?

Να είστε όλες σας καλά!
Θα τα πούμε σε ένα επόμενο post!

Φιλάκια :*
Μαριφάνη










2 σχόλια:

  1. polu wraio review to shampoo to silk creme thelw na to dokimasw sigoyra, filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι εκπληκτικό το πόσο καλή δουλειά κάνει το supersoft για τα λεφτά του... κι εγώ το λατρεύω!
    τη μάσκα του korre ήθελα να τη δοκιμάσω αλλά μάλλον θα προτιμήσω κάποια άλλη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή