Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Make-up collective haul (Sleek, Barry M, Maybelline, Radiant, Farmasi)

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Το καλοκαίρι πλέον έχει κάνει αισθητή την παρουσία του γι' αυτό και το νεσεσέρ...έπρεπε να ανανεωθεί με τα κατάλληλα "στρατηγικά" προιόντα. Αυτή τη φορά οι αγορές μου ήταν πολύ συγκεκριμένες ούτως ώστε να μην φορτωθώ με ένα σωρό σκόρπια πράγματα που μπορεί και αν μην τα χρησιμοποιήσω αλλά και να μην υπερβώ το κόστος που είχα θέσει.

Δεν θέλω να σας ζαλίσω με μεγάλο πρόλογο γι'αυτό μπαίνω κατευθείαν στο θέμα....

Αρχικά να σας πω ότι σε μία επίσκεψη που έκανα στο ηλεκτρονικό κατάστημα BE BEAUTY ξετρελάθηκα  όταν διαπίστωσα ότι διαθέτει αυθεντικά προϊόντα της Sleek τα οποία τα είχα απωθημένο!!! Αμέσως και πριν εξαντληθούν διότι βρίσκονταν σε περιορισμένο απόθεμα έτρεξα και παρήγγειλα 2 τέλειες παλετούλες σκιών της σειράς I-Divine! οι οποίες είχαν ακριβώς την ίδια τιμή με τα καταστήματα Sephora δηλαδή 10 ευρώ έκαστη..καθόλου μα καθόλου άσχημα αν υπολογίσεις ότι κάθε παλέτα περιέχει 12 αποχρώσεις σχετικά "χορταστικών" γραμμαρίων! Οι παλέτες που επέλεξα είναι η Storm και η Oh So Special για τις οποίες θα ακολουθήσουν αναλυτικά reviews!!!
Επίσης "τσίμπησα" κι ένα ρουζάκι από την ίδια εταιρία και συγκεκριμένα την απόχρωση Flamingο ένα έντονο ροζ-φουξ χρωματάκι ματ τελειώματος και απίστευτης απόδοσης χρώματος στην τιμή των 6.50 ευρώ, επίσης σε μεγάλη ποσότητα σε σχέση ποιότητας-τιμής όταν υπολογίσουμε μάλιστα ότι χρειάζεται εξαιρετικά ελαφρύ χέρι για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μήλα του προσώπου.
Συνεχίζοντας την περιήγησή μου στο ηλεκτρονικό κατάστημα έπεσα πάνω στην κατηγορία με τα κραγιόν και τα lipglos και πήρε το μάτι μου ότι κυκλοφορούν ορισμένες αποχρώσεις της βασικής σειράς κραγιόν από τη Barry M τα οποία διατίθενται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή μόνο από το 
BE BEAUTY.  Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω κι εγώ κάτι απ' αυτήν την εταιρεία απ' τη στιγμή μάλιστα που αναζητούσα ένα οικονομικό κραγιονάκι σε καλοκαιρινό καρπουζί-ροδί χρωματάκι.  Και το πέτυχα στην απόχρωση 153! Και βέβαια έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη τόσο από την απόδοσή του όσο και από την περιποιητική  ενυδατική του σύσταση! 




Έπειτα σε μια επίσκεψη στα Hondos Center και  αναζητώντας ένα foundation σε ελάχιστα πιο σκούρα απόχρωση απ' τη φυσική μου σκόνταψα πάνω στο stand της Μaybelline και κοντοστάθηκα στην καινούρια της σειρά  Super Stay Better Skin. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν είχα δοκιμάσει ξανά κάποιο foundation απ' αυτή τη μάρκα και απ' τη στιγμή που είχε ειδική έκπτωση γνωριμίας είπα να το εμπιστευθώ. Η απόχρωση που επέλεξα είναι η 010 Ivory που αν και αρχικά με τρόμαξαν λίγο οι ελαφρώς πορτοκαλί υποτόνοι του διαπίστωσα ότι μετά την εφαρμογή στο δέρμα γίνονται πιο ανοιχτοί. Η τιμή του μετά την ειδική έκπτωση ήταν γύρω στα 17 ευρώ (με κάποια επιφύλαξη). Καί για το συγκεκριμένο προϊόν σκέφτομαι να σας κάνω ένα λεπτομερές review καθώς για την ώρα δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη...

Κάνοντας μια βόλτα ακόμη στη γειτονιά μου στην Αθήνα( αχ αυτές οι βόλτες θα μας φάνε) είπα να χαζέψω λίγο σε ένα συνοικιακό κατάστημα καλλυντικών που όμως ψάχνοντας μπορείς να πετύχεις θησαυρούς. Και ένας απ' αυτούς είναι το κραγιόν Νο1ο από την  μάτ σειρά της Farmasi,ένα απίθανο υπερμοδάτο καλοκαιρινό σομόν που κάνει ελάχιστα neon και που θεωρώ ότι θα με βολέψει απίστευτα πολύ τόσο το πρωί λίγο ταμποναριστά όσο και το βράδυ!!! Η τιμή του 3 ευρώ μόνο!

Τέλος αναζητώντας ένα καλυπτικό κονσίλερ το οποίο παράλληλα θα πρόσδιδε και μια διακριτική φωτεινότητα τόσο κάτω από τα μάτια όσο και σε επιμέρους μικρά σημεία του προσώπου μου γύρισα και πάλι στο πολύ αγαπημένο Illuminator απόχρωσης 02 Νeutral το οποίο αν και λίγο τσιμπημένο σε τιμή (14 ευρώ) δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσει παραπονεμένη! 

Αυτά τα "λίγα στο μάτι" αλλά πολύ σημαντικά σε "ρόλο" ήθελα να σας δείξω για την ώρα και να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου!
Θα ακολουθήσει έκτακτο blogpost με ακόμη κάποιες μικρές αγορές οι οποίες μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε φάση παραγγελίας και γι΄αυτό δεν τις έχω συμπεριλάβει στο παρόν άρθρο.

Επίσης την επόμενη φορά θα σας ετοιμάσω αναλυτικά reviews για τα προϊόντα στα οποία σας ανέφερα πιο πάνω!!!


Μέχρι τότε να είστε όλες καλά!



Σας φιλώ
Μαριφάνη


4 σχόλια:

  1. Πόσο ωραία πραγματάκια πηρες!! Να τα χαρείς όλα!! Ανυπομονώ για το review για τις παλέτες γιατί σκεφτόμουν εδώ και καιρό να πάρω την oh so special!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Τα reviews δεν αργουν να έρθουν!!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφα τα ψώνια σου,καλοφόρετα !!!Πραγματικά όλα είναι ένα και ένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή