Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένες σκιές!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Σήμερα έπιασε ψύχρα στο νησί μου  και ο καιρός είναι για χουχούλιασμα. Είχα πολύ τρέξιμο σήμερα και εκτός των άλλων δεν νιώθω πολύ καλά....Σαν κάτι να με τριγυρίζει...

Όπως και να' χει σας ετοίμασα το αφιέρωμα με τις πιο αγαπημένες μου σκιές κι έφτιαξε λίγο το κέφι μου...

Τα swatch είναι χωρίς primer.
Ας ξεκινήσω γιατί έχω πολλά να σας πω....

1) Θα ξεκινήσω με αυτήν τη μονή "τσαγαλί" σκιά της ERRE DUE στο Νο 606, μια υπέροχη σατινέ σε ανοιχτόχρωμο πράσινο που γράφει άψογα χωρίς καθόλου βαρύ αποτέλεσμα. Ίσως η πιο βολική πράσινη σκιά που έχω πετύχει...


2) Επόμενη σκιά, σκούρα πράσινη αυτή τη φορά που θεωρώ ότι αναδεικνύει πολύ τα μάτια μου είναι η METAL GREEN N89 της ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ, πρόσφατο απόκτημά μου και ήδη λατρεμένο μου. Βαθύ μεταλλικό πράσινο που ταιριάζει άψογα με την προηγούμενη σκιά της Manhattan


3) Σειρά έχει η σκιά της σειράς CHROME SHINE της L'ORELAL στο Νο169 SEPIA SPARKLE. Φανταστική μπεζ ουδέτερη λαμπερή  με ικανοποιητική απόδοση χρώματος ο,τι χρειάζεται ένα natural μακιγιάζ ώστε να φανεί αναβαθμισμένο. Πολλές φορές την εφαρμόζω στην εσωτερική γωνία του ματιού για έξτρα λάμψη.


4) Από την ίδια σειρά CHROME SHINE της L'ORΕAL το Νο165 GOLDEN ROSE το έχω καταβολευτεί εξίσου πολύ με την προηγούμενη. Πολλή λαμπερή και αυτή η σκιά μόνο που απόχρωσή της είναι μπεζ-ροζ. Τη φοράω άνετα μόνη της για ένα πιο "sparkly" λουκ!!!

(Η φωτό την αδικεί :p)
5) Πέμπτη πιο αγαπημένη μου σκιά που με έχει κατενθουσιάσει είναι το Νο 004 FOREVER PINK της L' OREAL. H συγκεκριμένη εφαρμόζεται καί με στεγνό αλλά καί με βραγμένο πινελάκι για πιο έντονη χρωματική απόδοση. Η σύστασή της είναι μεταξύ στερεού και σκόνης και πραγματικά η ποσότητάς της διαρκεί...αιώνια. Τέλειο προϊόν για να τονιστεί το κέντρο του άνω βλεφάρου πάνω από μια βασική σκιά, αλλά και για να φορεθεί μόνη της με ένα ροδί κραγιόν!!!


6) Συνεχίζω με τη 2πλή  παλέτα  healthy glow της σειράς true colour της AVON....Τι να πρώτο πω γι' αυτές τις σκιές...Η μία είναι μια απαλή σαμπανιζέ με ελαφριές λάμψεις μέσα που την εφαρμόζω και ως highliter κάτω από το τόξο των φρυδιών, στα ζυγωματικά αλλά και στην εσωτερική γωνία των ματιών για πιο ξεκούραστη όψη. Η άλλη είναι μια  παλ-καφέ σοκολά με κόκκινους υποτόνους, πάρα πολύ ανάλαφρης υφής με λίγες λάμψεις. Οι 2 αυτές σκιές μαζί είναι οι πιο αγαπημένες μου για ένα nude μακιγιάζ!!!!


7) Επομένη λατρεμένη παλέτα , 4πλή αυτή τη φορά είναι η lace electric πάλι από τη σειρά true color της AVON. Αποτελείται από μια "καθαρή" λευκή, μια βιολετί, μια μοβ-μελιτζανί και μια σκούρα ανθρακί σκιά, ματ με μια υποψία ιριδισμών!!! Κάνω πολλούς συνδυασμούς με αυτές τις σκιές και είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόδοσή της.


8) Απόκτημα των τελευταίων αγορών μου που από το λίγο που πρόλαβα να  δοκιμάσω  λάτρεψα κατευθείαν είναι η 8απλή παλέτα  sun club No2 long beach της essence. Υπέροχα γήινα χρώματα από σκούρο  καφέ μέχρι σομόν, οι μισές σκιές σατινέ, οι άλλες μισές ελαφρά ιριδίζουσες...
Ιδανικές για πιο
"casual" πρωινό-απογευματινό μακιγιάζ!!!!


9)Πρό τελευταία -σκέτη λατρεία- 2σκιά που την φόρεσα πολύ το καλοκαίρι και νομίζω ότι μου ταίριαξε απίστευτα είναι  η DUO Eyeshadow No06 της Azade. Περιέχει μια φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-η πράσινη εξωτική σατινέ σκιά  που μου θυμίζει πολύ την αγαπημένη μου EMERALD GREEN της SEVENTEEN,  μαζί με μια ανοιχτή πράσινη του lime!!!!!! Μοναδικός συνδιασμός.


10)Για το τέλος άφησα μια χρυσο-καφέ σκιούλα την οποία μου χαρίσανε το καλοκαίρι στα Hondos για αγορές άλλων προϊόντων της bourjois. Είναι mini bourjois και δυστυχώς δεν αναφέρει πάνω νούμερο. Το μόνο που γράφει στο καπάκι της είναι "color exciting". Εξαιρετική χρωματική απόδοση!!!!



Απ' ότ,ι καταλάβατε κορίτσια μου έχω ένα "κόλλημα" με τις σκιές!!!!



Ελπίζω να μη σας κούρασα πολύ!!!!

Στο επόμενο ποστ θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου ρουζ, που έχω επίσης κόλλημα (αλλά μην ανησυχείτε δεν είναι πολλά)!!!!

Σας φιλώ
Μαριφάνη



4 σχόλια:

  1. Υπέροχες όλες!! Της manhattan την έχω και εγώ, επίσης έχω 3 από τη σειρά chrome shine της l'oreal , μπόλικες από essence, και azade επίσης πολλές, είναι πολύ κοντά οι επιλογές μας νομίζω :)

    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή της Manhattan είναι η αγαπημένη μου! Τη βάζω πάντα μαζί με ένα μολύβι αντίστοιχης απόχρωσης από την εταιρία Adamo αν την έχεις ακουστά. Φανταστικά κι αυτά τα μολύβια, διστυχώς καθόλου διαφημισμένα!

      Διαγραφή
  2. απ οτι ειδα λατρευεις τις shimmer σκιες κι εσυ!!! εγω τωρα τελευταια εχω τρελαθει με http://static.goldenbrands.gr/assets/deal-images//T30DC939FZ13E5EFF74CAZ4D105/productMainImage_5004300794.jpg ...απλα φοβερη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως μου αρέσουν πολύ και με βολεύουν αρκετά γιατί νομίζω ότι εύκολα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες!!! Πολύ όμορφη κι αυτή η σκιά μου μου δείχνεις!!!! Σε φιλώωω!!!

      Διαγραφή