Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Για τα μάτια σας μόνο!!!Τέλεια προϊόντα ντεμακιγιάζ ματιών!!!

Καλησπέρα  Περλένιες μου!

Στο σημερινό post θα αναφερθώ σε προϊόντα που κάνουν απόλυτο ντεμακιγιάζ στα μάτια ακόμα και από εξαιρετικά αδιάβροχο βάψιμο. Τα έχω δοκιμάζει, τα ξεχωρίζω και σας τα προτείνω.
Τα μάτια μου είναι εξαιρετικά ευαίσθητα, γι΄αυτό τα συγκεκριμένα προιόντα έχουν πάρει την έγκρισή μου. Πολλά από αυτά είναι σχεδιασμένα να μην προκαλούν ερεθισμούς αλλά ούτε και ξηρότητα σε μάτια χρηστών φακών επαφής!!!


Clinique Take the Day Off. Ξεκινώ με το πρόσφατα δοκιμασμένο μου από δείγμα περιοδικού, ντεμακιγιάζ
ματιών και χειλιών της Clinique. Εξαιρετικό, αν και λίγο ακριβό. Αξίζει όμως την τιμή του!!!! Εξαιρετικά απαλό!!!

Garnier Essentials ντεμακιγιάζ 2 σε 1!!
Πολύ αποτελεσματικό και με αρκετά καλή σχέση ποσότητας-τιμής!!!



Το πρώτο ντεμακιγιάζ που δοκίμασα ποτέ, αναμφίβολα το αγαπημένα μου καθώς αφαιρεί τα πάντα! μέχρι και την τελευταία υποψία αδιάβροχου ή μακράς διαρκείας μακιγιάζ!!!

L'oreal Dermoexperise ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών!!! Πολύ καλό, δυστυχώς λίγο ακριβό σε σχέση με την ποσότητά του για  προϊόν ευρείας κατανάλωσης...




Nivea Dubble Effect
Πολύ απαλό για μάτια και την περιοχή γύρω από αυτά! Αφαιρεί τα πάντα!!!!



Εσείς ποιο προϊόν χρησιμοποιείτε για το ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών σας?
Σας αρέσει κάποιο από τα παραπάνω?



6 σχόλια:

  1. Κατα καιρούς τα εχω χρησιμοποιησει όλα, τελευταια προτιμω τα νερα ντεμακιγιαζ γτ με βολευουν περισσοτερο! πολυ ωραια αναρτηση! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ!!!! Αλήθεια ποιο νερό ντεμακιγιάζ που να κάνει και για μάτια έχεις να μου προτείνεις? Πριν λίγες μέρες αγόρασα της Vichy από τη σειρά Normaderm αλλά νομίζω υπάρχουν και πιο "άξια" νεράκια απ' ό, τι αυτό!!!

      Διαγραφή
  2. Το πρώτο ντεμακιγιάζ για τα μάτια που αγόρασα ήταν και για μένα αυτό της Seventeen. Είναι φοβερό! Τελευταία (μετά από χρόνια) ξανά αγόρασα το Dubble Effect της Nivea, που ναι μεν είναι καλό αλλά προσωπικά μου τσούζει τα μάτια! Το καλύτερο για εμένα που το παίρνω χρόνια και χρόνια είναι η Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών της σειράς “daily essentials” της Johnson’s Face Care.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ό,τι μπορεί να έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα διφασικά λαδάκια που αναφέρω και έχω μείνει ευχαριστημένη, όμως για κάποιο λόγο ανεξήγητο πάντα επιστρέφω στο Specific της Seventeen! Το daily essentials δεν το ανέφερα αν και το έχω χρησιμοποίησει. Είναι καλό απλώς σε μένα μου προκαλεί λίγη ξηρότητα στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και λίγο η ποσότητά του στο μπουκαλάκι με στεναχωρεί γιατί το τελειώνω γρήγορα. Διαφορετικά ναι, συμφωνώ είναι μια συμφέρουσα και απλή λύση που της βρίσκεις σε όποιο κατάστημα και σουπερ μαρκετ και να πας! Το επόμενο που θέλω να πάρω είναι της Lancome...για να δούμε... Φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το post!
    Θυμάται καμία πόσο περίπου κοστίζει αυτό της seventeen?
    Θα ήθελα να το δοκιμάσω.xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Λίλα μου σ΄ευχαριστώ πολύ! Κοστίζει γύρω στα 7 ευρώ. Είναι πάρα πολύ καλό!!!!! :)

      Διαγραφή