Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Μικρές αγορές από beautytown.gr και εντυπώσεις!!!


Γεια σας κορίτσια μου όμορφα!!!!!!!


Από καιρό είχα βάλει στο μάτι 3 συγκεκριμένα πραγματάκια που όμως δεν μπορούσα να τα βρω καθώς βρίσκομαι σε νησί....
Μπορεί να μην ήταν τίποτα σπουδαίες αγορές, αλλά με χαροποίησαν ιδιαίτερα αφού ήθελα διακαώς να δοκιμάσω τα δοκιμάσω...
Σε μια βόλτα λοιπόν που έκανα στο e-shop των καταστημάτων beautytown πέτυχα ακριβώς αυτά που έψαχνα σε πολύ πολύ συμφέρουσες τιμές!!!

Αυτά που "τσίμπησα" και μου απεστάλησαν σε 2 μέρες μόνο κι ας βρίσκομαι σε δυσπρόσιτη περιοχή ήταν τα εξής:

Η ξακουστή μάσκαρα The Rocket από την Maybelline.
Καταρχάς να σας πω ότι τη μέρα που έκανα τις αγορές μου η συγκεκριμένη μάσκαρα όπως και όλες οι μασκαρα των Maybelline βρίσκονταν σε προσφορά στην τιμή των 7,90 ευρώ!!! Σούπερ τιμή.
Επέλεξα κι εγώ την πολυσυζητημένη Rocket αφού έψαχνα καιρό μία μάσκαρα που να προσφέρει καί μήκος αλλά και όγκο...Και όντως η Rocket τα κάνει όλα κατά τη γνώμη μου!!!
Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό και με κοντά τριχάκια ενώ θα έλεγα ότι αρκετά μεγάλο σε σχήμα. 
Έχει σχετικά έντονο μαύρο χρώμα ενώ αφήνει "μικροσυστατικά" που λέω κι εγώ, ενδιάμεσα στις βλεφαρίδες προσφέροντας μ' αυτόν τον τρόπο πυκνότητα αλλά και στις άκρες τους δίνοντας έτσι επιπλέον μήκος. Η καμπύλη και το "ανασήκωμα" θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητικότατο ενώ μάλιστα παραμένει σταθερό για ώρες. Από τη στιγμή που η πρώτη στρώση δεν έχει στεγνώσει πάνω στις βλεφαρίδες, δουλεύονται καλά 1-2 επιπλέον περάσματα χαρίζοντας περισσότερη ένταση. 
Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι αν και  πλούσια μάσκαρα, δεν σκληραίνει και δεν κοκαλώνει τις βλεφαρίδες. Πράγμα πολύ σημαντικό ειδικά αν είναι από φυσικού τους κάπως αδύναμες.
Να σας πω επίσης ότι αφαιρείται τέλεια με κάποιο διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών. Προσωπικά χρησιμοποιώ το κρεμώδες καθαριστικό Ελιά και Λεβάντα από την Apivita και κάνοντας απαλό "μασάζ" και "λούσιμο" στις βλεφαρίδες μου είδα ότι αφαιρείται ικανοποιητικότατα.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ευχαριστημένη με τη Rocket. Σας τη συνιστώ!!!

Το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Silky Radiance από την Bioten.
Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια μανία με τις γλυκιές μυρωδιές σε λοσιόν και αφρόλουτρα που θυμίζουν σοκολάτα, καραμέλα ή καρύδα. Η συγκεκριμένη λοσιόν περιέχει Βούτυρο κακάο και Macadamia, ένας συνδυασμός ο οποίος είναι εξαιρετικός και πολύ ξακουστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μυρίζει απίστευτα, εμένα βέβαια μου θυμίζει τραγανή καραμέλα άσχετα που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη σύσταση του αρώματός της:P 
Η ενυδάτωση που προσφέρει είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά για τα πολύ ξηρά σημεία του σώματος!!
Απορροφάται πανεύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και στα αλήθεια μπορώ να πω ότι αφήνει το δέρμα ελαστικό, άνετο και απαλό μέχρι το επόμενο ντους. Η διάρκεια του αρώματός του είναι περίπου 2 ώρες, εκτός κι αν απλώσετε και δεύτερη στρώση.
Η τιμή του ήταν στα 3,99 ευρώ.

Το άρωμα τύπου "Kenzo Summer".
Λατρεμένο άρωμα, που πλησιάζει κατά την άποψή  μου πάνω από  95% το αυθεντικό!!!
Μη σας πω ότι έχει και καλύτερη διάρκεια!!!
Πολύ φρέσκο, ελαφρύ, ευκολοφόρετο άρωμα που θυμίζει πολύ...καθαριότητα. Επέλεξα (κακώς) τα 30 ml και φοβάμαι ότι θα μου τελειώσει γρήγορα επειδή ενθουσίασε πολύ και τη μαμά μου...!!!
Η τιμή του είναι στα 4 ευρώ!!! Ένα μόνο κακό βρίσκω....ότι η αντλία ψεκάζει πολύ προϊόν. Είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό γιατί ως γωστόν είμαι κάπως μυστήρια με τα αρώματα και πολλές φορές με "φλομώνουν"...Δεν πειράζει όμως, βρήκα λύση....Το ξεβιδώνω και βάζω όσο θέλω εγώ!!

Αυτά κορίτσια μου από Beautytown...

Σας εύχομαι ένα όμορφο απόγευμα!!!
Μαριφάνη

4 σχόλια:

  1. η kenzo είναι τέλεια!!!!!!
    μόλις έγινα η νέα σου Follower:)πάρα πολυ
    ωραίο το Blog σου
    θα χαρώ να σε δώ σύντομα και στο μπλόγκ
    μου και ελπίζω να τα λέμε!!

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Βίκυ μου!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα ωραία σου λόγια!!! <3 Εννοείται και ήρθα κι εγώ στην παρέα σου <3

      Διαγραφή
  2. τη Βioten τη λατρεύω.. μυρίζει τόοοοσο απίστευτα ^_^
    τη Rocket θέλω πολύ να τη δοκιμάσω :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Όλια μου!!! Όντως θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μάσκαρα που λανσάρει αυτή τη στιγμή η Maybelline! Δοκίμασέ την !!!! <3

      Διαγραφή