Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Αγαπημένα Ιουλίου!!!

Γεια σας Περλένιες μου και καλό μας μήνα!!! Καιρό έχουμε να τα πούμε!!!

Να΄ μαι όμως  πάλι εδώ να σας δείξω τα αγαπημένα μου "φρουφρουδάκια" για το μήνα Ιούλιο. Για ορισμένα απ' αυτά θα σας κάνω και μίνι review καθώς δεν έχω καταφέρει να τους κάνω ένα ξεχωριστό αφιέρωμα λόγο έλλειψης χρόνου.




Ξεκινάω και δεν χάνω καιρό:
*Νivea Sun Protect&Refresh  Invisible Cooling Mist SPF30
Πολύ ανάλαφρο αντηλιακό σπρέυ το οποίο βολεύτηκα τόσο στις εξορμήσεις μου στην παραλία όσο και καθημερινά στην πόλη. Είναι εξαιρετικά δροσερό κατά τον ψεκασμό και μη λιπαρό. Μ' αρέσει πολύ διότι δεν αφήνει καθόλου την άμμο να κολλήσει. Εκτός των άλλων να σας ενημερώσω ότι αν και δεν μαυρίζω πολύ αφ' ενός μεν δεν κάηκα στα πρώτα μου μπάνια αφ' ετέρου με άφησε να πάρω ένα ελαφρύ χρυσαφί χρωματάκι ειδικά στους ώμους και στην πλάτη. Αφήστε που αφήνει μια υπέροχη γυαλάδα στο σώμα!!! Η μυρωδιά του είναι αρκετά δυνατή στην αρχή με το κλασσικό άρωμα της Nivea στη συνέχεια όμως εξατμίζεται!!! Το λάτρεψα!!!

*Bioten Silky Radiance Cocoa Butter&Macadamia
Υπέροχο, απαλό και απολαυστικότατο θα έλεγα γαλάκτωμα σώματος το οποίο θα λατρέψετε όσες από εσάς αγαπάτε τις γλυκές μυρωδιές!!! Προσωπικά αν και δεν προτιμώ τέτοιου είδους "εσάνς" ειδικά το καλοκαίρι μπορώ να πω ότι με εξέπληξε. Κατά κάποιο τρόπο "λιώνει" και γλιστράει πάνω στο δέρμα, το ενυδατώνει αφήνοντας μια δροσερή αίσθηση και μια εξαιρετική ελαστικότητα στο δέρμα. Απορροφάται σχεδόν αμέσως και αφήνει μια υπέροχη γλυκιά σοκολατο-καραμελένια μυρωδιά στο σώμα η οποία θα έλεγα ότι μου θυμίζει πολύ τη μυρωδιά της κλασικής "καραμέλας γάλακτος"!!! Το βολεύτηκα μετά από το καθημερινό μου ντους!!!

*Βioderma Sensibio Solution Micelaire...
...άκουγα, διάβαζα μα δεν είχα δοκιμάσει ακόμη. Γι' αυτό και είπα να ενδώσω κι εγώ στον πειρασμό για να διαπιστώσω αν όντως είναι τόσο αποτελεσματικό όσο έχει "κυκλοφορήσει" η φήμη του. Είναι το τρίτο διαφορετικό νερό καθαρισμού το οποίο δοκιμάζω και πλέον θεωρώ ότι έχω  αποκτήσει...εμπειρία ώστε να το κρίνω αξιοκρατικά. Δοκιμαστικά επέλεξα τη μικρή συσκευασία ούτως ώστε σε ενδεχόμενο "λάθους" να μην κλαίω τα λεφτά μου χαχαχα! Με καταβόλεψε μετά τον καθαρισμό-ντεμακιγιάζ μου σε ρόλο λοσιόν σε συνδυασμό με το αγαπημένο μου "ελιά και λεβάντα κρεμμώδη αφρό καθαρισμού" της Apivita. Θεωρώ ότι ήταν αχτύπητος ο συνδυασμός αυτός!! Μου άρεσε πολύ να το χρησιμοποιώ και μόνο του ενδιάμεσα στον πρωινό-βραδινό καθαρισμό ώστε να απομακρύνω τυχόν υπολείμματα αντηλιακής κρέμας, λιπαρότητας και σκόνης πριν το μακιγιάζ.  Ο καθαρισμός που κάνει μόνο του είναι ικανοποιητικότατος μόνο που δεν αφαιρεί το αδιάβροχο ή μακράς διαρκείας μακιγιάζ ματιών. Μπορώ να πω ότι στο αντίστοιχο νεράκι καθαρισμού της La Roche-Posay τα πάει πολύ καλύτερα στο θέμα "ντεμακιγιάζ ματιών". Προς Θεού όχι ότι το  Βιοderma είναι αναποτελεσματικό στο ντεμακιγιάζ ματιών απλώς απαιτεί περισσότερη προσπάθεια, άρα περισσότερο χρόνο, άρα περισσότερο προϊόν, άρα και περισσότερη σπατάλη σε σχέση με το άλλο. Πάντως το βολεύτικα για τις χρήσεις που σας προανέφερα και παραδέχομαι ότι είναι ένα καλό σε γενικές γραμμές προϊόν.

*Τimotei Φρεσκάδα&Δύναμη  σαμπουάν για κανονικά μαλλιά...
Τέλειο, δροσερό απαλό και πολύ φρέσκο ό,τι πρέπει για καλοκαιρινή συχνή χρήση. Μυρίζει φρεσκάδα ενώ και χωρίς μαλακτική κρέμα αφήνει αρκετά απαλά τα μαλλιά μου. Μάλιστα θα έλεγα ότι η καθαριότητα που αφήνει έχει διάρκεια ακόμη και 2-3 μέρες μετά το λούσιμο. Λάτρεψα το άρωμά του και την ανανεωμένη συσκευασία του. Τελειώνω το δεύτερο μπουκαλάκι!!!

*Sanex Ζero% 24h for normal skin
Απαλό και "αγνό" αποσμητικό από την αγαπημένη Sanex. Η φρεσκάδα που αφήνει διαρκεί όντως πολλές ώρες (δεν ξέρω αν είναι 24 όπως λέει πάντως κρατάει πολύ). Δεν περιέχει βλαβερά συστατικά για το δέρμα και μυρίζει απαλά και διακριτικά ...μου θυμίζει λίγο Light Blue Dolce&Cabbana!!!!

*BB cream Light για μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες Garnier
Ενέδωσα και δεύτερη φορά στον πειρασμό του να εμπιστευτώ τη συγκεκριμένη BB αν και στην αρχή με είχε προβληματίσει η έντονη μυρωδιά άρα και περιεκτικότητά της σε οινόπνευμα. Όμως το ότι η συγκεκριμένη πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη BB σε μένα ταιριάζει απόλυτα. Την επέλεξα αυτή τη φορά στη σωστή για μένα απόχρωση και την καταευχαρηστίθηκα. Αντικατέστησε πλήρως το foundation μου το οποίο πλέον με τη ζέστη με κουράζει αφάνταστα. Έχει ελαφριά κάλυψη αλλά όμως μου προσφέρει αυτό που εγώ ζητάω: Ματ αποτέλεσμα, ελαφριά αίσθηση και υφή, χρωματική ομοιομορφία στο δέρμα και αντηλιακή προστασία. Με μια πουδρίτσα στα προβληματικά και λιπαρά σημεία πέτυχα ακριβώς αυτό που θέλω τώρα το καλοκαίρι.

*The Body Shop Fard a Joues Blush No10
Το είχα κάπως ξεχασμένο μα τώρα το έφερα ξανά στο προσκήνιο. Ίσα ίσα λίγο απ' αυτό το ρουζ πάνω από την αντηλιακή μου και σε συνδυασμό με λίγη μάσκαρα και φυσικό λιπγκλός πέτυχα το πιο απλό και γρήγορο πρωινό μακιγιάζ μου.

*Dream Lumi Touch Highlightingn Concealer No01 Ivory
Εξαιρετικό κονσίλερ που καλύπτει φυσικά μα πολύ αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους προσφέροντας ομαλό χρωματικό τόνο και διακριτική λάμψη. Με βοήθησε πολύ η βολική του συσκευασία-στυλό.

*Avon Glow Bronzing pearls
Και γι' αυτό το μήνα οι λαμπερές αυτές πέρλες μου προσέφεραν διακριτική χρυσαφένια λάμψη στο πρόσωπο και το ντεκολτέ χωρίς να γίνεται βαρύ το τελικό αποτέλεσμα.

*The Rocket mascara Maybelline
Μα τι να πρωτοπώ γι' αυτό το "εργαλείο".... Τον απίστευτο όγκο ή το μήκος που δίνει στις κοντές και άχρωμες βλεφαρίδες μου???? Καθημερινά δεν έλειψε ούτε μία μέρα απ' το απογευματινό μου μακιγιάζ. Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

*Essence Irresistible Mermaid Kiss No06
Φοβερή διπλή σκιά σε φανταστικό και δροσερό χρώμα "του νερού"!!! Οι συγκεκριμένες σκιές με βόλεψαν τόσο με στεγνό όσο και με νωπό πινελάκι για περισσότερη διάρκεια και έντονη απόδοση χρώματος. Απίστευτη και πολύ οικονομική επιλογή!!!

*Essence Stay All Day For Fairies 09
Τη συγκεκριμένη ροζ-φαρουλί κρεμώδη σκιά την χρησιμοποίησα αρκετα τις μέρες που ήθελα κάτι εύκολο και με γρήγορη εφαρμογή στο μακιγιάζ μου. Λόγω της σύστασής της και τη διακριτική απόχρωσή της μικρά "σφαλματάκια" κατά την εφαρμογή δεν γίνονταν αντιληπτά!!! Στεναχωριέμαι που μου τελειώνει :(

*Avon Colourtrend Doll Pink Lipstick και Orange
Με ξετρέλαναν τα βράδια του Ιουλίου η φανταστική τους φουξ και πορτοκαλί αντίστοιχα απόχρωσή τους και η ατέεεεεελειωτη διάρκειά τους. Με ελαφρύ μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο έδειχναν τρομερά κολακευτικά, μοντέρνα, δροσερά και καθόλου υπερβολικά!!! Έλαβα πολύ κολακευτικά σχόλια για τα συγκεκριμένα κραγιόν!!!


Αυτά κορίτσια μου!!!
Εσείς τι λατρέψατε περισσότερο τον Ιούλιο???

Σας φιλώ και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!!!

2 σχόλια: