Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Review wet n' wild E918D "cherry Bomb" lipstick + extra φθινοπωρινό tutorial!!!

Γεια σας περλένιες μου!!!

Πριν λίγο παρέλαβα το μικρό δεματάκι μου από την παραγγελία που έκανα στα beautytown.gr. Μαζί με κάτι άλλα μικροπραγματάκια που χρειαζόμουν εγώ και η μαμά μου είπα να τολμήσω να παραγγείλω ένα οικονομικό σκούρο βυσσινί-βουργουνδί ματ κραγιόν που φέτος το χειμώνα είναι τρελή μόδα. Για το σκοπό αυτό και μιας και δεν είχα ξαναδοκιμάσει ποτέ μου προϊόντα μακιγιάζ από την πολυσυζητημήνη μάρκα Wet n' Wild είπα ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να τη δοκιμάσω επιλέγοντας ένα υπέροχο κραγιόν της το "Cherry Bomb E918D" το οποίο μάλιστα είναι σούπερ dupακι για το "Diva" της Mac...!

Kαι ναι!!! Ήταν ακριβώς όπως το ήθελα!!! Ματ, σταθερό, οπάκ και όσο σκούρο βυσσινί (με αρκετά έντονους μπλε υποτόνους) ό,τι ακριβώς....απαιτεί στο μακιγιάζ ο φετινός χειμώνας!!! 
Για να είμαι ειλικρινής είναι εντελώς ματ, τόσο ματ που καταντάει λίγο ξηρό στα χείλη. Όμως με μια λεπτή στρώση  lip balm γίνεται πολύ άνετο στην εφαρμογή και καθόλου δυσάρεστο σαν αίσθηση... Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη απ' αυτό το κραγιονάκι και είμαι βέβαιη ότι κάποια στιγμή θα επιλέξω κι άλλες αποχρώσεις απ' τη συγκεκριμένη σειρά που απ' όσο έριξα μια ματιά στα ηλεκτρονικά της χρωματολόγια έχει και ορισμένα άλλα πολύ καλά dupes των κραγιόν Mac...! Πληροφοριακά να σας αναφέρω ότι η τιμή του από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ήταν στα 6,50 ευρώ.




Κι επειδή δεν μου έφτανε να σας κάνω μια απλή "μουτζουρίτσα" στα χέρια μου είπα να κάνω ένα...ψευτοtutorial σαν ένα πρώτο δείγμα της τόσο επιτυχημένης απόδοσης χρώματός του...Δείξτε επιείκεια πλιζ, κάθε άλλο παρά μακιγιέζ είμαι ε? χαχαχαχα Kαι η φωτό έχει βγει κι απ' το κινητό μου :p


























Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι τα εξής:
Vichy Dermablend Foundation in 25 Nude
Essence Forget it 3 in 1 concealer
Maybelline  Dream Lumi Touch Concealer in 02 Nude
Essense mattifying compact powder in 10 light beige
Seventeen natural-matte silky blusher in 03 Cafe au lait
The body shop blush 10 cheek colour fard a joues
Oriflame mono eyeshadow in Taupe 
Avon true colour lace electric eyeshadow palette
Essence eyeshadow in 58 cappuccino, please!
Yves Saint Laurent waterproof eyepencil in 01 Black
Maybelline The Rocket Mascara in Black
Radiant lip pencil in 12 Dark Red
Wet n' Wild lipstick in E918D Cherry Bomb




Πως το έφτιαξα:
Αρχικά με το πράσινο χρώμα από το τριπλό κονσίλερ της essence ταμπονάρισα τυχόν κοκκινίλες μου γύρω από τη μύτη ή πολύ κόκκινα σπυράκια. Με το ροζ χρώμα της ίδιας παλέτας πέρασα ελαφρά στους μαύρους κύκλους των ματιών. Με ένα ειδικό σφουγγαράκι πέρασα μια μικρή ποσότητα από το foundation και το ανακάτεψα ταμποναριστά με τα κονσίλερ που είχα τοποθετήσει προηγουμένος
Στη συνέχεια με ταμπορναριστές κινήσεις φώτισα  τα μάτια μου σχηματίζοντας ένα μικρό τρίγωνο με το κονσίλερ της Maybelline και λίγο ανάμεσα στα φρύδια μου και στα πλαϊνά της μύτης. Σταθεροποίησα το foundation με την πούδρα.
Με ένα λοξό πινέλο πέρασα στα ζυγωματικά, στο μέτωπο και κάτω απ' το πιγούνι με το blush της seventeen κι έπειτα στο κέντρο των μήλων με το blush των Bodyshop.
Στα μάτια τώρα, εφάρμοσα μια μικρή ποσότητα στο κινητό βλέφαρο από τη μονή σκιά της Oriflame κι έπειτα από τη σκούρα ανθρακί που περιέχει μέσα η 4πλή παλέτα της Avon. Tα ανάμιξα καλά και με ένα καθαρό πινέλο εφήρμοσα στο "βαθούλωμα" των ματιών λίγο ακόμη από το ρουζ της Bodyshop ανακατεύοντάς  το κι αυτό καλά.
Πέρασα στα κάτω βλέφαρά μου με ένα πολύ λεπτό πλατύ πινέλο την ίδια σκούρα ανθρακί σκιά απ'΄την παλέτα της Avon και από πάνω της το μαύρο αδιάβροχο μολύβι του YSL υπογραμμίζοντας έτσι τα μάτια μου. Με μια μπατονέτα έσβησα ελαφρώς το μολύβι και τη σκιά και τα τράβηξα ελαφρώς προς τα πάνω. 
Πέρασα 2 στρώσεις από τη μάσκαρα The Rocker δίνοντας έμφαση στις εξωτερικές βλεφαρίδες.
Ενυδάτωσα με ένα lip blam τα χείλη μου και αφαίρεσα την περίσσια ποσότητα.Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ περιγράφοντας και γεμίζοντας ελαφρά τα χείλη μου με το μπορντώ μολύβι της "Rdiant" (δεν είχα κάποιο άλλο πιο σκούρο αλλά δεν νομίζω να φαίνεται άσχημο) και τέλος με 1 στρώση από το καινούριο μου λατρεμένο κραγιόν της Wet n' Wild!!!

Πως σας φαίνομαι? Νομίζω για πρώτη φορά με τόσο σκούρο κραγιόν καλά τα πήγα...Την επόμενη φορά σκέφτομαι να κάνω κάτι αντίστοιχο αλλά με εντελώς nude μάτια που θεωρώ ότι σε μένα ταιριάζει καλύτερα....!!!

Αυτά κορίτσια μου!!!
Μέχρι το επόμενο...άρθρο μου σας να είστε όλες καλά!!!
Φιλιά!
Μαριφάνη

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο χρωματάκι!! Σκεφτόμουν κι εγώ να το πάρω αλλά πήρα ένα της Rimmel London που μοβίζει λίγο περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή